tuf5075 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Salutari !!! Da, si sapt trecuta citeam despre: antiderapantele din imagine...si le-am si cumparat... Interesante...dar sunt curios cum se comporta iarna... A avut si folosit careva? Link to comment
VAXXi Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Si ce treaba are asta cu intalnirile ? Se muta la Diverse. Link to comment
tuf5075 Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 VAXXi@ Sorry!!! :"> Link to comment
VIPER Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Din astea vroiam si eu, astept vesti de la Soran. Au si pentru jante de aliaj? Cat ai dat pe ele, cine le produce etc? Link to comment
tuf5075 Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 (edited) Ideea e ca nu conteaza janta(si eu am tot aliaj), are prindere in prezoane...deci se pun pe cauciuc si cu prinderea ajustabile(4 sau 5 prezoane reglabil in fctie de tipul masinii). Acu ce nu ma incanta foarte mult e sistemul in sine, deci sunt ca 2 nituri din fier care prind pe gheata...nu stiu cat de eficace sunt. Da, acu tu ce stii despre ele? In afara de aspect (care la mine a fost primul principiu) care e super...restul? Fiabilitate? Edited September 5, 2005 by dj78lan Link to comment
VIPER Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Cum se prinde de prezoane??? Sau care e principiul, ca nu m-am prins. Si cum nu zgarie janta... Eu intrebam de astea: Link to comment
ovi_jer Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Nu stiu de ce am eu impresia ca astea-s numai pentru zapada.Daca ai dat de gheata sau asfalt direct se infig niturile in cauciuc. Link to comment
tuf5075 Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 (edited) Sunt 3 sau 4 lucruri care compun agregatul: Plasticul gri cu dintii pt zapada un capac de fier(negru, care are gauri in care vin "clemele") care vine peste plasticul gri Clemele care se prind prin presare pe prezoane Si uncapac final (aici cu ceva rosu-negru) pentru decor doar. OK, deci se inlatura capacul ala negru cu rosu pe el (la prima poza) si acolo sunt 4 cleme cumva care intra fortat pe prezoane, si clemele prind un capac de fier, care la randul lui prinde chestia de plastic(cea gri)... Edited September 5, 2005 by dj78lan Link to comment
VIPER Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 OK, deci ce material vine direct pe janta? Poti face mai multe poze? Link to comment
tuf5075 Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 (edited) OK, maine o sa fac mai multe poze. Pe geanta vine doar plasticul(gri), pe prezoane doar clemele acelea(care am vazut ca se fixeaza foarte greu) si nu imi prezinta mie foaret mare incredere ca nu sar. Dar poza a doua nu are leg cu prima, e vechiul sistem cu lanturi...nu? Edited September 5, 2005 by dj78lan Link to comment
VIPER Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Da si nu, e tot pe ideea din prima poza doar ca mi se pare mai buna... Link to comment
tuf5075 Posted September 5, 2005 Author Share Posted September 5, 2005 Sunt total diferite dpdv al prinderii, la prima poza am zis ca agrementul nu are Legatura directa cu cauciucul(punct minus) si doar cu prezoanele, a doua poza, sistem clasic, mai frumos colorat, lanturile sunt prinse de o parte si alta a cauciucului...ceea ce ii confera cred eu o stabilitate mai buna... Link to comment
tuf5075 Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 (edited) Salutari, asa cum am promis, revin cu poze. Sper ca acum sa se inteleaga totul mai bine. Edited September 6, 2005 by dj78lan Link to comment
VIPER Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 OK... Acuma intrebare: cum le reglezi pe roata? Ca poate amandoi avem roti pe 15, sa zicem, dar balon diferit... Nu vad reglaje... A, si un pret? Producator? Magazin? THX. Link to comment
tuf5075 Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 Si poate ca inca o poza interesanta, pentru cei interesati sa-si procure obiectele in cauza, legata de fiabilitate. Link to comment
raresnica Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 interesant sistemul! dar in cazul unei pene de cauciuc? Link to comment
tuf5075 Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 Nu inteleg...dai jos Spikes-Spiderele...la fel de simplu cum le-ai pus...schimbi roata si repui sistemul, dupa care pleci.. Link to comment
wsc Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 la siab anul acesta a fost prezentat la firma unix trade din cluj un sistem numit gheare de zapada, foarte interesante dealtfel. problema este ca eu le-am vazut la o emisiune si nu a aratat decat neste imagini foarte misto si au spus ca se monteaza in 30 de secunde fara prea mare efort. stiti voi mai multe? de pe net nu am gasit nici macar un nr. de telefon. mi s-a parut interesant. Link to comment
NightClub Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Sincer sa fiu nu stiu nimic si nici nu am auzit, iar la siab ma uitam dupa alte lucruri. N-au cumva alta denumire? Link to comment
sebian Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 (edited) Snow claws E grele, bre, cu Gogu asta Unix Trade Amortizoare,ambreiaje, flanse amortizor, Elemente de esapament, sonde Lambda, catalizator Filtre Elemente frana Curele, role intindere, furtune apa, combustibil Role intindere, ghidaj, amortizoare vibratii, pompe apa Elemente directie, rulmenti roata Garnituri motor Elemente directie Elemente frana Acumulatori Gheare zapada,Tava protectie portbagaj Portbagaje Uleiuri motor Adresa firmei : STR. BRANCUSI CONSTANTIN, CLUJ-NAPOCA, jud. CLUJ Telefon : 0264/441444 Fax : 0264/412529 Edited November 2, 2005 by sebian Link to comment
tuf5075 Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 este vorba de:Spikes-Spider? Daca da, poate te ajuta http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=5983&hl= Link to comment
alx Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 ai incercat sa mergi cu ele? cum e? Link to comment
tuf5075 Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 ai incercat sa mergi cu ele? cum e? Aici au fost weekendul trecut 22 grade... Inca astept sa vad cum se comporta...sunt tareeeee curios. Se pare ca de sarbatori in Rom o sa le probez... > Link to comment
VIPER Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Te rog din suflet, intreaba daca poti, daca au si pentru roti de aliaj, de 16... As vrea si eu 2 bucati... Te cinstesc cu ce vrei tu Link to comment
VIPER Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Vreau si iooooooo, pentru janta de aliaj... Link to comment
Recommended Posts