Jump to content

HELP!!! Fata de usa Espero spate dreapta!!!

Recommended Posts

Mi-am lovit masina intr-un stalp ieri(din ala mic si galben) si mi s-a indoit tabla sub bandoul ala de plastic.

Problema e ca trebuie indreptata putin si vopsita.La cel mai tare service de tinichigerie din Buzau mi-au cerut 4.000.000 lei pt.reparatie!!

Dupa parerea mea nu sunt sanatosi,asa ca m-am gandit sa schimb cu totul fata de usa in conditiile astea...pt.ca cred ca ies mai ieftin.

In concluzie va rog interesati-va si spuneti-mi si mie cam cat costa fata usa dreapta spate Espero.Thanks!

In Bucuresti pe linga stadionul Iulia Manoliu exista o vopsitorie (stiu de la un samsar) 80Euro/element dar indiverent cum arata ii fac tinichigerie +vopsire astfel incit sa sa nu se cunosca NIMIC.

noooo, asha mai vii de acasa... ia zii shi tu o adresa... ca ma intereseaza pentru reno.. :D

E in incinta stadionului. Am sa-l caut pe tip sa cer mai multe amanunte. Nu am vazut serviceul dar am vazut un jepan inainte si dupa. Iese IMPECABIL, nu te prinzi orict de circotasi esti.

Hai ca ma bag si eu. Am avut aripa dreapta sifonata, din ce cauze, nici acum nu stiu. Am vrut sa o indrept dar dupa ce am calculat cat face ciocaneala+chit+vopsit am ajuns la concluzia ca e mai rentabil sa schimb aripa si sa stiu ca am aripa noua si nu cirpita. Nu stiu cam cat costa o fata de usa dar pot sa-ti spun ca pe mine m-a costat manopera la vopsit aripa si oglinda stinga + demontat-montat aripa si scut 1 bulion lei. Dupa parerea mea mai bine schimb fata de usa decat sa te duci la cirpit.

este infundata 1-2 cm(adancime)sub bandoul ala negru,pe o suprafata de 15 cm.cred ca o voi indrepta.ma costa 2 mil.cu tot cu vopsit(pe calculator)si m-am si programat deja.Fata de usa n-am gasit ca sa fac comparatie.

Bine v-am gasit!

Multumesc Iuzar pentru urare...eu stateam mai mult pe autoshow...la pagina de espero si cea de cielo...dar am observat ca nu prea se mai scrie pe cea de espero...probabil s-au mutat toti aici...

in ceea ce priveste fata de usa de espero...sigur nu se gaseste decat usa cu totul, in nici un caz numai fata de usa ...ca nu e dacie...numai la dacie se geseste fata de usa...ca fac toate SRL-urile...pe genunchi...voi nu stiti cum se potrivesc usile/fetele de usi/ aripile de daci cand le schimbi? ...nu sunt doua la linie...

in ceea ce priveste indoitura de usa...daca nu este foarte puternica nu meita schimbata usa...cunosc pe cineva care si-a indoit ambele usi pe dreapta sub bandou chiar de...masina mea, a rezolvat problema la un service bun...si apoi la o vopsitorie buna si acum juri ca nu a fost indoita niciodata nu se cunoaste absolut nimic, nici macar cand te uiti si bate soarele in ea...nu se vede nici un onduleu...in plus vopseaua a iesit indentica chiar daca vopseaua era din 96 de cand era masina, asa ca...