Jump to content

Intalnire Joi 01.09 Sala Polivalenta

Recommended Posts

Un nene care ii schimba proprietarul pentru numai 3000 de euroi.

Interesat ?

In alta ordine de idei eu m-am evaporat pe la 23:30 si am lasat acolo inca multi temerari. Acum stau cumintel si astept nerabdator cronica obivanului.

Salut prezentele noi, un exemplu ar fi chiar el, insusi, gigi-kent si ale sale mase musculare aduse tocmai din provincie pentru a incanta privirile gurmande ale unor membre. Salut prezentele unor veterani reveniti pe meleaguri daewooclubistice, un exemplu ar fi NFS si "gipu lui de paishpe mii" (cine citeste link-urile de la bancuri ar trebui sa stie despre ce e vorba). Un alt exemplu ar fi Shenck-ul reintors din concediu cu piciorusele aproape complet refacute. Multa sanatate in continuare ! Nu in ultimul rand salut prezentele constante cum ar fi Alezz de care nu putem scapa in aproape nici o zi a saptamanii.

Eu, personal, trebuie sa remarc bordul exceptional de rosu al nubirei Sherpiene care a ajuns in acel hal incantator cu ajutorul lui Soran. Felicitari domnilor, chiar arata bine si merita pozat.

Puteti nota inca o intalnire reusita in parcarea salii Polivalente. Ne revedem la urmatoarele (care incep chiar de Vineri ora 21:30 pentru un numar mai restrans de membri hard core).

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Apusul de mult isi ascunsese lumina. Peisajul celest era acum imbogatit cu citeva trupuri sfirtecate de nori plumburii, mesagerii unei apropiate ploi. In zadar luna incerca sa-si arate chipul pe dupa perdeaua cenusie. Cam asa era atmosfera cind a purces catre intilnire.

Acolo, dupa numarul de masinete si multimea de personaje, te simteai precum NFS in Tenerife. Am descalecat de pe caii putere ai Matizacului din dotare si au sarit pe mine cu intrebari Sprite, Emi, NFS si inca vreo 5-6 clienti: cit iei pe km? Hait, ce dracu’ ma, chiar nu mai stiu ce culoare am la masineta sau baietii astia au filtru hepatic la ochi? S-a elucidat misterul cind am remarcat pe capota un dispozitiv neluminos pe care scria TAXI! Avind deja startul luat, am intuit ca va urma o seara de pomina! Am purces la saluturi, multi cetateni, n-o sa m-apuc sa-i insiruiesc ca poate uit pe cineva in mod nedrept! N-am cum sa-l uit in schimb pe nen’tu Alx, care se pare ca a devenit un fan inrait al formelor cubiste, in acest sens achizitionind si chiar avind curaj sa se afiseze cu o minunata lada de zestre, cu beculete, rotite, alea-alea, alintata gingas Modus. Tinind cont ca Alx-u’ nu e la prima abatere, el mai gresind si cu un sifonier Logan, Maniaku deja se uita cu jind catre propriile-i vene doldora de singe! Nu-l oprea decit un nene pe linga care Casa Poporului parea o biata macheta, fost hocheist, noi astilalti fiind foarte fericiti ca omu’ nu venise la intilnire cu crosa la vedere! Zicea Mani ca si nenea e fan Logan! Oaaa, pai la dimensiunile-alea, nu stiam ca la Pitesti fac astia si tiruri Logan, pentru omu’! Dar, cu firma asta sora cu Elvila, totul e posibil, ma gindesc.

Cum spuneam, cetatenii se adunasera ca la Jurassic Park pe linga lada lui Alx, acesta fiind foaaarte mindru, se citea pe cioculetele din dotarea fetzei, care parca statea sa-i sara perii de extaz! Am senzatia ca intr-un tirziu, s-a coborit din Nirvanele pe unde ajunsese si a luat la plimbare (pasager, nu va ginditi) o cantitate mare din Maniaku si inca ceva pe deasupra, dar nu mai stiu cine! Au revenit cu bine la locul faptei! Nenea Alx, s-o stapinesti sanatos, tata si sa n-ai probleme! Poate la urmatoarea incercare, dai si de-o masina, he-he!

