VIPER Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Nu poci sa crez ca nu a scris nimeni pana acum!!! Unde ati disparut cu totii? Joia asta as cam veni... Link to comment
zapacitu Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Si eu sigur vin...mai ales ca am ratat a doua intalnire de la Constanta.. >- Link to comment
iulia Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Bine v-am gasit! Nu pot sa cred ca n-am stiut de forumul Daewoo, desi vad acum ca exista de atata timp... :"> ...si abia acum, cand ma gandesc serios sa-mi schimb piticul cu o masinuta mai puternica Am ajuns oarecum din intamplare aici; trebuie sa spun ca am vazut totusi acum cateva zile o masina cu autocolant Daewoo (pe care nu l-am luat prea mult in seama dar a ramas undeva subliminal se pare ), dar daca nu sunt mai multe in trafic inseamna ca mai trebuie lucrat la asta... Oricum, eu stau foarte aproape de Polivalenta (la Palatul Copiilor), deci pentru mine ar fi foarte usor sa ajung la intalnirile saptamanale de joi. De curiozitate, cati membri se strang de obicei? Si ce se discuta? Se continua apoi discutiile la vreo terasa? N-am vazut nici o poza de la intalnirile saptamanale, dar poate n-am stiut eu unde sa ma uit... Link to comment
andreib Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Bine v-am gasit! N-am vazut nici o poza de la intalnirile saptamanale, dar poate n-am stiut eu unde sa ma uit... <{POST_SNAPBACK}> Uite aici Link to comment
iulia Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Multumesc! "Liniute" nu se fac? Link to comment
VIPER Posted August 23, 2005 Author Share Posted August 23, 2005 Nu. Nu incurajam manifestarile ilegale sau la marginea legii, de nici un fel. Cine vrea, e liber sa faca, dar in alta parte nu in parcarea respectiva... Link to comment
Satori Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 "Liniute" nu se fac? Ba da. Adu tu creta, te rog, facem impreuna. Serios vorbind, suntem pasnici, nu facem asa ceva. Eu nu vin joia aceasta Link to comment
VAXXi Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Multumesc! "Liniute" nu se fac? Doar la intalnirea anuala, pe domeniu privat Link to comment
muck_dj Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 iulia, noua noastra membra, se fac si liniute. fiecare e liber sa faca ce vrea. eu spre exemplu fac liniute in fiecare joi in interioru masinutei mele pe o bucata de oglinda. si le separ cu ceva ascutit. deobicei cu o lama. daca vrei iti fac o demonstratie gratis si te las si pe tine sa facem o liniuta impreuna. Link to comment
Maniaku Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Vin sigur ca de obicei si in special ca sa ii admir bolidul lui nenea VIPER si sa-mi spuna ce are tel. meu!!!!!!! Link to comment
sp67 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Incerc sa ajung si io. Nu mai vine nimeni cu Nubira? Ca ma roade niste intrebari... Link to comment
Mircea Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Nu vin, ca torn o mare sapa in living si nu pot sa las mesterii singuri... Link to comment
iulia Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Multumesc pentru primire!!! Foarte calduroasa, ce-i drept... ) "Liniutele" erau in ghilimele totusi, credeam ca ati observat. Si, pentru cine nu stie, "liniuta" inseamna si doar sa asezi masinile in linie frumos, pentru poza de grup. Nu trebuie neaparat sa si pleci cu ele de pe loc Cine se gandeste la altceva, stie el ce stie... Am vazut niste poze frumoase cu "liniute" de la intalnirile altui grup (al altei marci), cu toate masinile asezate in linie. Link to comment
remix Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Sa stii ca nu-ti taie nimeni degetele cu care bati la tastatura numele altor marci sau forumuri. Uite: clubopel, vwforum, daciaclub, pejo ... Bine ai venit intre noi si din partea mea ! Link to comment
iulia Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Ok...daca tu zici... Credeam ca e considerata publicitate, nu toti tolereaza. De pejo.ro ziceam, de acolo cunosc ceva lume, si sper ca in foarte putin timp sa fiu si eu posesoarea (si) al unui exemplar din aceasta specie. Link to comment
remix Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Pai, exista un care poate fi citit, asta ca sa afli ce si cum. In general avem relatii de amicitie si colaborare cu celelalte forumuri auto avand in vedere ca multi membri sunt activi si pe acelea. Desi nu este acceptata publicitatea moderatorii si adminii au bun simt si stiu sa distinga informatii utile si discutii generale de publicitate mai mult sau mai putin mascata. Pe masura ce ne vei cunoaste vei vedea ca avem o comunitate foarte echilibrata aici si ca atmosfera este mai amicala decat pe alte site-uri. Atmosfera este si mai placuta la intalniri unde ne simtim cu totii cu adevarat bine, iar culmea se atinge la intrunirile de dimensiune nationala care se lasa cu mancare, bautura, muzica, discutii... cea mai tare distractie. Link to comment
Satori Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 E usor cand ai 5-6 masini la intalnire sa le aliniezi pentru poza. Si, la urma urmei, ce altceva ai putea sa faci la o intalnire la care vin doar atatia oameni (a se citi cu monitorul inversat sau stand in cap) R: "liniute", poze, pizza hut. PS: ce tare e remix la reclama!!! PPS: pierdut bun simt. il declar nul. Link to comment
iulia Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Multumes remix. Cati membri vin de obicei in medie la intalnirea saptamanala? Si ce se face acolo mai exact? Link to comment
Satori Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 1. 20-30 2. Se vorbeste/socializeaza/... Link to comment
Vlad Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 si eu vin...cred ca e rost de dulciuri Link to comment
VIPER Posted August 24, 2005 Author Share Posted August 24, 2005 Vin sigur ca de obicei si in special ca sa ii admir bolidul lui nenea VIPER si sa-mi spuna ce are tel. meu!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Aaaaa... "Bolidul" deocamdata e in rodaj, si e cam puturoasa... Cat despre telefon... Vedem... Am vazut niste poze frumoase cu "liniute" de la intalnirile altui grup (al altei marci), cu toate masinile asezate in linie. <{POST_SNAPBACK}> Uite un exemplu de la una din intalnirile trecute: Link to comment
angela_b Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Eu nu vin joia aceasta <{POST_SNAPBACK}> Tocmai de ziua ta nu te vedem... Vin si eu, imi este dor deja de voi! Link to comment
Leutzu Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 (edited) @Vlad - vorbesti de Satori sau de altcineva Edited August 24, 2005 by Leutzu Link to comment
Recommended Posts