xix1319 Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 pai cand se blocheaza asta , la prima sau la ultima viteza? Link to comment
Gica Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Andrei felicitari sincere ! Atatia ani nu am stiut (nici nu m-a omorat foarte mult curiozitatea sa aflu) ce fenomen se petrece de schimba masina o data in plus, explicatia imi pare pertinenta. Link to comment
andreib Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 La treapta 1 la plecarea de pe loc. Link to comment
xix1319 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Apropos , cat va consuma voua automatele ?(rog seriozitate ) Link to comment
lauamd Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Deci. Convertizorul de cuplu nu se blochează aşa cum cred unii după treapta 1. Spre exemplu la mine se blochează pe la 75 Km/h şi cam la fel este la toate autovehiculele. Dacă blocarea s-ar face la început atunci aţi resimţi toate şocurile la schimbarea treptelor pentru că asta se întâmplă foatre brusc,singurul element elastic la legătura motor-cv fiind hidroconvertizorul ce atenuează. La mine consumul mixt,dar mers mai mult în oraş este de 8,1%. "> Link to comment
xix1319 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Pai si a mea de ce consuma 15%? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 In primul rand pentru ca nu ai "chevrolet lacetti automat". Link to comment
lauamd Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 In primul rand pentru ca nu ai "chevrolet lacetti automat". Apreciez umorul tău Zmeule cel rau. Nu mint când spun asta. Eu am un mers chiar prea liniştit şi de aceea a ieşit această medie. Bine este inutil să spun că consumul numai în oraş ar fi undeva la 11%. Pentru un consum mai mic încearcă un mers mai calm xix1319 .Poate e ceva în neregulă cu maşina,eu sincer când aveam cielo am scos un incredibil consum de 8,5% în oraş.(bineânţeles că nu era Bucureşti şi aveam cutie manuală). "> Baftă Link to comment
ovi_jer Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Aici se discuta strict de cutia de viteze automata de cielo si eventual espero pentru ca sant aceasi generatie. Link to comment
xix1319 Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 (edited) Merg calm ca deaia nu m-a deranjat ca e automata. Oricum azi a fost dusa la service de un prieten (eu n-am timp), pentru ca nu se incalzea motorul si consuma mult , cica au schimbat bujiile si nu stiu ce sonda , revin cu impresii. Edited February 2, 2006 by xix1319 Link to comment
lauamd Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Câţi km ai cu maşina ? Uleiul la cv l-ai schimbat vreodată ? "> Link to comment
xix1319 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Masina are 95.000 km , uleiul din CV a fost schimbat pe la 89.000. Oricum nu pare sa aiba vreo problema la cutie schimba frumos si la rece si la cald si la -20 de grade nu a avut nici o problema. Link to comment
lauamd Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Ma voi uita putin prin documentaţie să văd ce tip de cv automată este şi voi reveni cu lămuriri. Este posibil să fie dereglată comanda sarcinii la (al doilea cablu de acceleraţie)cv. Link to comment
tete Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 (edited) Consum in Bucuresti drumuri de 5-6 Km Iarna 16% , Vara aceiasi aglomeratie + AC 14% dar afara am avut si 6,5-7 % dar nu am depasit 90 Km/h Costa mai mult dar este foarte confortabila , intretinere 0 ( schimbat ulei + filtru ) la 40 000 Edited February 3, 2006 by tete Link to comment
alx Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Mie automata pe care am condus-o consuma 13 in oras si 8-9 in afara. Link to comment
lauamd Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 (edited) De aceea se recomandă a se face revizii periodice.Sunt bune la ceva. Acum uită-te despre ce vorbeam . Este acel cablu care dacă se dereglează poate creea probleme asemănătoare. Baftă! "> cvauto.doc Edited February 6, 2006 by ovi_jer Link to comment
geof Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Va rog sa-mi spuneti si mie cum se face schimbul de ulei la cutia de viteze automata de Cielo: exista vreun dispozitiv special cu care se scoate uleiul sa se lasa pur si simplu sa se scurga? De asemenea, poat e schimbarea filtrului necesita o procedura speciala? Pun aceste intrebari pentru a sti daca schimbul de ulei se poate face de oricine, trebuie mers la service sau chiar la un service specializat Daewoo. Link to comment
lauamd Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Înlocuirea uleiului este relativ simplă. Îi dai drumul să curgă şi apoi reumpli. Iată cum în ataşament. "> uleicv.doc Link to comment
geof Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Multumesc pentru raspuns. Pare simplu. Link to comment
neonne Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 ce cutie automata a fost pusa pe nexia ? este cea de espero ? eu am la ea 4 viteze si m-am gandit sa schimb uleiul, cati litri intra si cum se schimba ? Link to comment
xix1319 Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Neonne la tine scrie PRND123? Link to comment
ovi_jer Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Pe nexia 1,8 s-a pus motorul si transmisia de pe espero 1,8. Link to comment
Recommended Posts