maximus Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Deocamdata doar spyhoturi, se observa pe undeva inrudirea cu noul kia rio Link to comment
AND Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Mi se pare mie sau Hyundai-ul ala de langa el este un Elantra ..caz in care viitorul Accent pare sa fie mult mai lung decat actualul! Link to comment
Maniaku Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 mi se pare oribil!!!! se pare ca au o tendinta de a se intorce la stilul asiatic de design, desi ei doresc sa o faca cat mai atractiva pe piata europeana. Link to comment
tatabobu Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Elantra de alaturi arata mai bine! Link to comment
body Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 1. Normal ca Elantra arata mai mine , e si mai mare 2. Mie chiar imi place , Hyundaiul Accent actual nu-sh de ce dar parca avea o forma batranicioasa (parerea mea) . Link to comment
van den plas Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Mi se pare un evident progres in materie de design , fata de modelul actual. Link to comment
andreib Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Broscoi asiatic...Mai pe scurt ---urat in draci. Accentul vechi cu un interior nou mi-ar fi placut mai mult. Link to comment
body Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Da' la spate zici ca-i Kalos , aproape aceleasi stopuri cu aceeasi asezare la portbagaj... Link to comment
alx Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 si lateralul... cu acelasi defect (cred eu) ca la kalos 4usi. tablarie multa si roti mici. Link to comment
body Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 E misto , dupa cum v-am spus mie imi place !Arata bine si pretul banuiesc ca o sa fie ok , normal ca pe leasing ! Link to comment
Lucian79 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Bordul e mult mai simpatic decat cel de pe vechiu' accent ...da parca gurile de aerisire centrale sunt cam de cacao puse akol. Privita din lateral fata seamana exact cu un rio modelu nou. fftopic: Mi se pare mie sau vad 3 randuri de butonase ptr geamurile electrice ? Link to comment
marr Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Sunt trei randuri de butoane, dar numai doua sunt pentru geamurile electrice si unul pentru oglinzi. Parerea mea ... Link to comment
van den plas Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Pai ar fi patru butoane pt. geamuri, unul pt. blocarea lor, altul pt. inchiderea centralizata , iar cel mare poate fi pt. oglinzi. Link to comment
Lucian79 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Comenzi pe volan ..ioc ..pai se poate ... si din cate vad e versiunea full prezentata Link to comment
Zetics Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Sint aceleasi butoane care sint si acum: 4 pt geamuri electrice, apoi urmatoarul spre bot e unul singur, care comuta comenzile pentru oglinzi pe stg-dr sau pe neutru, si butonul de comanda petnru oglinzi (am Accent si le-am recunoscut ca fiind foarte asemanatoare) Link to comment
Zetics Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 (edited) Mie nu prea imi place spatele, parca ar fi mers un portbagaj putintel mai maricel. Zicea cineva de roti, am inteles ca standard vor fi de 15", dar dat fiind daptul ca e mai masiva decit precedentul model rotile par mici (ca fapt divers: cind am vazut prima oara loganul mi s-au parut rotile infime... ) Edited September 5, 2005 by Zetics Link to comment
maximus Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 Hyundai Accent SR, modelul in 3 usi ce va avea motor de 200 cp de 2.0l Link to comment
ToPser Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 (edited) asta da..arata super ! presimt ca o sa fie tunabila in urmatoarele joace nfs p.s. din nou exagerari cu farurile Edited September 5, 2005 by ToPser Link to comment
NFS Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 van den plas said: Pai ar fi patru butoane pt. geamuri, unul pt. blocarea lor, altul pt. inchiderea centralizata , iar cel mare poate fi pt. oglinzi. Butoanele sunt asa (de sus in jos): 1. ala mare si rotund e pt oglinzi, are in mijloc un fel de joystick cu care dai in stinga dreapta (sau neutru), iar cercul te ajuta la reglare. 2. urmatoarele doua sunt lock si unlock pt usi 3. geamuri fata stinga dreapta 4. geamuri spate stinga dreapta Link to comment
Zetics Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 NFS said: Butoanele sunt asa (de sus in jos):1. ala mare si rotund e pt oglinzi, are in mijloc un fel de joystick cu care dai in stinga dreapta (sau neutru), iar cercul te ajuta la reglare. 2. urmatoarele doua sunt lock si unlock pt usi 3. geamuri fata stinga dreapta 4. geamuri spate stinga dreapta <{POST_SNAPBACK}> Trust me, la nr 2 este selectia comenzilor pt oglinzi. Lock/unlock este manetutza aia scurta de deasupra celei care deschide usa (ca si la modelul actual). La nr 1 nu are nimic in mijloc, are doar 4 butoane dispuse cumva pe un cerc pt sus-jos-stg-dr. (o fi altfel la Santa Fe, dar la Accent asa e) Link to comment
Zetics Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Dont trust me...trust NFS...am spus niste prostii... dar n-am putut sa mai modific postul Link to comment
maximus Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 arata chiar super sexy accentul sport dupa cum se vede Link to comment
Maniaku Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 daca asa o sa arate modelul de serie fara alte modificari promit ca iau 3 la toata familia!! Link to comment
Recommended Posts