ticolino Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Sambata asta as vrea sa ajung la Covasna si ma gandeam sa incerc prin Buzau. N-am mai fost niciodata pe acolo, stie cineva cum se prezinta drumul? Link to comment
Gica Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Pai daca nu ai vreo treaba pe la Buzau sau nu tii mortis sa vezi acea zona, nu te-as sfatui sa mergi prin Buzau. Eu am fost pe acest traseu Buzau-Nehoiu-Brasov asta toamna si erau protiuni de drum cam distruse, ce-i drept erau in reparatie, dar cand ma gandesc ca drumul ala a fost inchis din cauza inundatiilor acum cateva luni... Plus ca mergeam si aveam senzatia ca nu mai ajung la destinatie. Pe Valea Prahovei s-ar putea sa fie mai bine, iar apoi Brasov-Covasna nu e mult. Link to comment
ticolino Posted August 25, 2005 Author Share Posted August 25, 2005 Ok, de inundatii ma cam temeam si eu S"> Ma gandeam sa merg pe-acolo ca sa mai vad si eu locuri noi Ma ales ca si drumul european Brasov-Tg secuiesc e cam distrus, in primavara era plin de gropi. Link to comment
tolin Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Daca ai treaba la Covasna, n-ai treaba pe la Buzau. Buc-Bv-Cv. Altfel, pasajul de la barajul Siriu este in lucru (cad stanci) si drumul este blocat intre anumite ore. Link to comment
tarabostes Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Salut, Eu am trecut pe acolo pe la inceputul lui august. N-as putea spune ca drumul e prost, sau mai prost ca in alte parti. Sunt si locuri cu gropi si denivelari, insa depunde cu ce compari. O portiune dupa Intorsura e betonata, si apoi dupa Nehoiu este o zona cu asfalt vechi si macinat, in rest e OK. Daca te-ai saturat de Valea Prahovei nu strica sa incerci altceva. Peisajul insa e interesant. Nu ar fi bine sa te aventurezi noaptea, se pare ca mai sunt surprize si pot chiar opri accesul. Link to comment
gigi-kent Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Drumul e frumos, l-am facut si eu de cateva ori.O singura data ziua in rest doar noaptea.Am auzit o faza anul trecut cand i-a cazut unuia un ditamai bolovanul pe masina.A avut noroc ca i-a cazut pe jumatea din spate unde nu era nimeni si a scapat intreg.Ultima data cand am fost pe acolo, prin primavara am vazut bolovani pe sosea si am trecut cam cu frica.Dupa inundatiile care au fost anul asta parca nu m-as mai aventura pe acolo.S-ar putea sa se intample exact ce s-a intamplat pe valea oltului.versantii nu sunt consolidati.Mare atentie pt cine vrea s-o ia pe acolo. Link to comment
Recommended Posts