savimbi Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 (edited) Odata cu cumpararea masinii, am gasit montat pe masina acest radiocasetofon marca SONY XR-CA 430X. E un foarte bun aparat numai ca eu nu stiu sa-l folosesc la intreaga sa capacitate. Are cineva un manual de utilizare pentru un asemenea aparat? Multumesc! Edited August 25, 2005 by savimbi Link to comment
tribunul Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 pai nu e bine sa-l folosesti la maxim ca te dor urechile Link to comment
Mike1 Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 O idee care ar putea da roade ar fi sa intri pe internet si sa cauti specificatiile respectivului produs; printre altele, daca aparatul nu este de conceptie foarte veche s-ar putea gasi si manualul de utilizare in format electronic. Bafta Link to comment
savimbi Posted August 25, 2005 Author Share Posted August 25, 2005 Am cautat pe internet specificatiile tehnice dar din pacate nu am gasit nimic. Pentru am folosit google.ro. Pe un singur site am gasit ceva specificatii dar pentru a intra in posesia lor trebuia sa cotizezi ceva. Cel putin asta am inteles cu putina mea engleza de balta. Link to comment
aztec Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 (edited) zi-mi macar anul banuit de productie, sa incerc ceva... ba nu... uite manualul, dar dureaza ceva sa-l iei, dar e free. are 136 pagini, e pdf si in 5 limbi internationale http://www.xmradio.com/manuals/xr_ca430x_c...ners_manual.pdf Edited August 25, 2005 by aztec Link to comment
body Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Dupa prospectul lui aztec cred ca din asta i-am pun nevesti-mii pe Matiz !Sa stii ca un aparat foarte bun care nu cred ca o sa-ti faca probleme !Eu il am de anul trecut(iunie ) si merge ok! Link to comment
Recommended Posts