Adi1980 Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Da, are parasolar albastru. Link to comment
Pedala Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Pilkington este furnizorul principal pentru majoritatea producatorilor de auto Link to comment
dreaQ Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Mi-am schimbat parbrizul si asta doar ca nu prea puteam face ITPul. Cereau prea mult baietii (ca trebuie sa faca poze ca cutare si se vede bla bla). Pretul cerut de cei de la ITP (atentia) depasea pretul parbrizului. Asadar: parbriz Pilkington cu parasolar-175 RON cu tot cu montaj, inca 28 RON ornamentele (nu au putut fi toate recuperate). Un total de 210 RON rotunjit. Acum sa ma obisnuiesc cu parbrizul fara crapatura. > Montat la unilot pe gheorghieni. Link to comment
aztec Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 de parbrizele "Parbiz cu tenta si parasolar verde inchis-import germania-195 ron" ce ziceti? Link to comment
alindwar Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 La ce service mergi cu tico? Link to comment
aztec Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 am gasit oferta pe un site.. la piese auto aici Link to comment
AAdorjan Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Este acelasi parbriz ca si la Pilkington, respectiv firma unde si-a schimbat Dreaq parbrizu cu diferenta ca sunt mai scumpe. RMX: 195ron (parbrizu) + 60 montaj = 255ron Pilkington: 175ron cu tot cu montaj Link to comment
dreaQ Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Plus cateva sute (vreo3-4) pentru ornamente care nu pot fi recuperate toate. Si vad ca RXM sunt din Iasi-alta bataie de cap. Link to comment
aztec Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Ornamentele le aveau ei sau a trebuit sa le cumperi din alta parte.. sau cum ai facut? Cat a durat, adica ca si timp de montaj si cat a trebuit sa stai cu masina imobilizata? Link to comment
dreaQ Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Am dus masina la pranz in pauza de masa si seara la 6 am luat-o. Trebuie sa stea cateva ore. Pretul cu tot cu completarea ornamentelor si montaj 210 RON. Trebuie dat un telefon inainte pentru o programare (411.00.75). Poti vedea la mine cum a iesit. Link to comment
ticoman Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Eu mi-am schimbat parbrizul de 2 ori in doua luni. Ultima data luna trecuta. Am dat 2,7 milioane cu tot cu manopera. Cu tot cu parasolar. Eu service tare. Link to comment
dreaQ Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Ce e tare in asta? Eu ziceam ca m-a costat 2,1 mil. Ce e tare ca te-a costat 2,7?? Cu tot cu parasolar de parca il pot da jos... Link to comment
ticoman Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 La Ager l-am schimbat si eu si am dat 2,7 milioane. Acum depinde ce fel de parbriz vrei Link to comment
aztec Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Pai si de ce a cedat asa des?(rapid) Ce marca era, Cum arata? Ce vrei sa spui"depinde ce parbtiz vrei?"... ca ma bagi si mai tare in ceata... Link to comment
AAdorjan Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Aztec pune linistit asta de la Pilkington. Are cod de tara e17, deci ii facut in Finlanda, sau ma rog pentru standardele lor, iar firma producatoare ii LumiGlass. Eu mi l-am schimbat acum juma de an si ii ca nou. Link to comment
dreaQ Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Mai sunt unele turcesti fara parasolar care cica se zgarie foarte repede. Oricum la AGER sunt putin mai scumpe. Deh firma... Link to comment
extazy Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Salut !am si eu o problema!mi sa fisurat parbrizul la ticozaur!spuneti-mi si mie cum e montat ,unde pot gasi in brasov si la ce bani pot gasi! daca ma poate ajuta cineva cu unul second .... Link to comment
CARABUSU Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 (edited) Salut !am si eu o problema!mi sa fisurat parbrizul la ticozaur!spuneti-mi si mie cum e montat ,unde pot gasi in brasov si la ce bani pot gasi! daca ma poate ajuta cineva cu unul second .... La ticozaur parbriz second nu gasesti si nici nu e recomandat sa-ti pui,unul nou e in jur de 110-150 ron+50 ron chit de lipire aduse din austria,dar asta era anul trecut. Ai grija insa sa fie montat bine,si am uitat sa-ti spun ca trebuie scimbate si chederele care vin pe marginea parbrizului care se duce pana la portierele din spate(cel dintre portiera si caroserie)care vine tras cand se schimba parbrizul si mai vin niste ornamente pe marginea parbrizului(sus si pe laterale).Sa te uiti sa fie bine fixat si sa nu iasa in afara. Bafta si sper sa fie bune sfaturile mele! Eu am nevoit sa-l schimb de doua ori,prima data a fost spart in parcare si montat prost de-mi ploua in masina si a doua oara accident(a intrat un nene cu taxiul in mine) Edited September 9, 2006 by CARABUSU Link to comment
ToPser Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Vezi ca este un parbriz la BURSA !!! >- Link to comment
CARABUSU Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 E cu tot cu chit de lipire(solutiile de lipit+ustensile)? Link to comment
dreaQ Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Uita-te si tu si vezi cum este! Link to comment
CARABUSU Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 E fara chit de lipire,dar oricum e destul de ieftin.Dar sa nu itam ca mai vin cumparate 2 buc. chedere laterale,cheder interior,3 buc ornamente parbriz(2 laterale si unul sus) si chit lipire Aveti mare grija la montaj! Link to comment
extazy Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 La ticozaur parbriz second nu gasesti si nici nu e recomandat sa-ti pui,unul nou e in jur de 110-150 ron+50 ron chit de lipire aduse din austria,dar asta era anul trecut.Ai grija insa sa fie montat bine,si am uitat sa-ti spun ca trebuie scimbate si chederele care vin pe marginea parbrizului care se duce pana la portierele din spate(cel dintre portiera si caroserie)care vine tras cand se schimba parbrizul si mai vin niste ornamente pe marginea parbrizului(sus si pe laterale).Sa te uiti sa fie bine fixat si sa nu iasa in afara. Bafta si sper sa fie bune sfaturile mele! Eu am nevoit sa-l schimb de doua ori,prima data a fost spart in parcare si montat prost de-mi ploua in masina si a doua oara accident(a intrat un nene cu taxiul in mine) merci!mai pus pe ganduri cam mult de lucru! pana la urma tre sa ma duc la un service ata ete ce sa-i faci! Link to comment
CARABUSU Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Daca te duci la service ai mare grija sa iti schimbe tot ce e de schimbat,sa ti-l monteze bine si sa nu-ti zgarie ornamentele din interior cand taie parbrizul vechi ca sa-l scoata. Bafta. Link to comment
gelumitu Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Întrucât, parbrizul de tico trebuie lipit la schimbare, stie careva , poate fi schimbat si in luna decembrie sau atunci e prea frig afară si se usucă mult mai greu, si nu e recomandat sa-l schimb atunci ???? Link to comment
Recommended Posts