NightClub Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 asea pei vezi daca nu ne trece prin cap sa punem denumirea in engleza...Dar taman in cluj au sediul, prin bucuresti nimica? Link to comment
wsc Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 asea pei vezi daca nu ne trece prin cap sa punem denumirea in engleza...Dar taman in cluj au sediul, prin bucuresti nimica? cati bani dracovenile astea? Link to comment
masterbobs Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 (edited) nu prea conteaza cat costa...dupa ce o sa mearga prin gropile patriei(sau ravenele capitalei) sigur o sa le gasim gratis pe sosea... nu cred ca vor rezista pe roti... Edited November 2, 2005 by masterbobs Link to comment
tuf5075 Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 Vreau si iooooooo, pentru janta de aliaj... Pai astea sunt pt jenti de aluminiu... de fapt sunt universale, ele se prind pe prezoane, nu au treaba cu janta...vezi poza... Link to comment
Florinut Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Îndură-te, nu ne mai ţine aşa, zi-ne preţul corect... Link to comment
tuf5075 Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 Îndură-te, nu ne mai ţine aşa, zi-ne preţul corect... Eu am dat pe ele, dar au verificare TUV, toate hartiile (ca sa poti sa circuli aici cu ele)....pretul bate undeva la 100 de eurai... dar asta la oficial si la magazin. Daca le poti lua mai "neoficial"...cred ca pretul merge mai jos, mai ales ca in Rom nu cred ca e nevoie de hartogarie. Link to comment
alx Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 comparand cu 15 euroi o pereche de lanturi... e mult. pe mine nu ma mai intereseaza... Link to comment
VIPER Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Da, nenea alx, dar i nu poci sa pun lanturi pe janta de aliaj... Si ca sa schimb rotile cu totul ma rupe... Vreo 600ioroi toate 4... minim... Link to comment
NightClub Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 100euroi toate 4 nu? sau doar de-o roata? Link to comment
tuf5075 Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 100euroi toate 4 nu? sau doar de-o roata? Setul e compus din 2 bucati (pentru fata), nu e nevoie de 4. Link to comment
alx Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Da, nenea alx, dar i nu poci sa pun lanturi pe janta de aliaj... Si ca sa schimb rotile cu totul ma rupe... Vreo 600ioroi toate 4... minim... si ma rog de ce nu poti pune pe janta de aliaj? ieu am pus fara probleme pe logan... si nu te costa 600 de ioroi roti de iarna ca nu tre sa pui de 16"... pui pe 15" cu roti de tabla si te duce max 300-350 de ioroi... Link to comment
VIPER Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Shefu, daca pui lanturi pe roata de aliaj, o phootzi de ii ies ochii... Nu am chef sa risc... Link to comment
tuf5075 Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 (edited) si ma rog de ce nu poti pune pe janta de aliaj? ieu am pus fara probleme pe logan... Daca o sa pui lanturi pe ALU...cam atat a fost cu jentile pentru ca lanturile se slabesc, fac joc...si cam gata...si a doua probl cu lanturile este data de grosimea acestora, cand mergi zdruncina rau..si automat mai afecteaza una alta la suspensie. Am inteles ca daca se f. Spiderele...s-ar diminua uzura pieselor...sau doar reclama? se poate...desi e logic. Edited November 4, 2005 by dj78lan Link to comment
alx Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Mai, lanturile se folosesc izolat, la urcat o panta, la iesit dintr-o zona rau inzapezita... Nu se folosesc ca astia cu troleibuzele, o zi intreaga... Viper, daca te uiti in oferta metro de acum, e o poza cu lanturile care sunt la oferta puse pe o roata. nu prea ating janta, din cate am vazut eu. PS: Oferta se poate vedea online, dar iti trebuie o serie de card. daca nu ai, pm me si ti-o dau pe a mea... Link to comment
tuf5075 Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 (edited) Mai, lanturile se folosesc izolat, la urcat o panta, la iesit dintr-o zona rau inzapezita... Nu se folosesc ca astia cu troleibuzele, o zi intreaga... Si adica atunci cand mergi pe un drum normal...cu ceva pante, cand incepe panta pui lanturile, ai urcat, le dai jos, peste 1 km iar le pui, mergi 500 de m. cu ele iar le dai jos... Acu inteleg de ce sunt asa vanjosi oamenii de la munte..si lumea vb ca e de la aerul curat... Hai sa fim seriosi... Edited November 4, 2005 by NFS Link to comment
VIPER Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Alx, am avut lanturi 3 ierni la rand, stiu ce zic... Si nu am avut chiar bombe... Iti phooti buza jantei de nu se vede, si fatza jantei de asemenea... Apoi, iarna trecuta am mers cu ele non stop, pentru caincercam sa ies dintre blocuri pe gheata cu shleauri, si la servici erau numai stradute la fel, inghetate... Si zau ca nu stau sa le tot pun si dau jos... Pe cand S-S le pui si le dai jos instant... Link to comment
VIPER Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Gata, am gasit solutia!!! http://www.autosock.com Link to comment
Recommended Posts