Jump to content

Soferi dibaci

Zetics

Recommended Posts

Deci eu ma cred sofer, care este... :)

[color="red">98.1 puncte, 0 shokuri[/color]!

Da' trebe ceva antrenament... n-am ce zice...

M-am uitat la aia de pe primele locuri... cum pana mea 2 secunde frate? ca juma' de secunda imi ia numa' ca sa ajung de la mouse la taste! (dupa ce dau Start)

Hai Bafta!

Zetics, mersi pentru trezirea amintirilor de anul trecut, când dădeam 4-5 ture de bloc pentru-a găsi un biet locşor în care să mă chinui să parchez şalupa :? Iar la jocul ăsta (CARE ORICUM NU SE COMPARĂ CU REALITATEA, DA ?!?! :P ) sunt ... dezastru :)

Zetics e pe locul 1717 (daca el e mad tiger)hihihi...pentru mine nu s-a inventat inca loc sa ma bage in clasament  8)

Nu sint in clasament, ca un destept foc care este, in fericirea screen shotului am uitat sa ma trec acolo si sa ma inregistrez :scaunlacap: ...

Da' oricum, parcarea cu 0 choc nu se aplică la ei, ci mai degrabă parcarea cu 10-15 chocs minimum :P .

:D asa am auzit si eu, ca nu au nici o jena sa se impinga fata spate pina intra bine...

intre timp 114, poz 1499...si gata pe ziua de azi... :roll:

Păi când am fost în excursie, devenise deja distractiv să caut maşini care nu aveau zgârieturi pe spoilere. În Franţa era aşa-şi-aşa, dar în Italia era dezastru total ! Eu obişnuit cu stilul românesc, mi se zbârlea părul când vedeam cum se pupă maşinile în parcare şi nimeni nu zice nimic, dar lor li se părea normal :D .