remix Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Am vazut in mai multe forumuri pe platforma phpBB ca exista o functie ca la sfarsitul threadului sa existe o casuta in care sa poti scrie un quick reply fara sa mai intri in pagina de editare post. E un textbox cu un buton Submit Quick Reply. Exista aceasta functie in IPB ? Se poate implementa ? Ce zice adminii ? Dar userii, le-ar fi utila ? Link to comment
NFS Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Exista. (cum naiba, n-ai vazut-o pe daciaclub??) O vreme a existat si la noi. Sau ma insel? Cu ea sau fara ea, eu unul m-am obisnuit asa cum e. Link to comment
maximus Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 eu zic ca ar fi utila atunci cand nu vrei sa scrii un mesaj complex in care sa te folosesti de taguri sau smilies.. Link to comment
remix Posted September 4, 2005 Author Share Posted September 4, 2005 Eu, sincer sa fiu, pe daciaclub intru doar pe link-urile pe care ma trimiteti voi printr-un post sau altul. Nu am cont acolo sau altceva. Daca e la ei inseamna ca se poate pune si la noi. hAdminii ce zic ? Link to comment
alx Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 DADADA! Si eu sunt pentru... Pe de ce si RC scriu mai mult prin quick reply... E fff folositor! Link to comment
alx Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 MULTUMIM!!! Se poate inchide acest topic... Link to comment
Recommended Posts