Jump to content

Stupid questions

cchrism

Recommended Posts

Faci tu treaba asta? Cind? Si la ce-ti foloseste?

Eu cind vad ca nu mai vine nimic la pompitza, umplu rezervorul... am in portbagaj o sticla de 2 litri "preparata" gata!

Si n-am nici un stress!

Nu car nimic in portbagaj. Am carat destule pe cand aveam Dacia.

Cand vreau sa fac un drum mai lung si pe vreme proasta, mai completez nivelul pana la umplere. In situatia cand trebuie sa schimb tipul de lichid trebuie sa ma asigur ca am suficient. Eu nu le amestec. Deseori reactioneaza intre ele si se creaza precipitati care pot infunda duzele. Chiar si antiinsectul asta de la Selgros are depuneri solide pe fundul bidonului (abia acasa am vazut).

Teoretic ai dreptate (ca intotdeauna de altfel :) ).

Eu insa n-am avut nici o problema... si le-am amestecat mereu... n-am luat de doua ori aceeasi marca.

Iar in portabagj am o GROAZA de chestii (mai mult sau mai putin utile) :(

Geniala strategia cu tubuletul. Urmeaza sa rascolesc prin casa sa gasesc ceva ce se potriveste scopului.

Si pe mine ma enerveaza ideea de a cara chestii inutile in portbagaj. In afara de roata de rezerva, triunghi, trusa cu care a venit masina (de scule si sanitara) si stingator (chestii obligatorii, daca te opreste Garcea, sau mai nou agent Tuzgureanu), nu mai tin nimic. Si astea le-am inghesuit sub panarama aia de PFL, sa nu zdrangane. Deasupra nimic!

La Espero intra fix 2, sa fie mai mare bidonul la Matiz??? Si ai toate datele astea, teoretic (la Espero asa este) in MANUALUL DE UTILIZARE, nu in cel de service!

Da, da rezervorul de Espero nu trebuie sa alimenteze doua stergatoare de parbriz ca la maty. Pentru cine nu stie rezervorul e comun si are pe el (cine are) o a doua pompa de spalare (vezi PDF-urile). Furtunul de apa pentru spate e legat pe traseul instalatiei electrice (chiar si eu il am montat, desi n-am pe spate)