ticolino Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Va rog frumos, daca ma poate ajuta cineva cu un garaj sau curte pentru o saptamana cat sunt plecat in concediu, ca tare n-as vrea sa-l las pe ticolino2 nesupravegheat in fata blocului! Nu ocupa mult spatiu, si nu am nevoie sa umblu la el pe durata "parcarii" (de fapt nici nu am cum, tocmai din spania ) Link to comment
alx Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 rezolvat. poti sa o lasi la mine in garaj. Link to comment
ticolino Posted September 2, 2005 Author Share Posted September 2, 2005 (edited) ai pm Edited September 2, 2005 by ticolino Link to comment
ticolino Posted January 17, 2006 Author Share Posted January 17, 2006 Revin cu aceeasi rugaminte. As avea nevoie de un adapost (curte/garaj), nu e nevoie sa fie acoperit, pentru cateva zile (macar 3-4), pentru motocicleta, incepand de weekend-ul acesta. De preferinta (dar nu neaparat) in jumatatea de nord a orasului. Platesc in BR, alx poate sa confirme Link to comment
ticolino Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 Multumesc Satori, deocamdata cred ca nu mai este nevoie Link to comment
Recommended Posts