Jump to content

Intalnire Joi 01.09 Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Satori said:
In alta ordine de idei, a inceput sa toarne cu Kalosi la intalniri.  :>

Asa e, am revenit in forta dupa cateva luni de absenta... :P

A fost frumos, ne-am intretinut la niste seminte cu Zeu cu Ileana si cu D-na Senna, dupa care ne-am retras putin intre Cavaleri Jedi :D

Pacat ca n-am putut sa stau mai mult si sa discut si cu alti membri.

Pe data viitoare!

Satori said:
Auzi? Da care e termentul pentru femei? Digigiste?

termenul nu il stiu...dar sigur, asa cum ziceam pe alt topic, imi doresc breloc vibrator! :dizzy:

suntem cam :o fftopic: şi acu' văd că ne mută preaînalţii!

Edited by ileana

Ok, deci pana acum: ca sa scriu si eu cum o faci tu imi trebuie parkinson, cunostiinte aprofundate de folosire a degetului, apartenenta la un grup, chelie, tricou cu tip cu pleata si Matiz Euro III cu probleme?

:P =))

@ Satori: Ca sa reusesti, trebuie sa te tunzi zero, sa porti tricou cu DaewooClub si sa-ti iei Matiz care A AVUT probleme! In rest, cred ca esti OK! Ah, si-ti mai trebuie ceva, dar ma tem ca iar o sa tragi concluzii eronate, asa ca ma opresc aici!

Ca sa nu mai existe dubi in ceea ce privesc uni termeni (de ex. Digigiste) voi incerca eu sa lamuresc treaba. Termeni corecti sunt: La barbati treaba e manuala iar la femei e digitala. Exact cum sunt si centralele romtelecomului. Sa vedem care vor fi cei mai castigati la faza asta.

Saptamana viitoare am sa incerc sa vin eu cu niste copiloate sau macar pe a mea sa o conving sa vina. Dra stiti voi cum sta treaba cu vemeile k se plictisesc ele sa asiste la dicutii legate de masini si cai putere.

Io-s impotriva ca si asa am o latura feminina destul de dezvoltata (plang la unele filme... draga!) si daca mai vad si fetele cu crosetatul mi-e frica sa nu trec parleazul in partea cealalta...

Referat de necesitate

ptr buna desfasurare a activitatii cercului de crosetat sunt necesare urmatoarele:

- un generator ptr plafoniera HSF-ului...vreti sa lasam omu' fara energie?! ;

- prezenta obligatorie a hocheistului si a galateanului pentru programul artistic ce se va derula sub titlul " Goliciunea masculina pe capote woo-idiene" ;

- trusa medicala ptr zgarieturile faciale ale adminiilor, supermoderatorilor, moderatorilor sau simplilor membri prezenti la spectacol;

- ochelari de protectie ptr membrele cosetatoare sa nu le intre undreaua in ochi ca urmare a bulbucarii excesive a globului ocular;

In aceste conditii se garanteaza obtinerea unui produs finit crosetat de cea mai buna calitate.

Urmari negative : va creste considerabil cererea de brelocuri vibratoare.

Edited by ileana
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...