Shenck Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 2.8... Folosiţi o imagine a autoturismului propriu - dacă nu aveţi una, alegeţi din galeria 'Daewoo' modelul de autoturism pe care-l aveţi. Link to comment
alx Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Dai cu Cola in Shenck si... poate... te lasa sa folosesti acel avatar... Link to comment
JMu Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Cola o dau, nu-i problema, da' chiar as vrea avatarul asta... S"> Plus ca nu e chiar pe langa, eu cred ca se intelege din el destul de clar ce masina am. Nu e o imagine gasita undeva, e facuta de mine. P.S. Alx, chiar, tu cand iti luasi pick-up d'ala de care ai in avatar? Link to comment
alx Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Taci mah nu vezi ca merg pe burta? E abscons bine in garaj... Link to comment
NFS Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Ca venii vorba... Schimb locatie scrisa cu spatii, pe avatar cu Modus! Ce zici, te bagi? Link to comment
BogdanG Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Dai cu Cola in Shenck si... poate... te lasa sa folosesti acel avatar... Asta intra sub incidenta legii "dare/luare de mita" si se pedepseste conform legilor in vigoare . PS> pt a nu cadea sub incidenta legii trebuie sa ne dea o cola la toti ) Link to comment
alx Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Ca venii vorba... Schimb locatie scrisa cu spatii, pe avatar cu Modus! Ce zici, te bagi? Ma bag! Daca ai vreun avatar cu modus imi fac locatia cu spatii. Dau si de-o bere. Fara alcool. Ca d-aia bei tu. BogdanG: ai auzit de termenul mazilire? vrei sa exemplificam pe dvs.? Link to comment
JMu Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 PS> pt a nu cadea sub incidenta legii trebuie sa ne dea o cola la toti ) Pai e foarte bine asa. Va dau O COLA la TOTI! Una la 2l e bine? Macar sa ajunga cate un dop de fiecare! Link to comment
NFS Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 JMu > Fii atent cum faci, ca sa impaci si capra si varza... iei poza aia pe care o aveai inainte (sau alta, daca ai) si cu un Photoshop aplici pe ea MacMatizul asta. Eventual bagi niste efecte, dupa gust. Eee, ce zici? Link to comment
john Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 fftopic: Cine e capra si cine e varza? Link to comment
NFS Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Alx, te coafeaza vreunul din astea? Gata resize-ate! Link to comment
Dragosman Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 M-am simtit vizat de tema topiclui... asa ca m-am conformat... Link to comment
alx Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 Alx, te coafeaza vreunul din astea? Gata resize-ate! Saru-mana boieru'! Link to comment
BogdanG Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 BogdanG: ai auzit de termenul mazilire? vrei sa exemplificam pe dvs.? Ok astept joi sa fiu mazilit ) Oricum avatarul tau vechi era mult mai marfa Link to comment
Recommended Posts