VIPER Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Pai nu trebuie sa produca ei catalog, il primesc de la firma cu care au contract pentru articolele respective... Ia sa sun si eu la ai mei. Link to comment
ticolino Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 eu unu as prefera din piele, pt ca din metal o sa zdrangane tare. dar ma conformez majoritatii Link to comment
VIPER Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Poate sa arate foarte bine si din pluta, si din lemn... @Shenck: mai ai nr. lui nenea cu autocolantele? Ca poate face el, sau oricum se invarte in domeniu! Link to comment
NFS Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 ...este o firma destul de mica care face produse pentru un cerc restrans de persoane [...] si nu au gasit necesar producerea unui catalog. Macar o mostra din ceea ce au facut deja tot tre sa mai aibe... daca nu ti le pot incredinta, macar fa niste poze la mostrele alea... Auziti, da' ce va trebe breloc? N-aveti telecomanda? Sau va mai puneti SI breloc?? Link to comment
Mircea Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 pai fa tu telecomenzi personalizate cu DaewooClub.ro si nu ne mai trebe! Link to comment
Vlad Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 oricum ar fi VREAU SI EU Link to comment
Satori Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 M2. De fier!!! Cat mai mari. Sa fie si pe post de arma alba! Link to comment
ileana Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 cu vibratii se poa'?? :"> Link to comment
mike.omega Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ma bag si eu >- Insa sa nu fie prea mare si nu conteaza materialul(piele sau metal) parca as vrea fara nick Link to comment
ronin Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 (edited) Brelocuri Breloace ...pentru idei Edited September 1, 2005 by ronin Link to comment
ticolino Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 pai daca e asa, as vrea un breloc cu lanterna, cutit, surubelnite si set de chei (de bujii, tubulare si normale), ca sa-l am pt motor Link to comment
bybulu Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 cu vibratii se poa'?? :"> <{POST_SNAPBACK}> pt mine unu cu mp3 ,port usb,display LCD ,etc(poate sa aiba si vibratii nu ma deranjeaza )si sa se faca si bata de basebal sa dau in dinti cui ma enerveaza Link to comment
dreaQ Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Uite si aici interesant:Breloc Eu mi-am luat 2 chestii dintr-astea. Link to comment
christyler Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 (edited) incearca pe atip.ro super brelocuri, nu puciuri pt. brelocuri nice cu forma de masina sau janta auto, incercati, dragi colegi de forum cristi@atip.ro mail si tel: 0788 324 636 o rezolvam numaidecat. super brelocuri, elegante si de care nu prea au toti (na !) bybulu, iti place asa, ca in atas ? VIPER: nu mai posta consecutiv! Edited September 8, 2005 by VIPER Link to comment
zalmoxis Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 La modele din cele de piele ma bag si eu !!!..Restul materialelor nu ma intereseaza!!!.....sio sa scrie doar DaewooClub.RO ... Link to comment
Lucian79 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Pai daca n-ar scrie DaewooClub.RO ..care-ar mai fi farmecu' Link to comment
NFS Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 ...si sa scrie doar DaewooClub.RO ... Pai daca n-ar scrie DaewooClub.RO ..care-ar mai fi farmecu' Cuvintul cheie e DOAR! Link to comment
Recommended Posts