mdascalu Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Excelent.Nu am stiut. Incerc si eu in cursul zilei de azi. vreu sa vad ce spune si la mine. Daca am tim poate fac si eu niste poze si dupa aceea comparam. Link to comment
VIPER Posted December 7, 2005 Author Share Posted December 7, 2005 Nu stiu daca este acelasi computer... Link to comment
mdascalu Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Pai de afisat afiseaza cam la fel. Link to comment
VIPER Posted December 8, 2005 Author Share Posted December 8, 2005 Fain, deci merge si la tine. E bine de stiut. Link to comment
VIPER Posted January 14, 2006 Author Share Posted January 14, 2006 Incaltata cu ghetute de iarna: Spuneam undeva (nu mai stiu unde) ca mi-a scazut consumul cu gumele de iarna. Asa arata dupa un drum la care am respectat 100% viteza legala si in localitati, si in afara. Drum combinat: zapada, gheata, apa, uscat. Si asa arata masina azi dimineata... Link to comment
Tommy Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 daca nu te superi, ce capacitate are portbagajul? Link to comment
VIPER Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 De ce sa ma supar, Doamne-fereste Iti atasez 2 documente cu detalii complete. td_astra_en.pdf td_astrae.pdf Link to comment
Tommy Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 multam mult, merg acasa sa studiez Link to comment
VIPER Posted January 23, 2006 Author Share Posted January 23, 2006 Eu am versiunea cu roata de rezerva full-size (bine, e de tabla). Link to comment
arp Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 De ce sa ma supar, Doamne-fereste Iti atasez 2 documente cu detalii complete. fftopic: Niste "docomente" similare pentru GTC n-ai pe undeva prin buzunare? Link to comment
Recommended Posts