M-am retras catre tufisuri, acolo unde era teritoriul Ilenei si Zalmoxisului! O minca pe Ileana putin cerebelu’ sa se dea cu motorul lui Strumfuadi, in acest sens Ovidiu chiar aruncindu-i posesorului de doua roti o rugaminte (ca Ileana, o stiti, e timida si stinghera pe alocuri!), rugaminte care s-a izbit necontrolat de raspunsul diplomat si delicat al Strumfului: NU! OK! Hai inapoi la tintari! Care tintari, la un moment dat, s-au sinucis de buna voie si nesiliti decit de nu stiu ce dracu’ miros de k...at pe care il lasase un sifonier de Pitesti, pe cind se chinuia sa urce panta de la Polivalenta, la plecarea din parcare. Cine a fost si ce-a vrut el, nu mai tin minte, dar a fost benefica demonstratia de forta, din doua motive: in primul rind, ne-am dat seama, in urma mirosului ce ne-a invaluit cit ai zice “fum”, ca nu numai uriasul icosaedru neregulat de Mioveni e de ra...at ci si anvelopele (aviz amatorilor, he-he!), iar tintarii, care au mai apucat, au migrat in alte cartiere! Pentru Maniaku si al lui: nu sint Anti-Frigider, pur si simplu e un mijloc in plus de a ne da seama ca pe lume existe lucruri mai urite decit limba rusa, he-he!

Tot stind asa si discutind despre IT, motoare cu reactie si influenta stratului de ozon asupra efectului de sera, apare si familia Leutzu, precum “Floricele pe campii/Hai sa le-adunam copii”, unde Leutzu era in parametri maximi, facea precum bila de la jocurile Flipper, in sensul ca ajungea intr-un loc si se intreba de ce. Intotdeauna i-am placut pe copii, dragalasi foc si simpatici, suna telefonul Leutzei, vorbeste trei cuvinte fata, ceva de genul, “nu pot acum” jumatatea masculina a cuplului (?!) tresare cu glas de Cenusareasa, CINE A FOST? Ea: nimeni, draga! El, increzator: bine! Dupa care Ileana, intr-o revelatie locala, uitindu-se catre Leutza si prietena lui Peste, exclama: ia te uita, o Leoaica si-o Pestoaica! La care, Leutzu, inspirat cum il stiti si plin de gratie precum un balerin zbatindu-se in Lacul Lebedelor: O Leoaica si o Pestoaica IMPUTITA! Adunarea a fost in delir si bruma de tintari care se ascunsese prin cotloane a fost inghitita de tsunami-ul de risete!

Nenea Flex a renuntat in sfirsit la economizor, care din lipsa de spatiu il montase pe capota, nu avea baterie dar avea cabluri de curent si alte chestiuni tehnice, care ii faceau viata frumoasa!

Aproape de nerecunoscut, semn ca cineva ii taiase ratia lunara sau cainele nu mai vroia sa-l asculte si sa faca aport, Hulk cel mic (a se citi Steph) s-a dus la culcare, apele lui nefiind chiar cele pe care le avea cu el! A profitat din plin de ocazie Alezzu’, pe care nici prin ultimul neu(t)ron nu te trecea c-ar putea avea un asa mare succes la femei, fiind mai tot timpul flancat de Iulia si Leutza! Asa ca, baieti, pazea! Vine tare din urma Alezz, iar daca drumul e in panta descrescatoare, ne-am spart, ca stiti ca G=mg (unde G=greutatea, em=foarte mare si g=grupa sangvina) si prin in consecinta vom ramine uitindu-ne la praful pe care-l lasa in urma! Ca sa nu va mai aduc aminte, martorilor, ca Alezz, acest cavaler neprihanit si degraba varsatoriu de singe de admin, are mereu la el o camasa de noapte de trening rosu “Love me like a beast” (asta e nuanta!) pentru doamnele si d-soarele in suferinta de lipsa de agent termic, deja probata de Leutza (daca tin bine minte) si de Xena. Ah, dar vedeti, amatoarelor, pentru cele care au urechi de auzit, Alezz are cel mai mic consum dintre noi, he-he! Dar, cine stie, poate-o fi vioi!

