Jump to content

Intalnire Joi 25.08 Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bine v-am gasit!

Nu pot sa cred ca n-am stiut de forumul Daewoo, desi vad acum ca exista de atata timp... :">

...si abia acum, cand ma gandesc serios sa-mi schimb piticul cu o masinuta mai puternica :)

Am ajuns oarecum din intamplare aici; trebuie sa spun ca am vazut totusi acum cateva zile o masina cu autocolant Daewoo (pe care nu l-am luat prea mult in seama dar a ramas undeva subliminal se pare :) ), dar daca nu sunt mai multe in trafic inseamna ca mai trebuie lucrat la asta...

Oricum, eu stau foarte aproape de Polivalenta (la Palatul Copiilor), deci pentru mine ar fi foarte usor sa ajung la intalnirile saptamanale de joi. De curiozitate, cati membri se strang de obicei? Si ce se discuta? Se continua apoi discutiile la vreo terasa? N-am vazut nici o poza de la intalnirile saptamanale, dar poate n-am stiut eu unde sa ma uit...

"Liniute" nu se fac?  :>

Ba da. Adu tu creta, te rog, facem impreuna. :)

Serios vorbind, suntem pasnici, nu facem asa ceva.

Eu nu vin joia aceasta :)

iulia, noua noastra membra, se fac si liniute. fiecare e liber sa faca ce vrea. eu spre exemplu fac liniute in fiecare joi in interioru masinutei mele pe o bucata de oglinda. si le separ cu ceva ascutit. deobicei cu o lama. daca vrei iti fac o demonstratie gratis si te las si pe tine sa facem o liniuta impreuna. @-)

Multumesc pentru primire!!! Foarte calduroasa, ce-i drept... :) )

"Liniutele" erau in ghilimele totusi, credeam ca ati observat. Si, pentru cine nu stie, "liniuta" inseamna si doar sa asezi masinile in linie frumos, pentru poza de grup. Nu trebuie neaparat sa si pleci cu ele de pe loc :D Cine se gandeste la altceva, stie el ce stie...

Am vazut niste poze frumoase cu "liniute" de la intalnirile altui grup (al altei marci), cu toate masinile asezate in linie.

Sa stii ca nu-ti taie nimeni degetele cu care bati la tastatura numele altor marci sau forumuri. Uite: clubopel, vwforum, daciaclub, pejo ...

Bine ai venit intre noi si din partea mea !

Ok...daca tu zici... :)

Credeam ca e considerata publicitate, nu toti tolereaza. De pejo.ro ziceam, de acolo cunosc ceva lume, si sper ca in foarte putin timp sa fiu si eu posesoarea (si) al unui exemplar din aceasta specie.

Pai, exista un care poate fi citit, asta ca sa afli ce si cum. In general avem relatii de amicitie si colaborare cu celelalte forumuri auto avand in vedere ca multi membri sunt activi si pe acelea. Desi nu este acceptata publicitatea moderatorii si adminii au bun simt si stiu sa distinga informatii utile si discutii generale de publicitate mai mult sau mai putin mascata.

Pe masura ce ne vei cunoaste vei vedea ca avem o comunitate foarte echilibrata aici si ca atmosfera este mai amicala decat pe alte site-uri. Atmosfera este si mai placuta la intalniri unde ne simtim cu totii cu adevarat bine, iar culmea se atinge la intrunirile de dimensiune nationala care se lasa cu mancare, bautura, muzica, discutii... cea mai tare distractie.

E usor cand ai 5-6 masini la intalnire sa le aliniezi pentru poza. Si, la urma urmei, ce altceva ai putea sa faci la o intalnire la care vin doar atatia oameni :)

(a se citi cu monitorul inversat sau stand in cap) R: "liniute", poze, pizza hut.

PS: ce tare e remix la reclama!!! :o

PPS: pierdut bun simt. il declar nul.

Vin sigur ca de obicei si in special ca sa ii admir bolidul lui nenea VIPER si sa-mi spuna ce are tel. meu!!!!!!!

Aaaaa... "Bolidul" deocamdata e in rodaj, si e cam puturoasa... Cat despre telefon... Vedem...

Am vazut niste poze frumoase cu "liniute" de la intalnirile altui grup (al altei marci), cu toate masinile asezate in linie.

Uite un exemplu de la una din intalnirile trecute:

post-65-1124878117_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...