iulia Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Pai daca intelegi femeia esti erou. Daca intelegi masina esti mecanic. Plus, de ce sa-ti intelegi masina? Merge si neinteleasa, nesunata zilnic, ne ... in fine, ce mai trebuie facut. Ai si costurile anuntate, stii cat te costa plinul si cam la cat timp. Ca sa nu mai zic, daca nu te sui nu te costa ca si cum ai merge de 3 ori pe zi. Plus ca nu se supara daca o duci la altu sa-i schimbe uleiul. Hai c-am tuns-o inainte sa-mi iau o piatra in geam </joking> <{POST_SNAPBACK}> Piatra in geam? De ce, ca ai dreptate, chiar nu te pot contrazice. Singura chestie e cu...intelesul femeii. Cum adica sa fii erou? E demonstrat ca este imposibil, si iar sunt de acord cu asta. Femeile sunt mult prea complexe pentru a fi intelese... Link to comment
tolin Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 "Da dom'le, realitatea-i complexa". Link to comment
maximus Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Piatra in geam? De ce, ca ai dreptate, chiar nu te pot contrazice.Singura chestie e cu...intelesul femeii. Cum adica sa fii erou? E demonstrat ca este imposibil, si iar sunt de acord cu asta. Femeile sunt mult prea complexe pentru a fi intelese... <{POST_SNAPBACK}> eh is prea complexe.. hai sa fim seriosi.. de parca nu is tot oameni.. Link to comment
remix Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 Asta e, sunt mult prea complexe si d-aia nu sunt multumite de ele insale. Barbatii, mai simpluti, mai multumiti. Cum o fi mai bine ? Link to comment
iulia Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 E o vorba - din nemultumire se naste progresul Link to comment
laurentziu83 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Pai un prieten spunea despre mine ca nu m-a vazut niciodata multumit. E un semn bun? Link to comment
maximus Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 o fi mai dezvoltata partea feminina a ta sa speram ca numai pe partile bune Link to comment
remix Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 Una e sa fii nemultumit de tine insuti si sa cheltuiesti sume uriase incercand sa schimbi ceea ce ti-a dat natura si alta e sa fii nemultumit de tot ce e in jurul tau si sa dai cu gura in stanga si-n dreapta ca aia nu-ti place, aia nu-ti place etc. (aici ma potrivesc si eu in descriere destul de bine ) Pana la urma e clar ca e nevoie de un echilibru in toate, inclusiv in nivelul de nemultumire si sursa. Link to comment
laurentziu83 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 @maximus: Nu ma refeream la aspectul exterior, mie mi-e sila si sa ma barbieresc odata la 3 zile. Vorbeam de alte chestii, includ banii, nivelul de trai, etc. De astea nu-s eu niciodata multumit. Link to comment
iulia Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 S"> De barbierit nu comentez, sper doar ca nu deranjeaza si pe altcineva De celelalte, daca ajungi la o stare de auto-multumire e clar ca nu mai mergi inainte. Ideea e doar sa stii daca si unde sa te opresti...sau nu?! Link to comment
maximus Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 hai ca am o nelamurire, daca tot suntem aici: va plac barbatii nerasi sa zicem 2 zile, adica cu o barba mica si fina? ca din cunoscutele mele , sunt cateva carora le plac, din cauza ca da o imagine mai"barbateasca" Link to comment
laurentziu83 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 (edited) Si eu stiu pe una careia nu-i placea, noroc ca n-am fost impreuna prea mult, ca altfel era un chin sa ma "berberesc" zilnic, dom'le cica o zgarii pe gat. Daca faceam numai asa eram numai sange. Le inteleg pe fete dar eu nu ma vad supunandu-ma o viata intreaga la acest chin de a ma barbieri cu tipaturi, si asta zilnic. Edited September 8, 2005 by laurentziu83 Link to comment
iulia Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 hai ca am o nelamurire, daca tot suntem aici: va plac barbatii nerasi sa zicem 2 zile, adica cu o barba mica si fina? ca din cunoscutele mele , sunt cateva carora le plac, din cauza ca da o imagine mai"barbateasca" <{POST_SNAPBACK}> Sincer, daca iti place cineva, acest detaliu nu conteaza deloc... Nu-mi aduc aminte sa-mi fi ales prietenii dupa...barba, deci nu te pot ajuta cu acesta nelamurire "> Link to comment
zalmoxis Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Da' dupa ce i-ai ales ca e bine de stiut!!!! Link to comment
sotto Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 cred ca majoritatea femeilor nu suporta barba mica , ori ai barba ori esti fresh, chiar daca-ti spun ca nu e nici o problema o spun doar ptr. a te menaja. ps. eu cred ca femeia frumoasa o vezi dimineata cand se trezeste fara pic de machiaj, asta daca nu doarme machiata ca sa nu te sperii de ea si sa spui ca ai avut un cosmar Link to comment
Lucian79 Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 ps. eu cred ca femeia frumoasa o vezi dimineata cand se trezeste fara pic de machiaj, asta daca nu doarme machiata ca sa nu te sperii de ea si sa spui ca ai avut un cosmar <{POST_SNAPBACK}> true, true Link to comment
Tommy Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 si altii cred ca da.. Aşadar, când plin de visuri, urmăreşti vre o femeie, Pe când luna, scut de aur, străluceşte prin alee Şi pătează umbra verde cu fantasticele-i dungi: Nu iuta că doamna are minte scurtă, haine lungi. Te îmbeţi de feeria unui mândru vis de vară, Care-n tine se petrece... Ia întreab-o, bunăoară, Ş-o să-ţi spuie de panglice, de volane şi de mode, Pe când inima ta bate-n ritmul sfânt al unei ode... Când vezi piatra ce nu simte nici durerea şi nici mila - De ai inimă şi minte - feri în lături, e Dalila! Link to comment
Ndi Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 hai ca am o nelamurire, daca tot suntem aici: va plac barbatii nerasi sa zicem 2 zile, adica cu o barba mica si fina? ca din cunoscutele mele , sunt cateva carora le plac, din cauza ca da o imagine mai"barbateasca" <{POST_SNAPBACK}> Depinde de gust. Unele mi-au facut capul calendar ca nici in oras nu ies daca nu-s ca reclama la Gilette, altele mi-au comunicat ca-mi sta mia bine cu barba. Acum, sincer, barba se rezuma la maxim 4 mm, mai mult nu prea suport eu. Deci, gust. Acum, sinceri sa fim, totul depinde de gust. Vad chestia asta zilnic. Acelasi om poate sa varieze de la 9 la 4 in functie de gust si starea din ziua respectiva. Pe de o parte e rau. Pe de alta parte poate maine ... Link to comment
Pepinno Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Am ce as mai vrea shi eu barba...ca ma barbieresc o data la 2 saptamani..si atunci o fac de amorul artei Link to comment
sebian Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 sa nu se rugineasca lama? ...eu daca nu ma barbieresc in fiecare zi ma iau la suturi astia la munca Link to comment
Recommended Posts