MethodRO Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Maniakule noi stim k era un dumicat. Dar tu esti constient ce inseamna la tine un dumicat? Am realizat ca dumicatul pentru tine inseamna o rulada intreagam, si mai stim ca unul ca tine se intretine cu cate un dumicat la ora. Asta fiecare dupa dimensiunile sale. Da fi pe faza k te ajung eu in ceea ce reprezinta burta de la bere. A scuza-ma nu burta de la bere ci rezervorul unei masini de facut sex. Link to comment
iulia Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Saptamana viitoare am sa incerc sa vin eu cu niste copiloate sau macar pe a mea sa o conving sa vina. Dra stiti voi cum sta treaba cu vemeile k se plictisesc ele sa asiste la dicutii legate de masini si cai putere. <{POST_SNAPBACK}> Acum nu face si tu generalizari si nu fii invidios daca altii sunt mai norocosi ca tine Eu mi-am terorizat mai multi prieteni (a se citi baieti/barbati) pentru ca in ultima vreme nu mai stiu sa vorbesc decat de masini, modele (nu de crosetat), motorizari si comparatii de tip "una versus alta". Asta am facut si ieri o buna bucata de vreme cu...(stie el cine). Si mai avem exemple - printre membre (la sensul propriu, desigur). Asa ca generalizarile nu prea isi au locul...de, daca tu de asta ai avut noroc... Link to comment
MethodRO Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Iulia normal ca exista si exceptii. Multe dintre ele fac parte deja din DaewooClub asa ca nu te supara pe mine. La faza ca sunt invidios ca nu am si eu parte de o fata pasionata de masini este adevarat. Dar e mai bine asa. Eu mah mutumesc cu ceea ce am si sunt foarte fericit si in plus de asta am convins-o azi pe a mea copiloata. Asa ca joia viitoare am sa mah prezint cu ea la intalnire. Obi si viper vedeti ca sunt cu ochi pe voi! Link to comment
iulia Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Felicitari ca ai convins-o! Nu te supara pe mine, doar am glumit Si oricum, sunt convinsa ca este o fata super (chiar si fara sa fie pasionata de masini), altfel nu erai tu cu ea. >- Link to comment
mikken Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 hehe...se pare ca am ratat o distractie pe cinste ca nu am venit joia asta. dar...ce sa-i faci...unii mai au restante daca va intrebati ce am facut...am luat-o...daca nu va intrebati...tot va spun...am luat-o ) anyway..datorez niste scuze lui Vlad ca l-am lasat cu ochii in soare cu subwooferu si nu l-am mai anuntat ca nu vin...imi pare rau Vlade...poate lasam pe data viitoare ne vedem joia viitoare...sau cu unii chiar si mai devreme. numai bine Link to comment
MethodRO Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 mikken ia exemplu de la unu cu antecedente in ceea ce priveste restantele. Data viitoare sa nu mai lipsesti. Sincer sa fiu si eu am avut restanta azi pe care bineteles am luat-o. Si iti dau un sfat nu mai invata asa de mult pentru ca invatatul tampeste. Si nu uita vorba batranilor "Pauzele lungi si dese cheia marilor succese!" Iulia nu m-am suparat pe tine stai linistita. Stiti voi fetele ca noi va iubim. Link to comment
gigi-kent Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 tovarase obi. ar trebui sa publici frumusetea aia de balada ca sa nu ramana precum miorita fara autor. avea laurentiu un desfasurator in masina da nu mi-a zis ca ar contine regulamentu intalnirii.cred ca a tinut doar pentru el( ne mai intalnim noi laurentiule... ).mult n-ar fi de spus.atat copiloata cat si masina le am de la inceputul lui decembrie.cu masina am vreo 19500 de km si ma apropii cu pasi mari de revizie...bla bla bla. o sa incerc sa ajung la marea adunare nationala si poate vorbim mai multe acolo. pana atunci toate bune. Link to comment
Vlad Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 huh...cate s-au intamplat...eu mi-am petrecut majoritatea timpului acolo impreuna cu NDI care bineinteles ca a reusit sa imi bage morcovul legat de niste modificari la masina si da sariti ca stiu ca urmeaza ceva unde sa iti bage morcovul... Link to comment
Recommended Posts