maximus Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 (edited) Un nou concept realizat de la toyota,in care se insista pentru a o mia oara pe cockpitul format dintr-un ecran imens.. oare are sanse sa se materializeze in masinile de serie o asemenea solutie? Edited August 31, 2005 by maximus Link to comment
Alezz Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 What a fac is that??? Bleahhh... Link to comment
tolin Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Si lu' asta trebuie sa-i dai un sut undeva sa vezi pe unde latra. Link to comment
maximus Posted August 31, 2005 Author Share Posted August 31, 2005 stilul minimalist in plina actiune.. chiar is curios ce a-ti prefera .. un bord plin de butoane (cum e la vechiul seria 5) sau ceva mai redus(ca la noul seria 5)? Link to comment
MethodRO Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Inrebarea mea este care este fata? Sau mai bine zis s-au tampit si astia de la Toyota ? Sau sa fie cumva concurenta pt Smart? Link to comment
maximus Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 pai cred ca se poate vedea care e fata dupa poza de mai jos.. oricum nu cred ca prevede un model anume ci eventual tehnologii.. ca sunt multe concepte dezvoltate pe ideea asta la toyota Link to comment
ToPser Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 mie imi plac oglinzile Link to comment
VAXXi Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Ia uite frate, au pus astia volan la laptop. Acum serios vorbind: spatele e cu rosu, fata e cu alb. Regula de baza Normal ca asta e viitorul. Cine o sa-si mai permita in anii ce vor sa vina sa care dupa el o bancheta, portbagaj si ditamai jumatatea de masina ? Luxul costa. Link to comment
CT_ZDB Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 oare e cu Force Feedback??? )"> Link to comment
gxg Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 @ToPser: mi imi plac oglinzile care sunt defapt camere video ..si imaginea pps ca o sa apara pe bord sub parbriz..super..te uiti in sus vezi in fata,te uiti in jos vezi in spate Link to comment
Lucian79 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 (edited) era mai beton daca puneau in loc de volan 4 butoane de directie later : si-nca unu ptr claxon Edited September 5, 2005 by Lucian79 Link to comment
Recommended Posts