Jump to content

Janta Tico

Recommended Posts

Salut,

Caut sa cumpar jante(de tabla nu aliaj)de Tico si m-ar interesa niste preturi de prin bucuresti.

Eu am gasit cel mai ieftin la magazinul de pe Colentina cu 620k bucata, insa auzisem ca s-ar gasii si cu 400k dar eu n-am gasit inca.

Multumesc,

Eu am indreptat ceva jante de aluminiu, si chiar ii sfatuiesc pe posesorii de asemenea jante, mai ales pe ce ce au dimensiuni impresionante sa o faca, ba chiar periodic. Cu cat te duci mai din timp cu atat mai bine iese indreptatul. Daca e prea stramba se va incalzi janta, lucru foarte rau pt. ca acolo isi va pierde din proprietatile elastice si se va deforma mult mai repede sau chiar va crapa.

eu va recomand 2 locuri:

1. auto-soft la podul fundeni sau www.auto-soft.ro

2. pe langa stadionul 23 august (prin drepta lui) dupa ce se trece de el undeva pe o straduta in drepta exista o spalatorie auto si la intrarea in ea este un baiat care face asa ceva si chiar repara si cele mai imposibile "strambaturi" (meserie lasata din tata in fiu).

Succes...

Acum ca am facut si indreptarea jantelor ...nu stiu daca merita facut asa ceva. :-?

Eu nu le aveam lovite rau, asa ca , cred ca le-am indreptat c-am degeaba. Ca sa nu zic ca procesul de indreptare se face la ochi. (va da-ti seama ca n-are cum sa le faca cercuri din nou).Ce sa ...daca nu aveti geanta indoita rau sa se vada de la o posta , nu va recomand operatiunea, nu de alta dar n-o sa va faca nimic, acolo unde e nevoie de finete...

Eu am cumparat acum citeva zile 4 jante de tabla de cielo, pe 13", ca sa pun gume de iarna. Le-am luat de la Radacini de la gara, vis-a-vis de agentia CFR, cu 605.000 bucata. Asa ca desi nu am intrebat, ma astept totusi ca alea de Tico sa fie ceva mai ieftine.

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 years later...