Satori Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Dupa explicatiile unui sofer de asa ceva, are legatura cu sarcina maxima suportata de suspensii. nu stiu mai multe. Link to comment
DANNY WOO Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 Ca tot s-a vorbit despre Tatra,iata cateva poze!!! Link to comment
aztec Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) http://www.hankstruckpictures.com/d_child_misc.htm ia sa vedeti adevarate "tractoare" spezial http://www.mischa2000.de/Technik/technik.html parca la un moment dat i-mi aduc aminte ca un man parca tracta o racheta spatiala in pozitie verticala de la hangar la locul de lansare.. nu mai gasesc poza.. Edited October 3, 2005 by aztec Link to comment
DANNY WOO Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 Uitati si noua Daewoo Avia!!! ) Cam rudimentara!!! Link to comment
maximus Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 am vazut asa ceva (cred in proportie de 60% ) in iasi ca autovehicul de ridicat masini Link to comment
sebian Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 TITAN...dupa cum ii spune numele... Link to comment
maximus Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) Mil Mi-24 Hind, un elicopter folosit cu "succes" in afganistan.. elicopter de atac si transport Mai multe detalii si poze gasiti aici Edited October 3, 2005 by maximus Link to comment
maximus Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 tocmai ce am vazut si cumparat lastautoomnibus , revista despre transporturi produsa de cei ce scot si auto motor si sport. Destul de ieftina, in jur de 4 lei, are un test de cabine xxl intre volvo fh12 globetroter xl, scania topline, renault magnum, mercedes actros megaspace, man tga xxl, daf xf spacecab,test cu man lion's city s, nissan cabstar 35.13,mercedes vito 111 cdi, mazda b2500, info tehnice despre puntile motoare,info despre asistenta la franare la autocare, este prezentat un tractor f interesant geda 100, informatii despre midibuzele igero ce vor fi produse in tara, sporturi cu camioane, istoria freightliner, cateva date despre niste machete (camioane) si date fff interesante despre bucegi. Abia astept sa imi fac putin timp liber sa citesc revista, iar daca imi revine inapoi scanerul in timp util, pentru interesati voi scana revista, daca nu o gasesc la chioscuri Link to comment
DANNY WOO Posted October 4, 2005 Author Share Posted October 4, 2005 (edited) De curiozitate cine a castigat la cabine??? Si la ce numar a ajuns revista sau e primul numar?? Edited October 4, 2005 by DANNY WOO Link to comment
maximus Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 pai dintr-un total de 500 de puncte, actros-ul a avut 429 de puncte, apoi vine volvo cu 424, apoi scania cu 419, daf si man fiind la egalitate cu 417, ultimul fiind renault magnum cu 402. Revista a ajuns la numarul 6, si se pare ca este lunara. Insa din cate am citit in ams, revista ajunge numai la abonati (????) si ca se gaseste mai greu la chioscuri Link to comment
DANNY WOO Posted October 4, 2005 Author Share Posted October 4, 2005 Mersi de info Maximus!!! Uitati aici o cabina adevarata cu WC,cabina de dus apa calda/rece,cuptor cu microunde etc.!!! >- In 2 cuvinte Scania Longline!!! Link to comment
cristi.a Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Liebherr - 360 tone...e mare, a vazut-o pe viu, te simti mic si neinsemnat Link to comment
maximus Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 noul renault premium.. arata destul de bine Link to comment
Satori Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Uitati aici o cabina adevarata cu WC,cabina de dus apa calda/rece... Stati putin, domn' politist. Ma duc la toaleta, fac un dus, caut actele sub pat si ma intorc imediat! Link to comment
andreib Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Sunt multe capuri tractoare care au pe colturile din fata ale cabinei chestiile alea distantate...Aveti idee ce rol au?...(Se observa si in poza de mai sus, parca am vazut si la Iveco). Link to comment
maximus Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 presupun ca au rol aerodinamic Link to comment
nrares Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 (edited) Si Renault Radiance: Edited October 5, 2005 by nrares Link to comment
nrares Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Imi cer scuze pentru postare a doua oara consecutiv dar cica depasesc nr maxim de poze: Link to comment
maximus Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 oricum se pare ca deja radiance influenteaza noile modele de la renault.. cum e acest renault premium. Actualul Magnum oare de cand e pe piata? Link to comment
DANNY WOO Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 Pai Magnum se vinde sub forma de Black Edition daca nu ma insel?? Link to comment
maximus Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 bine,dar modelul nou de cat timp e pe piata? Oare cand ar apare un nou model? Si care e durata de viata a unui model, pana cand apare succesorul lui? Link to comment
DANNY WOO Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 Pai dupa facelift,care se face de regula dupa 3-4 ani de la lansare,modelul revizuit mai "rezista" cam 4 ani!!! Link to comment
maximus Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 actualul magnum banui ca este un model nou, nu un facelift..nu? Link to comment
DANNY WOO Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 Cred ca e facelift,ca nu e nimic major schimbat!!! Link to comment
Recommended Posts