ovidiuc Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Stiu ca sunt niste siteuri de traduceri on-line adica introduc termenul si el mi-l traduce(engleza-romana).Imi puteti da si mie cateva adrese? Link to comment
iuzar Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Ovidiu, daca vrei numai pentru termeni, nu si pentru fraze eu iti recomand http://dictionar.allnet.ro/dictionar.php . Pe asta il folosesc la birou, este in fublu sens rromana-engleza-rromana, mai e si pentru franceza, spaniola italiana si germana, tot in ambele sensuri rromana-xxx-rromana si pe deasupra are mai multe tipuri de dictionare: standard, argou, expresii, sinonime, tehnic... iti recomand sa il folosesti cu incredere, eu ma joc cu el de 2-3 ani Link to comment
ovidiuc Posted May 13, 2004 Author Share Posted May 13, 2004 Merci Iuzar pentru termeni e ok dar , as dori si pentru fraze sau chestii cuprinse din mai multi temeni.,daca exista asa ceva. Link to comment
Shenck Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 http://babel.altavista.com/ este excelent pt fraze dar nu merge pentru Romana. Link to comment
alx Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Aproape toate dictionarele online sunt varza la termeni tehnici. Daca vreti un dic suuuuuuper tare si la termeni tehnici si uzuali etc Go Everest: www.free-soft.ro Mai are tipul ala si o carte de telefon toata RO updatata in mai 2004!!! Oare chiar o fi avut nervi sa introduca fiecare inregistrare in baza de date :?: Va recomand calduros... Link to comment
iuzar Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Mai are tipul ala si o carte de telefon toata RO updatata in mai 2004!!! Oare chiar o fi avut nervi sa introduca fiecare inregistrare in baza de date :?: Ala a gidilat baza de date a Pagini Aurii si a aranjat-o in alt fel, it's easy La fiecare 3 luni PA updateaza baza de date si trimite clientilor un update la baza de date... Link to comment
Recommended Posts