Jump to content

2007 Hyundai Accent

maximus

Recommended Posts

1. Normal ca Elantra arata mai mine , e si mai mare

2. Mie chiar imi place , Hyundaiul Accent actual nu-sh de ce dar parca avea o forma batranicioasa (parerea mea) .

E misto , dupa cum v-am spus mie imi place !Arata bine si pretul banuiesc ca o sa fie ok , normal ca pe leasing !

Bordul e mult mai simpatic decat cel de pe vechiu' accent ...da parca gurile de aerisire centrale sunt cam de cacao puse akol. Privita din lateral fata seamana exact cu un rio modelu nou.

:o fftopic: Mi se pare mie sau vad 3 randuri de butonase ptr geamurile electrice ?

Sint aceleasi butoane care sint si acum: 4 pt geamuri electrice, apoi urmatoarul spre bot e unul singur, care comuta comenzile pentru oglinzi pe stg-dr sau pe neutru, si butonul de comanda petnru oglinzi (am Accent si le-am recunoscut ca fiind foarte asemanatoare)

Mie nu prea imi place spatele, parca ar fi mers un portbagaj putintel mai maricel.

Zicea cineva de roti, am inteles ca standard vor fi de 15", dar dat fiind daptul ca e mai masiva decit precedentul model rotile par mici (ca fapt divers: cind am vazut prima oara loganul mi s-au parut rotile infime... :D )

Edited by Zetics
  van den plas said:
Pai ar fi patru butoane pt. geamuri, unul pt. blocarea lor, altul pt. inchiderea centralizata , iar cel mare poate fi pt. oglinzi.

Butoanele sunt asa (de sus in jos):

1. ala mare si rotund e pt oglinzi, are in mijloc un fel de joystick cu care dai in stinga dreapta (sau neutru), iar cercul te ajuta la reglare.

2. urmatoarele doua sunt lock si unlock pt usi

3. geamuri fata stinga dreapta

4. geamuri spate stinga dreapta

NFS said:
Butoanele sunt asa (de sus in jos):

1. ala mare si rotund e pt oglinzi, are in mijloc un fel de joystick cu care dai in stinga dreapta (sau neutru), iar cercul te ajuta la reglare.

2. urmatoarele doua sunt lock si unlock pt usi

3. geamuri fata stinga dreapta

4. geamuri spate stinga dreapta

Trust me, la nr 2 este selectia comenzilor pt oglinzi. Lock/unlock este manetutza aia scurta de deasupra celei care deschide usa (ca si la modelul actual).

La nr 1 nu are nimic in mijloc, are doar 4 butoane dispuse cumva pe un cerc pt sus-jos-stg-dr. (o fi altfel la Santa Fe, dar la Accent asa e)