Jump to content

Cum Pot Ajunge La Ministerul Educatiei

body

Recommended Posts

Salve !Azi la 14.00 trebuie sa ajung la Ministerul Educatiei pt legalizarea diplomei de facultate. Cum pot eu ajunge pe strada Spiru Haret , nr 12 (bine nu ca ar conta numarul) venind dinspre Ploiesti ?

Adica stiu asa .Piata scanteii , Arcul de Triumf , Piata Victoriei ...dupa aia incotro o iau ?

Va multumesc

PS Intrebare 2 Unde este amplasata Ambasada Emiratelor Arabe Unite , sau cea a Qatarului?

Daca ma uit pe harta vad ca strada Spiru Haret e o straduta intre g-ral Berthelot si Stirbei Voda. Asa ca dupa Piata Victoriei o iei frumos pe Calea Victoriei (sens unic de coborare), treci de prima intersectie mare cu Calea Grivitei-Bvd Dacia si ajungi la a doua intersectie, cu str Stirbei Voda, unde faci la dreapta. Apoi faci a 2 la dreapta pe straduta, care straduta e chiar Str spiru Haret.

Nu prea mai stiu puncte de reper pe calea victoriei, dar oricum pare destul de simplu de ajuns. Mergi pe banda 1 daca nu te descurci.

ambasada emiratelor Arabe unite : Hotel Mariott aici

Quatar

Ambasada Statului Qatar în România

Cancelaria: Bucuresti, Str. Venezuela nr. 10A, sector 1

Telefon :( 0040-21) 230.47.41, 230.79.33

Fax: (0040-21) 230.54.46

Program de lucru: luni-vineri 9.00-15.00

Ambasador: E.S. Dl. Ali Sultan Mohamed AL-ZAMAN

inca mai editez

Edited by laurentziu83

Strada Venezuela a Quatar-ului o gasesc in zona vis-a vis de parcul Kiseleff (peste bvd Aviatorilor. Adica ajungi in Piata Victoriei, ajungi pana in fata guvernului si intri pe str Paris din stanga guvernului. Ai sa vezi ca la intrarea pe str Paris e un bloc de dinainte de razboi cu vreo 3-4 etaje. apoi trebuie sa faci la stanga pe str Tirana si apoi a doua la dreapta (daca-i corect la mine) si cam ajungi Pare destul de aproape, daca intrebi lumea pe acolo sigur stiu sa-ti spuna.

Ca sa ajungi la ambasada Arabiei de la hotel Mariott (situat pe 13 septembrie)trebuie sa ajungi in piata UNirii, apoi pe bvd Unirii (strada cu fantani) pana in fata la casa poporului, unde faci stanga si mergi pe langa CAsa si faci dreapta, pe langa casa, bineinteles. Asta e strada 13 septembrie si apoi o sa vezi la un moment dat hotel Mariott pe dreapta. Nu se poate sa-l ratezi.

Scuze de greseli dar am incercat sa raspund cat mai repede.

Edited by laurentziu83

Mersi , zona aia de pe langa guvern o cunosc cat de cat , am avut un coleg care statea pe Washington(strada).

ok , multa bafta !L-am pus aici pt simplu motiv ca de la Ploiesti la Bucuresti nu cred ca e o "calatorie" ! :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...