Tot stind si discutind parabole si hiperbole tehnice, isi face apartia un urias numar de Galati, la care cunoscatorii au sperat ca o fi cineva cu COPILOATA, da’ ne-am linistit, din cauza ca nu se intrevedea nici un concert haus pe alocuri! In plus, avea el masina din aceeasi familie, da’ era un model original de Pitesti, nu vreun hibrid nereusit ulterior impreunarii cu francezii! Se scoboara din mindretea de Nova

O mindrete e galatean

Ca-i mai ortoman,

Stau muschii pe el,

C-armele-n rastel.

Cantitatile de hormoni au crescut brusc pe centimetrii patrati ai unor reprezentante de sex opus mie, in acest sens globii oculari ai Ilenei fiind destul de greu incercati! Fata si-a invins cu greu timiditatea si stinghereala cu care venise de acasa si in lipsa altora l-a luat pe nenea Gigi Kent, ca el era, sa faca turul de prezentare al vastei adunari. Dupa care, s-a intors printre noi, oamenii normali la bicepsi, insa cu foarte mare greutate, lasind urme de degete pe asfalt! Nenea Gigi, ai plecat si nu ne-ai zis si nou cu cine-ai venit, citi km ai cu masina, ma rog, chestii de-astea! Ia legatura cu Laurentiu si o sa-ti dea el un desfasurator cu ce trebuie sa faci data viitoare, asa de impresie!

Tot survolind zona cu privirea, apare si nenea hocheistu’ cu Maniaku, la care afirm: Oaa, in sfirsit, am vazut si eu pe cineva mai mare ca Mani! NFS, fiind in preajma, si ceva mai avansat in cerc, zice, ia uita-te ma la nen’tu Kent, ce parere ai? La care o voce ii sugereaza: ia uita-te tu in spate si zi-ne ce parere ai? La care NFS isi intoarce inaltimea tuturor celor 150 de centimetri ai sai si privirea i se izbeste fix de sortul lui nenea cu hocheiul! Dupa care, ii e frica sa se uite in sus si ramine cu privirea la bashketzii de dimensiuni normale, 54 (cm)!!! De ce te uitai in jos, intreaba unu’, pentru ca de-acolo incepe, he-he! Au urmat minunate alte poante care nu pot fi reproduse pe post, dar concluzia a fost unanima, daca toti hocheistii arata asa, nu le trebuie crosa! In efervescenta conversatiei, hop! dintr-un tufis, apare Maniaku cu o rulada, smulsa din gura vreunui pestan dintr-un lac din apropiere, ia o gura (e impropriu spus, ca la ce gura are el, va imaginati cit a mai ramas, da’ asa e expresia), papila intilneste rulada, da impuls la creieras, care trimite comanda in doua directii: o directie urmeaza fatza Maniakului care s-a luminat de incintare si a doua ii spune Maniakului sa se duca catre nenea cu hocheiul! A urmat o figura de NBA, pentru ca omu’ era prea inalt ca sa se aplece, asa ca a fost mai usor sa-l hraneasca cu un slam-dunk bine plasat! Noroc ca Warn-man este tot o fibra musculara, inecata pe alocuri, da’ i-a reusit figura si si-a mai asigurat trei minute de protectie, he-he! Ca sa-l ai pe nenea bodyguard, Maniakule, vindeti Frigiderul si ia-ti o ferma! Aflata prin apropiere, Ileana cu cineva minuscul stinga, dar cineva absolut urias in dreapta (da, ati ghicit era, nenea care nu foloseste crosa!) s-a bagat la o fotografie, era incintata nevoie mare si urmeaza episodul “Maniaku loveste din nou”. Apare asta subit si brusc, se uita o clipa la tablou si exclama: ma, voi faceti poze cu maimutza? Din nou, audienta a atins baierile cerului cu risetele ei, urmind pe urma sa dezbatem ce dracu’ a vrut asta sa zica si cine era maimutza? Ileana era cea mai contrariata, fiind de genul feminin, dar am linistit-o: e o expresie draga, nu-ti face griji, arati bine!

