Wolfman Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Asteptam cu interes replica ilenei! Link to comment
sprite Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Satori said: Auzi? Da care e termentul pentru femei? Digigiste? ...digitale, măi! Link to comment
totti Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Satori said: In alta ordine de idei, a inceput sa toarne cu Kalosi la intalniri. <{POST_SNAPBACK}> Asa e, am revenit in forta dupa cateva luni de absenta... A fost frumos, ne-am intretinut la niste seminte cu Zeu cu Ileana si cu D-na Senna, dupa care ne-am retras putin intre Cavaleri Jedi Pacat ca n-am putut sa stau mai mult si sa discut si cu alti membri. Pe data viitoare! Link to comment
ileana Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 (edited) Satori said: Auzi? Da care e termentul pentru femei? Digigiste? termenul nu il stiu...dar sigur, asa cum ziceam pe alt topic, imi doresc breloc vibrator! suntem cam fftopic: şi acu' văd că ne mută preaînalţii! Edited September 2, 2005 by ileana Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ileana, mama, e bun si degetul si daca ai Parkinson il dai incolo de vibrator!!! Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Numai un grup restrins de coneseuri, stie! Link to comment
Satori Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ok, deci pana acum: ca sa scriu si eu cum o faci tu imi trebuie parkinson, cunostiinte aprofundate de folosire a degetului, apartenenta la un grup, chelie, tricou cu tip cu pleata si Matiz Euro III cu probleme? Link to comment
laurentziu83 Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 ... si o gaura libera... Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 @ Satori: Ca sa reusesti, trebuie sa te tunzi zero, sa porti tricou cu DaewooClub si sa-ti iei Matiz care A AVUT probleme! In rest, cred ca esti OK! Ah, si-ti mai trebuie ceva, dar ma tem ca iar o sa tragi concluzii eronate, asa ca ma opresc aici! Link to comment
Satori Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Haide ca acum stii si tu cum se simt ceilalti cand mai scapi una pe langa! Link to comment
sebian Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 cand scapi una pe linga ce? pe linga gaura? Link to comment
Wolfman Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Pai cand ai Parkinson esti ca un pikamer beat in exercitiul functiunii, asa ca mai dai si pe langa... Link to comment
MethodRO Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Ca sa nu mai existe dubi in ceea ce privesc uni termeni (de ex. Digigiste) voi incerca eu sa lamuresc treaba. Termeni corecti sunt: La barbati treaba e manuala iar la femei e digitala. Exact cum sunt si centralele romtelecomului. Sa vedem care vor fi cei mai castigati la faza asta. Saptamana viitoare am sa incerc sa vin eu cu niste copiloate sau macar pe a mea sa o conving sa vina. Dra stiti voi cum sta treaba cu vemeile k se plictisesc ele sa asiste la dicutii legate de masini si cai putere. Link to comment
aztec Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 egzista si un cerc de crosetat daca nu vor mecanica... > Link to comment
sebian Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Pai daca vii cu mai multe copiloate noi promitem sa avem grija sa nu se plictiseasca...asa as avea si eu un stimulent sa vin la intilnire Link to comment
Gica Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Aha, corect, Ileana zicea parca, ca data aviatoare aduce... crosheul...? Am zis bine ? (sa crosheteze in HSF) asa ca se poate face un mini-club in cadrul clubului... Link to comment
alx Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Io-s impotriva ca si asa am o latura feminina destul de dezvoltata (plang la unele filme... draga!) si daca mai vad si fetele cu crosetatul mi-e frica sa nu trec parleazul in partea cealalta... Link to comment
Wolfman Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Pai nu-ti fie frica, si-asa raportul fete/baieti este subunitar. Link to comment
Maniaku Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 lumeeee sa stiti ca ala era doar un dumicat din rulada nu era toata!!! Va induce in eroare ambalajul ca sta unflat!!!! Link to comment
ileana Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 (edited) Referat de necesitate ptr buna desfasurare a activitatii cercului de crosetat sunt necesare urmatoarele: - un generator ptr plafoniera HSF-ului...vreti sa lasam omu' fara energie?! ; - prezenta obligatorie a hocheistului si a galateanului pentru programul artistic ce se va derula sub titlul " Goliciunea masculina pe capote woo-idiene" ; - trusa medicala ptr zgarieturile faciale ale adminiilor, supermoderatorilor, moderatorilor sau simplilor membri prezenti la spectacol; - ochelari de protectie ptr membrele cosetatoare sa nu le intre undreaua in ochi ca urmare a bulbucarii excesive a globului ocular; In aceste conditii se garanteaza obtinerea unui produs finit crosetat de cea mai buna calitate. Urmari negative : va creste considerabil cererea de brelocuri vibratoare. Edited September 2, 2005 by ileana Link to comment
Wolfman Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 In cazul asta dau naibii jobul actual si pun repede pe roate un atelier de brelocuri din astea! Astept comenzi cu specificatii in detaliu (confectionez si la comanda, cu proba pe loc). Link to comment
ileana Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 sunt sigura ca nu iti va iesi din prima manopera si vor trebui cat mai multe probe! Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Pai il face pe masura. Foloseste un metru de ala de tamplarie. Link to comment
Wolfman Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Pai le fac "digitale", cu mai multe programe dupa dorinta fiecareia! Va fi si o cabina de proba, vor fi si mostre demo si time trial (pentru nehotarate)... Link to comment
Recommended Posts