Jump to content

Caroserie: reparatii

Recommended Posts

Salut!

Va cer parerea in legatura cu o problema care a aparut dupa ultima spalare: o zgarietura de 3 cm pe una din portiere. A sarit putin vopseaua, si e si putin infudat. Am fost la service si mi-au spus ca pentru asta trebuie vopsita toata usa si costa in jur de 4 mil lei. Bine, am Casco dar nu stiu daca am suficient timp de umblat.

Intrebare : exista vreun spray cu ceva, vreo chestie desteapta care rezolva problema local sau ar trebui sa o rezolv cu casco la service?

Daca e vorba de vopsea metalizata nu te mai ajuta nici mama sprayului. La metalizata baza e revopsirea. Cel mai simplu e cu CASCO, mai ales daca gasesti si un service care are compensare cu cei la care ai tu CASCO. Te duci in ziua in care e ala de la asigurari la service, si o iei dupa ceva zile. Cred ca e cel mai simplu asa, decat sa stai sa alergi dupa spray-uri, care poate nu le nimeresti fix pe culoare, si o faci tarcata.

Merci pentru raspuns!

Chestia e ca sunt doar vreo 2-3 cm nu prea vizibili si abia am scos-o din service (mi-a fost inlocuit un simering de la planetara) si cred ca mai astept putin cu reparatia...

Pt Cchrism:

Se poate sa o fi lovit cei de la service dar nu am nici o dovada. Am descoperit zgarietura dupa vreo 4 zile ascunsa sub praf (a iesit la spalare, ca sa zic asa..)