sotto Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 am un mp3 player LG, in manual nu scrie nimic despre asta.. binenteles ca posturile de radio stau foarte prost cu ora ... Link to comment
NFS Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Pai zi exact modelul... Ai incercat sa cauti pe net? S-or mai fi izbit si altii de problema asta, prin lumea larga... Link to comment
sotto Posted September 3, 2005 Author Share Posted September 3, 2005 (edited) Pai zi exact modelul... Ai incercat sa cauti pe net? S-or mai fi izbit si altii de problema asta, prin lumea larga... <{POST_SNAPBACK}> nu am gasit nimic pe net; LG (LAC-M1500R) , sau cel putin la alte modele, combinatia de taste care se face ptr. a programa ceasul. Edited September 3, 2005 by sotto Link to comment
Ndi Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 N-ai meniu? Daca ai, meniul de set clock nu apare decat dupa ce pui functia de auto-update pe OFF. La mine asa este. Nu se poate si manual si auto. Link to comment
sotto Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 N-ai meniu? Daca ai, meniul de set clock nu apare decat dupa ce pui functia de auto-update pe OFF. La mine asa este. Nu se poate si manual si auto. <{POST_SNAPBACK}> am sa incerc, merci Link to comment
Recommended Posts