Jump to content

Trucks,buses&other "giants"!

DANNY WOO

Recommended Posts

http://www.hankstruckpictures.com/d_child_misc.htm

ia sa vedeti adevarate "tractoare"

spezial

http://www.mischa2000.de/Technik/technik.html

parca la un moment dat i-mi aduc aminte ca un man parca tracta o racheta spatiala in pozitie verticala de la hangar la locul de lansare.. nu mai gasesc poza..

Edited by aztec

tocmai ce am vazut si cumparat lastautoomnibus , revista despre transporturi produsa de cei ce scot si auto motor si sport. Destul de ieftina, in jur de 4 lei, are un test de cabine xxl intre volvo fh12 globetroter xl, scania topline, renault magnum, mercedes actros megaspace, man tga xxl, daf xf spacecab,test cu man lion's city s, nissan cabstar 35.13,mercedes vito 111 cdi, mazda b2500, info tehnice despre puntile motoare,info despre asistenta la franare la autocare, este prezentat un tractor f interesant geda 100, informatii despre midibuzele igero ce vor fi produse in tara, sporturi cu camioane, istoria freightliner, cateva date despre niste machete (camioane) si date fff interesante despre bucegi. Abia astept sa imi fac putin timp liber sa citesc revista, iar daca imi revine inapoi scanerul in timp util, pentru interesati voi scana revista, daca nu o gasesc la chioscuri

pai dintr-un total de 500 de puncte, actros-ul a avut 429 de puncte, apoi vine volvo cu 424, apoi scania cu 419, daf si man fiind la egalitate cu 417, ultimul fiind renault magnum cu 402. Revista a ajuns la numarul 6, si se pare ca este lunara. Insa din cate am citit in ams, revista ajunge numai la abonati (????) si ca se gaseste mai greu la chioscuri

Uitati aici o cabina adevarata cu WC,cabina de dus apa calda/rece...

Stati putin, domn' politist. Ma duc la toaleta, fac un dus, caut actele sub pat si ma intorc imediat! =D> =))