Jump to content

Sony Xr-ca 430w

savimbi

Recommended Posts

post-585-1124971318_thumb.jpgpost-585-1124971606_thumb.jpgpost-585-1124971850_thumb.jpgpost-585-1124971962_thumb.jpgpost-585-1124972137_thumb.jpgOdata cu cumpararea masinii, am gasit montat pe masina acest radiocasetofon marca SONY XR-CA 430X. E un foarte bun aparat numai ca eu nu stiu sa-l folosesc la intreaga sa capacitate. Are cineva un manual de utilizare pentru un asemenea aparat?

Multumesc!

Edited by savimbi

O idee care ar putea da roade ar fi sa intri pe internet si sa cauti specificatiile respectivului produs; printre altele, daca aparatul nu este de conceptie foarte veche s-ar putea gasi si manualul de utilizare in format electronic. Bafta :thumbl:

Am cautat pe internet specificatiile tehnice dar din pacate nu am gasit nimic. Pentru am folosit google.ro. Pe un singur site am gasit ceva specificatii dar pentru a intra in posesia lor trebuia sa cotizezi ceva. Cel putin asta am inteles cu putina mea engleza de balta.

Dupa prospectul lui aztec cred ca din asta i-am pun nevesti-mii pe Matiz !Sa stii ca un aparat foarte bun care nu cred ca o sa-ti faca probleme !Eu il am de anul trecut(iunie ) si merge ok!