stalker Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 ehehe! salve domnilor! taman mi-am coborat ticozaurul de pe Transfagarasan! sper din tot sufletu sa ajugn si eu la bicaz! problema este ca pe 12 incepem scoala (adica munca) :-( da daca reusesc 2 zile de concediu vin!!!!!!! STALKER Link to comment
Wolfman Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Am facut azi rezervarile nominale pentru Asimo si FlorinCovaciu; au zis ca la bungalow-uri, fiind capat de coloana se poate face foc la sobe de teracota daca este frig si nu ajunge incalzirea centrala, la motel au inceput deja sa dea caldura noaptea. Link to comment
Lucian79 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 la motel au inceput deja sa dea caldura noaptea. <{POST_SNAPBACK}> hyp hyp hurraaay .. de felul meu sunt mai friguros si sensibil Link to comment
zalmoxis Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 hyp hyp hurraaay .. de felul meu sunt mai friguros si sensibil <{POST_SNAPBACK}> ...Naspa !!Pai iti dai seama cat de frig e noaptea de au dat drumu' la caldura !!!?!?Puii mei sa luati tarie la voi mai copii sa nu-nghetati draq la gratar!!!! Link to comment
sotto Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 eu plec Vineri pe la pranz din Ploiesti si o iau pe varianta Urziceni - Buzau - Rm. Sarat - Focsani - Marasesti - Adjud - Bacau - P. Neamt - Bicaz, este cel mai bun drum. Link to comment
Lucian79 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 fftopic: Dintre cei care vin la Bicaz...exista cineva care lucreaza la ceva firma de montat folii pe geam cu autorizatie ? Daca e ...sa aduca foliile + actul sa-mi monteze si mie ...contracost evident Link to comment
ovi_jer Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Nu facem decit segmentari si curatam baile de ulei Link to comment
claz Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Ovi, mai bine intreaba si tu daca spala careva masini. Daca o lasi iar langa gratar, e posibil sa simti nevoia de un spalat ) Link to comment
ovi_jer Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 (edited) Nu prea o spal eu de fel si mai ales ca o sa ninga in perioada aia nu imi fac probleme. Sant pregatit si pentru wolfman ) .Am 220v in portbagaj nu imi trebuie decit bormasina pentru ai testa butelia de gpl. Edited September 8, 2005 by ovi_jer Link to comment
Wolfman Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Daca vreti, aduc eu un baiat care monteaza folii cu bule... Link to comment
Neo Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Se pare ca dupa toate probabilitatile voi fi singuru' reprezentant din vest <{POST_SNAPBACK}> Din pacate asa este.As fi venit dar a aparut o problema si nu am cum sa o rezolv.Poate cu alta ocazie.Distractie placuta Link to comment
Lucian79 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Daca vreti, aduc eu un baiat care monteaza folii cu bule... <{POST_SNAPBACK}> D-alea stie toata lumea Link to comment
MCojo Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 "Cumpara" tu foliile si le punem noi dupa... Asa cred ca o sa iasa cel mai bine... )"> Link to comment
laurentziu83 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Nici o sansa. Braila-i tot pe la SUD-EST ... asa ca nu vei fi singur Spunea si laurentiu83 ca vine ... de la Galati ... da' neconfirmat inca <{POST_SNAPBACK}> L-ai uitat pe OCEBE, hihihi. Eu neconfirmat ca imi fac dintii acu si ramane de vazut. Da sunt sanse destul de mari sa vin. Oricum n-am bani de motel, iar la casute nu cred ca trebuie rezervare. INTREBARE: SE POATE PUNE RESOU IN CASUTE SAU NU? sa stiu sa nu-l car degeaba. Nu facem decit segmentari si curatam baile de ulei <{POST_SNAPBACK}> Da bai de namol in uleiul respectiv? Link to comment
VAXXi Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 sa luati tarie la voi mai copii sa nu-nghetati si de cand ar fi asta o problema ? Link to comment
Wolfman Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 (edited) Eu neconfirmat ca imi fac dintii acu si ramane de vazut. Da sunt sanse destul de mari sa vin. Oricum n-am bani de motel, iar la casute nu cred ca trebuie rezervare. INTREBARE: SE POATE PUNE RESOU IN CASUTE SAU NU? sa stiu sa nu-l car degeaba. E bine ca-ti faci dintii ca o sa ai nevoie la devorat fripturi! . Cat despre resou, nu te cauta nimeni noaptea in camera, numai sa nu dai foc la cosmelie! Dar mai bine vii cu copiloata in loc de resou! Edited September 8, 2005 by Wolfman Link to comment
ovi_jer Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Tragem un furtun si un arzator de la butelia de gpl in camera si facem si caldura Link to comment
Shenck Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 nu-i mai simplu sa demontati butelia ? Link to comment
laurentziu83 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 (edited) Voi vreti sa scapati de mine daaaa? Copiloata n-o sa am, ca are examen de marire la farmaco pe 28. ("> Daca nu-l ia din cauza mea ma strange de gat un semestru, ca are nevoie de bursa (sau ma strange cand ma mai intalneste, hihi). Asa ca mai bine inghetz decat... Da cred ca cu 2 paturi si un sac de dormit n-o sa fie probleme. Am dormit acu un an jumate la un coleg de camera in Roman iarna in Ianuarie si nici urme pe pereti cum ca ar fi avut calorifere nu mai avea. Si afara erau minus multe grade. Da cum m-am asezat in plapuma, exact asa m-am ridicat a doua zi. Edited September 8, 2005 by laurentziu83 Link to comment
NFS Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Asa ca mai bine inghetz decat... Pai atunci da-i bataie si termina-ti dintii, c-o sa ai nevoie de ei la clănţănit! Link to comment
zalmoxis Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 si de cand ar fi asta o problema ? <{POST_SNAPBACK}> Am zis eu ca e vreo problema !?!..Era un sfat !!...Desi daca stau sa ma gandesc bine s-ar putea sa fie chiar o problema frigul in perioada aia!!! Link to comment
alx Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 noi suntem injineri, noi nu avem probleme ci doar solutii!!! Link to comment
Lucian79 Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Mey ..acuma lasand gluma la o parte ar trebui totusi sa ne interesam de conditiile meteo in 21-25 sept. .. exista ceva site-uri de unde putem afla vremea ? Link to comment
zalmoxis Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Mey ..acuma lasand gluma la o parte ar trebui totusi sa ne interesam de conditiile meteo in 21-25 sept. .. exista ceva site-uri de unde putem afla vremea ? <{POST_SNAPBACK}> Adica tu vrei sa sti de acum vremea de peste 2 saptamani!?!?!?... ) ) ...Hai sa fim seriosi nici macar Zalmoxis n-ar putea sa-ti zica asta !...Daca totusi insisti poti sa-ti zic ca va fi FRIIIGGGG!!!!.....Acum o sa ma gandesc dk dau cu Soare sau cu ninSOARE!!! Link to comment
Recommended Posts