SorinG Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Salut! Va cer parerea in legatura cu o problema care a aparut dupa ultima spalare: o zgarietura de 3 cm pe una din portiere. A sarit putin vopseaua, si e si putin infudat. Am fost la service si mi-au spus ca pentru asta trebuie vopsita toata usa si costa in jur de 4 mil lei. Bine, am Casco dar nu stiu daca am suficient timp de umblat. Intrebare : exista vreun spray cu ceva, vreo chestie desteapta care rezolva problema local sau ar trebui sa o rezolv cu casco la service? Link to comment
Lucman Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Nu cred ca poti rezolva cu un spray, oricum iti iese cu diferenra de culoare. Poate sa mergi la un service care face test de culoare pe calculator si sa iti dea 100ml. Link to comment
cchrism Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Daca e vorba de vopsea metalizata nu te mai ajuta nici mama sprayului. La metalizata baza e revopsirea. Cel mai simplu e cu CASCO, mai ales daca gasesti si un service care are compensare cu cei la care ai tu CASCO. Te duci in ziua in care e ala de la asigurari la service, si o iei dupa ceva zile. Cred ca e cel mai simplu asa, decat sa stai sa alergi dupa spray-uri, care poate nu le nimeresti fix pe culoare, si o faci tarcata. Link to comment
SorinG Posted May 13, 2004 Author Share Posted May 13, 2004 Merci pentru raspuns! Chestia e ca sunt doar vreo 2-3 cm nu prea vizibili si abia am scos-o din service (mi-a fost inlocuit un simering de la planetara) si cred ca mai astept putin cu reparatia... Link to comment
cchrism Posted May 13, 2004 Share Posted May 13, 2004 Dar ai gasit cauza pentru care este infundata usa? Ca poate ti-au articulat-o aia la service, si atunci sa te tii, cred ca i-as alerga Link to comment
SorinG Posted May 13, 2004 Author Share Posted May 13, 2004 Pt Cchrism: Se poate sa o fi lovit cei de la service dar nu am nici o dovada. Am descoperit zgarietura dupa vreo 4 zile ascunsa sub praf (a iesit la spalare, ca sa zic asa..) Link to comment
Recommended Posts