neonne Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 La noapte plec la bucuresti si ma duc la sellgros pantelimon si as vrea sa merg si pana la borla, i-mi pute-ti spune cam pe unde e ? ceva puncte de reper, e departe de sellgros pantelimon ? Link to comment
VAXXi Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Soseaua Pantelimon nr. 264, sector 2, Bucuresti Tel/Fax: 021 624 36 78 Link to comment
VIPER Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Adica undeva spre Socului... Intre Socului si Morarilor cred, pe unde e si Automec99, daca nu chiar acolo. In nici un caz in Comuna Pantelimon! Link to comment
neonne Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 e departe de sellgros ? Link to comment
VIPER Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Pai tu vii de la Deva banuiesc... Cum ajungi la selgros, pe ce traseu? Selgros e in afara Bucurestiului, adresa aia e in Bucuresti... La vreo 5km de Selgros. Link to comment
neonne Posted August 30, 2005 Author Share Posted August 30, 2005 (edited) da, eu vin de la deva cu un camion de 7,5t, prima data ma duc la metro in militari si dupa aceea ma intorc si o iau pe centrura pana la sellgros in pantelimon. nu stiu daca o sa pot intra cu camionul pana la borla. Edited August 30, 2005 by neonne Link to comment
VIPER Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Pai poate poti duce camionul pana la intrarea in Bucuresti dinspre Pantelimon si de acolo ai 2 pasi pana la tramvaiele care merg numai pe Pantelimon. Link to comment
alx Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Vrei sa pui tobe borla la camion de 7.5 tone? Ai fi primul... Link to comment
neonne Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 (edited) @alx ai inebunit ? cum sa pun borla la camion ? vreau sa i-mi cumpar borla pentru cielo, dar am fost la bucuresti cu camionul pentru ca am descarcat in doua sellgrosuri, dar nu am ajuns sa ma duc la borla pentru ca am mers pe brasov. valea oltului a fost inchisa. si am ajuns cam tarziu. dar cand ma duc la bucuresti data viitoare intru la borla la pitesti pentru ca e chiar pe centura si nu ma abat de la drum. Edited September 1, 2005 by neonne Link to comment
Recommended Posts