Jump to content

Intalnire Joi 25.08 Sala Polivalenta

Recommended Posts

Bueeeyyyy, aia e poza 'made by satori' :) O fi plecat camionul ala suparator?

Oricum, e o dovada buna de liniute :D

Am aflat ca mi se da petrecere surpriza. Nu pot sa fac surpriza si sa nu ma duc, nu? :>

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare baieti...si Iulia :) ...cred ca in seara asta o sa fie prima intalnire la care vin si eu :drinkers: sper sa nu ma fac de ras cu al meu cielo...sa stiti ca zgarieturile de pe el sunt opera fostului proprietar :P ne vedem diseara

Edited by mikken

Buna mikken,

Si eu abia astept sa vin...cum, sunt singura fata??? :o Nu se poate!!! Am mai vazut pe forum - ileana si parca mai sunt..., nu?

Nu ca mi-ar fi frica, dar ma gandeam ca mai sunt si alte prezente feminune... :rolleyes:

Ba.

Gagiu' cu spiralele de tantari care te-ai laudat ca mai ai o groaza prin pivnita,mai adu si tu 2 cutii ca nu mai avem decat 2 spirale programate a fii arse in seara asta :osanale: .

Cel cu scula aia desteapta de indreptat tabla masinii [-O< undeeeee eeeesti [-O< .

Maniakule traitiar buricu' unde sunt ma autocolantele alea cu toyo :-? .

mai baieti eu trebuia sa vin duminica... dar mi s-a facut dor de voi si pe la orele 5 am plecta de pe langa campina, asa ca voi fi prezent... si al 2-lea matiz verde de acolo e al meuuuuu :P acum e maro da cred ca ii prinde bine jegu`.

cad despre membra de onoare vedeti voi azi :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...