A trecut si asta, Ileana a ramas la fel de contrariata, dar toate s-au sters cind a aparut Maharul, ascultind stiri la radioul din dotarea Matizacului si parcind agale linga noi! Senna, intr-un moment de inspiratie ce friza perplexul, si-a potrivit lentila pe nas, si-a dres usor vocea si ne-a intreabat candid: nenea asta vorbeste singur sau ce? De ris, am constatat ca nu ne e de-ajuns betonul si am luat-o catre copaci!!! Ni s-a demonstrat o data in plus ca universul uman e vast, fara frontiere si “The truth is out there!“

Usor, pe nebagate in seama, ne-am indepartat de tufisuri si ne-am asezat la vechiul loc, pe bancutele de beton, special emanajate pentru mine, Ovidiu, Ileana, Zalmoxis, BogdanG si mai incolo, singuri si neprihaniti, Leutza si Alezz! Sa nu va imaginati cine stie ce, da? Fata il prefera pe Alezz pentru ca sta linga el ca linga o soba de teracota cu 11 fumuri, vezi dimensiunile Allezului (180x112x140x4.8x140)! Ultima cifra = kilograme! La restul, va descurcati! Evident, ochiu’ vigilent al Leutzului era tot timpul acordat pe frecventa si nu-si scapa din ochi pretioasa si incintatoarea povara! Intr-un tirziu, a plecat si Iulia, spre dezamagirea citorva dintre noi, pina si motorasul la Tico se tura excesiv, acu’ nu mai stiu daca din cauza Iuliei (cum arata in blugi!!!) sau ca masineta vroia sa mai stea si ea, saraca! Spre dezamagirea altora dintre noi (probabil aceiasi!) a plecat si Xena, care a venit fara lunete, dar cu lentile de contact de culoarea noptii, misto modelul de altfel, he-he, si care a ratat din nou extazul de a merge acasa cu un Matiz adevarat, elegant si cu consum mare!!! Aceasta din cauza Sennei (sau Sennului!) care, ca un barbat adevarat a hotarit ca trebuie sa-i dea masina si chiar sa o si conduca pina la usa! Am vaga senzatie ca totul a fost planificat, sa plece separat, pentru ca si lu’ nenea Senna, fire rebela, i-a fost frig si ca sa fie aproape de aleasa-i ce tocmai se topise in noapte, l-a rugat pe Alezz sa-i imprumute si lui pijamaua de bumbac masiv si culoare de Ferrari.

Uitindu-ne sa inceapa ploaia zarim o lumina rosie la orizont, care devenea tot mai mare, mai intensa, mai amenintatoare! Oaauuu, se petrece ca-n Razboiul lumilor, vine Apocalipsa, taiati-o care pe unde vedeti cu ochii! Cind ne luasem locurile in blocstarturi, ne-am dezumflat progresiv si ni s-a lamurit dilema: era nen’tu Sharpe cu Bordu’ Rosu, motiv de mare atractie pentru amatorii de Moulin Rouge la purtator!

Si cum jucam cu nen’tu Ovidiu si cu Zalmoxisu’ “O vezi pe blonda aia?”, in linistea noptii si a spartului de seminte “A venit precum o boare/Peste-ntreaga adunare” nen’tu Pixel, motiv de revigorare a atmosferei din pricina de Ileana. Extazul i s-a rupt cind, in sfirsit, i-a sunat telefonul, Ilenei, ca de ea vorbim! Raspunde fata, zice vocea ceva, ea: Acum? Vocea: se aude o voce de barbat linga tine, cine e posesorul? Ea: ??? Vocea: ah, e Zalmoxis, m-am inselat! A urmat o pleiada de poante, risete, Ileana: ba, am ajuns la un nivel la care nu-mi dau seama de ce rid, da’ rid! E bine fato, ce te mai intrebi, important e sa te simti bine la sfirsit, la o tigara, he-he! Concluzia noastra a fost ca, in urma subiectelor abordate, sintem singurii oameni normali, in ciuda a ceea ce intelesese Iulia! Sintem oameni seriosi, ce naiba, cu masini serioase si preocupari asijderea! Tot frumos a fost si mimica lui Pixel si-a lui Senna, noi rizind de mama focului de consumuri, de plinsete, de alea-alea si ei, saracii, fiind ceva mai departe si pierzind decibelii undeva pe traseu, ramasesera precum un neavizat in fata unui tablou de Picasso: jumatate extaziat, jumatate contrariat si jumatate intrebindu-se ce dracu’ cauta el acolo? Intr-un tirziu, Pixelu’ si-a dat seama ca e singur si a iscat o intrebare ca cine merge la un restaurant chinezesc Bau-Ling. Am fi mers vreo doi, ar fi vrut si Ileana da’ astepta un telefon important, ca s-o determine sa testeze capacitatile Matizacului la viteza sunetului, da’ n-am mai apucat sa vad pentru ca m-am carat intr-un tirziu!

