Jump to content

Tico-parbriz Crapat

Recommended Posts

Trebuie sa cumpar un Tico pt o ruda de-a sefului meu, am gasit unul dar din pacate are parbrizul crapat si trebuie schimbat. Cam cat ar costa, am vazut ca unul nou e in jur de 4 milioane...dar manopera?

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La Gimarom ii 1.700.000 parbrizu + 600.000 montajul

Pai e chiar ieftin. Incercam sa estimez cati bani urmeaza sa mai bag in el. E vorba de un Tico SL din 2001, 60kkm, injectie, la 2700euro negociabil. Daca nu mai are si alte bube si il scot la 2500 euro pot sa zic ca merita. Deja sunt offtopic, mai bine scriam la bursa

Cel mai ieftin parbriz am vazut pe Mihai Bravu la Olimpiaglass.Era un arab care mi-a zis ca ma costa 2,7 mil lei cu montaj cu tot. Parbrizul era clar nu cel cu parasolarul fumuriu.Probabil ca sunt turcesti ceva.

Edited by dreaQ

Nu, e alb si zace pe strada Postavarul, intre Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie 1918. E obosit, se aud zgomote cand virezi pe loc, s-ar putea sa trebuiasca schimbata caseta de directie; per total mi-a lasat impresia de masina "hardanita"

Chiar m-am interesat de domeniu recent.

Unilot@ir.ro mi-au raspuns:

Buna,

variantele pe care le oferim sunt:

parbriz Technoglass (produs in Arabia Saudita cu licenta Finlanda)-1.808.000

parbriz HS (produs in Ungaria cu licenta Pilkington)-2.046.800

parbriz Hanglass (produs in Coreea echipare originala)-3.302.250

montajul pentru oricare din ele - 750.000

toate preturile includ tva

pentru alte detalii sau programare ne puteti contacta la

tel.4110075,4105221,4107715,0745920104,0788516788 sau pe mail.

Multumim si asteptam sa deveniti clientul nostru.

Eugen

Mai sunt vre-o 3 parbrizari pe Colentina care au preturi chiar mai mici decat atat.

Incearca sa afli un pret si la numerele astea:

021/2414795

021/2404030

sau

021/2413323

021/2428673

0722/659098

021/2404364

021/2428672

In principiu ar trebui sa te astepti undeva pe la 2.5 milioane. 1.7-1.8 parbrizul si 0.7-0.8 montajul.

OFFTOPIC - Tico SL hardanit nu merita 2700 EUR. E drept ca e mai interesant daca e din 2001 si cu injectie dar n-ar trebui sa scoata zgomotele alea.

Edited by remix
  • 4 months later...

Instalarea unuia nou e in jur de 2.5mil... cel putin asa era acum cateva luni cand imi bateam eu capul cu problema asta. Sunt cateva firme prin Colentina prin zona Agip care fac treaba asta. La unul SH eu, unul, nu m-as baga. Sa ne tii la curent cu ce-ai facut pentru ca si eu am dita-mai crapatura in geam dar mai astept pana il schimb.

• 3 weeks later...

remix cel de pe colentina la 2,5 mil lei cu tot cu montaj sigur nu e original. E arabesc sau ceva de genul. Exemplu datea un pret pentru unul original. Personal cred ca am sa iau pe cel mai ieftin ( ala arabesc sau turcesc) ca pana la urma tot sare o piatra :-W

"Pentru fiecare parbriz exista o piatra in asteptare"