Jump to content

Tico-parbriz Crapat

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 4 weeks later...

Mi-am schimbat parbrizul si asta doar ca nu prea puteam face ITPul. Cereau prea mult baietii (ca trebuie sa faca poze ca cutare si se vede bla bla). Pretul cerut de cei de la ITP (atentia) depasea pretul parbrizului. Asadar: parbriz Pilkington cu parasolar-175 RON cu tot cu montaj, inca 28 RON ornamentele (nu au putut fi toate recuperate). Un total de 210 RON rotunjit. Acum sa ma obisnuiesc cu parbrizul fara crapatura. > :)

Montat la unilot pe gheorghieni.

• 1 month later...

Este acelasi parbriz ca si la Pilkington, respectiv firma unde si-a schimbat Dreaq parbrizu cu diferenta ca sunt mai scumpe. ;)

RMX: 195ron (parbrizu) + 60 montaj = 255ron

Pilkington: 175ron cu tot cu montaj

Ornamentele le aveau ei sau a trebuit sa le cumperi din alta parte..

sau cum ai facut?

Cat a durat, adica ca si timp de montaj si cat a trebuit sa stai cu masina imobilizata?

Am dus masina la pranz in pauza de masa si seara la 6 am luat-o. Trebuie sa stea cateva ore. Pretul cu tot cu completarea ornamentelor si montaj 210 RON. Trebuie dat un telefon inainte pentru o programare (411.00.75). Poti vedea la mine cum a iesit.

Aztec pune linistit asta de la Pilkington. Are cod de tara e17, deci ii facut in Finlanda, sau ma rog pentru standardele lor, iar firma producatoare ii LumiGlass. Eu mi l-am schimbat acum juma de an si ii ca nou.

• 2 months later...
Salut !am si eu o problema!mi sa fisurat parbrizul la ticozaur!spuneti-mi si mie cum e montat ,unde pot gasi in brasov si la ce bani pot gasi! [-O< daca ma poate ajuta cineva cu unul second .... :drinkers:

La ticozaur parbriz second nu gasesti si nici nu e recomandat sa-ti pui,unul nou e in jur de 110-150 ron+50 ron chit de lipire aduse din austria,dar asta era anul trecut.

Ai grija insa sa fie montat bine,si am uitat sa-ti spun ca trebuie scimbate si chederele care vin pe marginea parbrizului care se duce pana la portierele din spate(cel dintre portiera si caroserie)care vine tras cand se schimba parbrizul si mai vin niste ornamente pe marginea parbrizului(sus si pe laterale).Sa te uiti sa fie bine fixat si sa nu iasa in afara.

Bafta si sper sa fie bune sfaturile mele! :drinkers:

Eu am nevoit sa-l schimb de doua ori,prima data a fost spart in parcare si montat prost de-mi ploua in masina si a doua oara accident(a intrat un nene cu taxiul in mine) :spumelagura:

Edited by CARABUSU

E fara chit de lipire,dar oricum e destul de ieftin.Dar sa nu itam ca mai vin cumparate 2 buc. chedere laterale,cheder interior,3 buc ornamente parbriz(2 laterale si unul sus) si chit lipire

Aveti mare grija la montaj!

La ticozaur parbriz second nu gasesti si nici nu e recomandat sa-ti pui,unul nou e in jur de 110-150 ron+50 ron chit de lipire aduse din austria,dar asta era anul trecut.

Ai grija insa sa fie montat bine,si am uitat sa-ti spun ca trebuie scimbate si chederele care vin pe marginea parbrizului care se duce pana la portierele din spate(cel dintre portiera si caroserie)care vine tras cand se schimba parbrizul si mai vin niste ornamente pe marginea parbrizului(sus si pe laterale).Sa te uiti sa fie bine fixat si sa nu iasa in afara.

Bafta si sper sa fie bune sfaturile mele! :drinkers:

Eu am nevoit sa-l schimb de doua ori,prima data a fost spart in parcare si montat prost de-mi ploua in masina si a doua oara accident(a intrat un nene cu taxiul in mine) :spumelagura:

merci!mai pus pe ganduri :-? cam mult de lucru! :wallbanger: pana la urma tre sa ma duc la un service :wallbanger: ata ete ce sa-i faci!

• 3 weeks later...

Întrucât, parbrizul de tico trebuie lipit la schimbare, stie careva , poate fi schimbat si in luna decembrie sau atunci e prea frig afară si se usucă mult mai greu, si nu e recomandat sa-l schimb atunci ????