Am plecat cu Zalmoxis si Ovidiu, plini de ris, ce dracu’ o fi fost in atmosfera, nu stiu, ideea e ca ala cu patrulaterul 3D de Pitesti, care si-a tras caucioace de F1 (v-amintiti partea cu fumu’, da?), a vrut sa mascheze expulzarea de cine stie ce substante care, noua,. oamenilor normali, ne-a facut bine, sa stiti.

Cind sa plec, hop! ma pomenesc cu unu’ ca vrea sa-mi spele parbrizu’! Unde ma, aci in parcare, du-te la ala cu Santa Fe, vezi ca-i mai incolo! Ala tot insista si cind ma uit mai bine, cine credeti ca era? Nen’tu Senna, cu cortu’ in spate, vroia sa ajunga si el acasa si cauta voluntari! Ma, zic, te duc din consideratie pentru lentilele de contact ale lui Xena, ca altminteri, te uitai dupa esapamentul meu Euro 3! La un moment dat am vrut sa-l dau jos ca nu avea centura pusa (he-he), da’ aveam viteza prea mica si ma prindea din urma, asa ca l-am dus acasa, cu atit mai mult cu cit incepuse sa ploua adevarat! Cind ajung la Tineretului ii zboara o intrebare de pe buze: La intilnire o ploua? Ah, nu cred, acolo a venit dimineata si soarele ii da bataie cu razele pe Polivalenta! Uite cum au unii noroc sa ramina fara masina si sa ajunga acasa intr-un Matizac elegant si cu consum pe masura! Cine are urechi si ochi, oferta ramine valabila, he-he!

Am infruntat ploaia pina acasa, unde, evident m-am trezit flancat, in parcare, de doua salupe de Pitesti! Drace, m-au dibuit oamenii Maniakului, trebuie sa fiu mai discret! Dimineata am vazut ca si canii o apreciaza, marcind-o ca atare!

Inchei prin a va reaminti de faptul ca textul de fata a fost scris pentru a binedispune si a descreti fruntile, chiar si posesorilor diferitelor uriaselor ustensile de bucatarie din zona Argesului, scapate pe soselele patriei. Am pretentii, chiar si de la voi, he-he!

Un weekend minunat tuturor!

Apusul de mult isi ascunsese lumina. Peisajul celest era acum imbogatit cu citeva trupuri sfirtecate de nori plumburii, mesagerii unei apropiate ploi. In zadar luna incerca sa-si arate chipul pe dupa perdeaua cenusie. Cam asa era atmosfera cind a purces catre intilnire.

:-? eu zic sa nu mai bei! parerea mea. :D

In alta ordine de idei, a inceput sa toarne cu Kalosi la intalniri. :>

Iote bah la alx, cum scoate Modusu francezu din tine.

Acum ce sa inteleg, ca noi astia cu DeU o sa ajungem sa vorbim koreeana ?

Abia astept sa-l vad, atunci, pe Viper mare nemtzalau.

voi faceti poze cu maimutza? ..cine era maimutza? Ileana era cea mai contrariata

no coment

poza cu maimuta

ziceti voi acum, dragii mei forumisti, cum ma puteam simti eu maimuta in cauza, incadrata fiind de 2 gorile?! :dizzy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...