MCojo Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 (edited) Azi navigam pe forum deschideam diverse ferestre incercam sa dau raspuns la topicul "Senzori de parcare" si dupa ce il editez si-l postez pe forum apare ca acest mesaj a fost scris de Abram Burel...desi eu eram logat cu userul meu "mcojo". Sunt probleme cu conturile?! Sper sa nu se supere Abram Burel dar nu am stiut cum sa sterg mesajul... http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...indpost&p=90951 Edited August 23, 2005 by mcojo Link to comment
sebian Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 cred ca s-ar putea, in situatia in care doi iuzeri lucreaza la aceeasi firma si ies cu acelasi ip in exterior...s-ar putea ca in cache-ul serverului sa se pastreze cookies de la un user si cand al doilea intra, intra cu cookies ale primului... vorbesc aiureli, domnii guru al IT-ului? Link to comment
MCojo Posted August 23, 2005 Author Share Posted August 23, 2005 (edited) Din cate se vede din profil e din Bucuresti, iar eu sunt mariner... Nu mai cita postul anterior! Edited August 23, 2005 by claz Link to comment
sebian Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 (edited) Pai am zis aceeasi firma, nu acelasi oras PS. si eu sunt mariner dar m-am facut kapitalist Edited August 23, 2005 by sebian Link to comment
Tommy Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 @sebian, "cookie"- urile sunt pe calculatorul client, (pe al tau cum ar veni) si sunt "tinute pe user" de sistem de operare, deci nu sunt in cache-ul "serverului" pe server sunt "sesiunile" Link to comment
VIPER Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Dar pot fi in aceeasi firma si sa iasa afara pe net cu acelasi IP comun. De aici si problema... Am patit-o si noi in reteaua de cartier folosind un proxy in loc sa iesim fiecare cu IP-ul lui. Link to comment
VAXXi Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 N-are treaba cu IP-ul. Sesiunile sunt pastrate intr-o tabela, iar id-ul sesiunii e unic pentru utilizatori. Deocamdata, ce-am gasit in neregula era un task nerulat la timp care trebuia sa curete tabela cu sesiuni. Investigam. Link to comment
Tommy Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 nu stiu cum e scris 'forumul', dar ma indoiesc ca se face o asociere 'bijectiva' intre IP si User-ul de forum (desi se poate lejer - eu unul nu as fi facut-o ) dar vezi.. ei sunt in locatii diferite Link to comment
MCojo Posted August 23, 2005 Author Share Posted August 23, 2005 (edited) si eu sunt mariner dar m-am facut kapitalist <{POST_SNAPBACK}> fftopic: Kapitalistule... ...ti-ai tradat locul de bastina... Pe de alta parte astep confirmarea lui Abram Burel sa vad daca suntem negrii in aceeasi firma... Edited August 23, 2005 by mcojo Link to comment
Satori Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Nu are treaba, chiar daca sunteti. Oricum, fiti pe pace, este un caz izolat, nu o sa se mai intample curand (if ever). Link to comment
Recommended Posts