Jump to content

Probleme Garantie

Motiv refuz garantie  

32 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ar trebui sa poti alege mai multe variante pt. ca nu numai una este viabile, de ex. i-ti refuza garantia daca nu faci inspectiile si reviziile la timp, dar mai exista si posib. sa ti-o refuze din cauza tuningului ceea ce mi se pare o prostie!!!!!!!!

Producatorul e obligat sa garanteze manareala altuia ? "Zise corbul: Nevermore !"

Orice produs omologat la care s-au facut modificari peste specificatia lui este alt produs.

PS Ce fel de sondaj este asta cu 4 raspunsuri corecte si doar cu o singura posibilitate de marcare ?

Edited by tolin_afc
  • 2 months later...

@lgh : Nu se pierde garantia daca iti montezi tu casu. Eu mi-am montat singur casu pe matiz. E vb doar de 2 mufe care se infig in spatele casetofonului. Pierzi garantia doar daca faci tu modificari la electric. Adica incerci se schimbi tu mufele cu care vine standard.

@MethodRo nu spune nimeni sa nu-ti montezi tu cass-ul pe masina. Da du-te dupa aia la service cu probleme pe partea electrica si sa vezi cum au sa strambe din nas (a se citi "sa te puna la plata costul reparatiei pe partea electrica")... Teoretic orice interventie asupra masinii pe perioada garantiei se face numai in service autorizat de producator...altfel se pierde garantia la acea parte. Si banuiesc ca tu nu esti autorizat!

De ce, de pilda, nu ti-ai schimbat singur uleiul la masina si toate consumabilele la revizii?!

Edited by MCojo

@MCojo : Am fost la servis chiar saptamna trecuta sa-mi monteze buzerul pt faruri. Nimeni nu a obiectat nimic. Mi -sa spus chiar de acolo de unde am luat masina ca daca imi montez casu singrur nu e nicioproblema. Probleme apar cu garantia in momemntul in care tu trebuie sa te cuplezi cu fire la instalatia electrica.

Cel mai bine este sa intrebi de acolo de unde iti eie masina.

Edited by MethodRO

Pei oricum daca cei de la garantie nu vor sa ti-o acorde, gasesc o scuza destul de buna. Acum depinde si de firma producatoare. Cel mai bine te duci la un service autorizat, dai bani, dar nu te mai chinui tu sa-l montezi. :) >-