ticolino Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Starnit de o reclama la saptamana financiara am descoperit cu surprindere (si incantare) in acelasi tip ca exista kit-uri anti-prosti de facut bere! si vin atat cu furtune, recipiente etc cat si cu ingrediente. Internetu e plin de oferte (cum ar fi asta ) dar din pacate toate sunt ori din state, ori din marea britanie. restul europei, canci. stie cineva mai multe despre acest subiect? Link to comment
VIPER Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Eu in liceu am fost sa culeg hamei cu prietenul meu si a facut tatal lui o bere dementiala! Fara kit-uri, doar cu ce avea prin casa ca obiecte. Foarte buna! Link to comment
andreib Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Am vazut ca e si unul de facut vin. Daca e aceeasi idee mai degraba ma las de meserie. Vorba evreului pe moarte: vinul se mai face si din struguri. Link to comment
ticolino Posted September 2, 2005 Author Share Posted September 2, 2005 @VIPER: ai reteta? Link to comment
Recommended Posts