DANNY WOO Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 (edited) Daca tot s-a vorbit despre ambulante,masini de politie,sa dedicam un topic "greilor" care ne inconjoara si uneori ne incurca (din cauza gabaritului ) in trafic!!! Ovi_jer asteptam cat mai multe informatii si ajutor in acest topic!!! Asadar incepem cu Scania: Edited September 1, 2005 by DANNY WOO Link to comment
DANNY WOO Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Continuam cu inca un Scania si 2 mastodonti FreightLiner!!! Link to comment
maximus Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 mai atins danny cu topicul asta.. eu insumi fiind un mare admirator al greilor de pe strada, mai ales a capurilor tractor.. sunt multe care imi plac insa 3 se detaseaza: 1)Man TGA(Trucknology generation) 2)renault magnum(ultima generatie, care e a doua sau a treia) 3)Volvo FH12 Link to comment
DANNY WOO Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Eu merg cu Scania pe primul loc!!! In special seria R!!! Link to comment
maximus Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 he he.. scania longline mi-au spus niste amici(soferi profesionisti) ca ar oferi cea mai luxoasa cabina dintre toti.. care din cate stiu eu, exista si cu cabina avansata si cu cabina retrasa.. aici modelul cu cabina retrasa: daca vrei sa vezi ceva nereusit: iveco powerstar Is curios cat de adevarata e imaginea pe care o aveau amicii mei despre capurile de tractor iveco: ca fiind foarte nefiabile.. Link to comment
ToPser Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Kenworth - American Muscle tata nu gluma ! Link to comment
maximus Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 (edited) da! adevarate case mobile (dupa cum se vede aici). Is curios cat o sa ii mai renteze la cel ce are masina asta sa transporte marfa cu un cap cu o asemenea greutate Si is si mai curios care ar putea fi lungimea lui.. Edited September 1, 2005 by maximus Link to comment
DANNY WOO Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 @Maximus: Ala e modelul T daca nu ma insel,cu "ampatament" marit!!! ) Tot familionul Scania: seriile R,T si P!!! Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 (edited) he he.. scania longline mi-au spus niste amici(soferi profesionisti) ca ar oferi cea mai luxoasa cabina dintre toti.. care din cate stiu eu, exista si cu cabina avansata si cu cabina retrasa.. aici modelul cu cabina retrasa: daca vrei sa vezi ceva nereusit: iveco powerstar Is curios cat de adevarata e imaginea pe care o aveau amicii mei despre capurile de tractor iveco: ca fiind foarte nefiabile.. <{POST_SNAPBACK}> E misto Scania T iar despre Iveco intr-adevar sunt niste Romanuri putin mai fiabile Edited September 1, 2005 by dimi_A,B,CE,D Link to comment
maximus Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 exista volvo-uri cu cabina retrasa? Ca parca imi aduc aminte ca am vazut odata asa ceva ... insa nu is foarte sigur.. Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 (edited) Hai sa va trimit si eu cate ceva Edited September 1, 2005 by dimi_A,B,CE,D Link to comment
DANNY WOO Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Iata niste Auto trenuri si cateva comerciale (Tuborg si Cola )!!! A si bine ai venit printre noi Dimi!!! Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 exista volvo-uri cu cabina retrasa? Ca parca imi aduc aminte ca am vazut odata asa ceva ... insa nu is foarte sigur.. <{POST_SNAPBACK}> Nu stiu la ce te referi cu cabina retrasa adica model american cu nas? Link to comment
maximus Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 (edited) cateva poze facute de mine renault magnum man tga mercedes actros interior iveco stralis Edited September 1, 2005 by maximus Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Dragute poze ,mai ales cele din interior Ai vreo marca preferata maximus? Link to comment
DANNY WOO Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Betoniere si "carausi" de lemne!!! Link to comment
maximus Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 si mai impresionante sunt tatrele alea patratoase ca cele din poze: asta ca sa nu mai zic de cele pentru carat pietre sau nisip, cu capul in genul asta.. Link to comment
adostar Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 meserie tatrele astea ! adevarati bolizi Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Pentru maximus: uite un NH12 cu cabina retrasa Link to comment
DANNY WOO Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Cateva amestecate. Link to comment
maximus Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 ceva de genul asta am vazut. THX.. asta imi aduce aminte de o expozitie de acu 3 sau 4 ani a volvo.. si era expus si un motor de pe fh12.. supermare si imens.. Cat despre carausi de lemn, vad ca in unele zone au trecut de la romanuri la masini straine:daf-uri, volvo.. man.. mercedes Link to comment
DANNY WOO Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Chiar domnilor!Nu aveti niste DAF-uri??? Link to comment
maximus Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 gasiti aici o multime de poze despre camioane, mai noi, mai vechi, unele facute chiar si in romania.. organizate dupa constructor sau dupa carausi.. cat despre daf.. imi place xf-ul si lf-ul..si mi se pare ca exista o firma turca care are un model(banuiesc ca luat sub licenta) care seamana foarte bine cu lf-ul.. Link to comment
DANNY WOO Posted September 1, 2005 Author Share Posted September 1, 2005 Scania Irizar,my love !!!Din categoria "urecheatilor"!!! Link to comment
Recommended Posts