aztec Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 azi pe la 2 am fugit putin de la serviciu cu o treaba personala la intoarcere, mergand pe jos vad un mercedes G parcat langa biserica cretulescu, unde e bustul lui coposu... la volan aproape pot sa jur ca statea si astepta Radu Anton Roman, parca putin mai slabit..il stiu ca am stat putin pe langa casa lui si parca avea si atunci o masina de teren, acum inainte sa ma culc, fac revista presei, si peste ce dau? stirea asta de mai jos de pe hotnews.ro sant cam bulversat, nu conteaza cat de mare e acest om, daca va placea emisiunea sau nu, dar intamplarea ... strange... Radu Anton Roman a murit in aceasta seara Radu Anton Roman, realizator de emisiuni la Pro TV, s-a stins din viata in aceasta seara, la 57 de ani. De mai bine de 5 ani, Radu Anton Roman realiza la ProTV emisiunea "Bucataria lui Radu", colaborand pe rand cu Cristian Tabara si cu Florin Busuioc. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace Link to comment
VIPER Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Pe bune, m-ai intristat... Mare om, si la propriu dar nu numai! Plangeai din gura in fata televizorului cand incepea sa vorbeasca! R.I.P. !!! Link to comment
dAKuL_maniaK Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Am vazut si eu stirea la 23:00... Desi nu ma uitam la emisiunea lui decat rareori, desi nu stiu mai nimic despre el... era ceva care imi placea enorm la el... si acum ma simt aiurea... mai ales ca e si poate neasteptata moartea la varsta lui... Dumnezeu sa-l odihneasca! Link to comment
maximus Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 asta este.. toti ne ducem odata si odata.. Link to comment
Leutzu Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 aaa...acum am aflat si eu, citind forumul. Ce pot sa zic...sunt un pic socat. Dumnezeu sa-l ierte. Link to comment
dadyDei Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Nu ma uitam eu tot timpul la emisiunle lui dar,atunci cand se intampla sa vad parca ma fermeca si nu mai schimbam postul,avea omul asta un talent... Dumnezeu Sa-l Ierte! Link to comment
alx Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Eu nu am gasit pe nicaieri stirea asta. link? Link to comment
VIPER Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 http://www3.ziare.ro/articol.php/1125349913 Link to comment
laurentziu83 Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Dar de ce a murit bietul om? Link to comment
ticolino Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Dumnezeu sa-l ierte Imi placea omul asta, chiar daca nu ma uitam la emisiunile lui... Link to comment
marr Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Dumnezeu sa-l ierte ! Ma uitam rar la emisiunile lui, dar i-mi placeau. I-mi placea mai ales senzatia de "ii ploua in gura" cand vorbea despre diferitele feluri de mancare si cum spunea :" Muuult, Muuuult !!!" (vorbind de diverse condimente/sousuri, etc) Am auzit azi dimineata la radio - stop cardio-respirator Link to comment
FLEX Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Sint socat ... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ... o sa-mi lipseasca "Bucataria" lui ... Link to comment
aztec Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 ce ma socat pe mine, e ca l-am vazut, si la cateva ore aflu ca a murit.. Link to comment
Satori Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Daca era un G, l-ai vazut pe el, asta era masina lui. Am fost la cateva emisiuni ca suport tehnic. Mare om, mare caracter. Totusi, sincer sa fiu, la ce probleme de sanatate avea, sfarsitul era inevitabil. RIP. Link to comment
body Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 DUMNEZEU SA-L IERTE !Am vazut stirea aseara pe la 11 PM si sincer m-a intristat pt ca desi nu urmaream emisiunea lui mi s-a parut a fi un tip ok. Link to comment
ToPser Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 D-zeu sa-l odihneasca in pace ! Eu am primit stirea pe messenger dar nu am crezut ..am crezut ca sunt alte mass-uri trimise de copii dementi ...acum cred ! R.I.P. Link to comment
BAD_MF Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Dumnezeu sa=l ierte! mare pacat..chiar imi placea de el, tot timpul imi venea foamea cand ma uitam la emisiune.. Dar ce probleme de sanatate avea?? Link to comment
Satori Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Era inalt si foarte gras. Coloana ii era afectata dar, intr-un timp fiind foarte gras, nu a fost scutit de probleme cu inima. Desi nu l-am vazut fumand, am inteles ca facea si acest lucru. Oricum, omul acesta era foarte pitoresc. Impune respect prin prezenta fizica, dar cand deschidea gura te punea la colt. Tolba de cunostiinte! Si-a trait viata din plin! Link to comment
Maniaku Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!!! Link to comment
gigi-kent Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Imi va lipsi mult emisiunea lui.Am incercat si eu unele dintre retetele lui.Pacat ca s-a dus asa de devreme. Link to comment
VIPER Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 E clar... Sus la Seful Cel Mare era nevoie de un bucatar adevarat... Link to comment
Recommended Posts