warranty_4_cars Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Va rog sa ne ajutati in a ne forma o idee corecta in ceea ce priveste problemele cu garantia autoturismelor! Link to comment
Maniaku Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Ar trebui sa poti alege mai multe variante pt. ca nu numai una este viabile, de ex. i-ti refuza garantia daca nu faci inspectiile si reviziile la timp, dar mai exista si posib. sa ti-o refuze din cauza tuningului ceea ce mi se pare o prostie!!!!!!!! Link to comment
pesteimputit Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 a patit-o elspa de pe cg in urma schimbarii axei cu came cu una irmischer... Link to comment
tolin Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 (edited) Producatorul e obligat sa garanteze manareala altuia ? "Zise corbul: Nevermore !" Orice produs omologat la care s-au facut modificari peste specificatia lui este alt produs. PS Ce fel de sondaj este asta cu 4 raspunsuri corecte si doar cu o singura posibilitate de marcare ? Edited August 22, 2005 by tolin_afc Link to comment
warranty_4_cars Posted August 23, 2005 Author Share Posted August 23, 2005 Lipsa idei in acel moment ! Scuze ! Link to comment
lgh Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Se pierde garantia daca montarea cass-ului se face altundeva decat la service-uri autorizate Daewoo? Link to comment
MCojo Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 (edited) Se pierde garantia daca montarea cass-ului se face altundeva decat la service-uri autorizate Daewoo? <{POST_SNAPBACK}> Categoric DA! Edited August 25, 2005 by mcojo Link to comment
NightClub Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Are ceva daca montez niste difuzoare pe placa originala intr-un service autorizat si dupa mai mult timp schimb placa cu una de pal? Adica as putea pierde garantia la difuzoare? Link to comment
MethodRO Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 @lgh : Nu se pierde garantia daca iti montezi tu casu. Eu mi-am montat singur casu pe matiz. E vb doar de 2 mufe care se infig in spatele casetofonului. Pierzi garantia doar daca faci tu modificari la electric. Adica incerci se schimbi tu mufele cu care vine standard. Link to comment
MCojo Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 (edited) @MethodRo nu spune nimeni sa nu-ti montezi tu cass-ul pe masina. Da du-te dupa aia la service cu probleme pe partea electrica si sa vezi cum au sa strambe din nas (a se citi "sa te puna la plata costul reparatiei pe partea electrica")... Teoretic orice interventie asupra masinii pe perioada garantiei se face numai in service autorizat de producator...altfel se pierde garantia la acea parte. Si banuiesc ca tu nu esti autorizat! De ce, de pilda, nu ti-ai schimbat singur uleiul la masina si toate consumabilele la revizii?! Edited November 5, 2005 by MCojo Link to comment
MethodRO Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 (edited) @MCojo : Am fost la servis chiar saptamna trecuta sa-mi monteze buzerul pt faruri. Nimeni nu a obiectat nimic. Mi -sa spus chiar de acolo de unde am luat masina ca daca imi montez casu singrur nu e nicioproblema. Probleme apar cu garantia in momemntul in care tu trebuie sa te cuplezi cu fire la instalatia electrica. Cel mai bine este sa intrebi de acolo de unde iti eie masina. Edited November 5, 2005 by MethodRO Link to comment
NightClub Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Pei oricum daca cei de la garantie nu vor sa ti-o acorde, gasesc o scuza destul de buna. Acum depinde si de firma producatoare. Cel mai bine te duci la un service autorizat, dai bani, dar nu te mai chinui tu sa-l montezi. >- Link to comment
Recommended Posts