dreaQ Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Poate ca azi (deh ziua indragostitilor) au "prestat" mai multi in acelasi timp si... E bine ca la noi sunt la adancime mare nu cum sunt prin turcia, iran...de suprafata. Link to comment
Wolfman Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 L-a simtit careva pe asta de dimineata? http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Maps/degree10/25_45.php http://www.cutremur.net/ Link to comment
hitman Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 (edited) Nu dormeam, l-am simtit eu dar a fost ok, . A venit ala marele care vine la doi ani odata. Edited May 1, 2011 by hitman Link to comment
laurentziu83 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Eu l-am simtit. Dar cum dormeam eu n-am realizat pe moment daca e cutremur sau e de la saltea. Incepuse sa se lumineze de ziua. Link to comment
Axel7 Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Si eu dormeam cand s-a produs. Am simtit si am realizat ca e cutremur, pentru ca vibra usa si sigur nu era vreo fantoma. Link to comment
KumKum Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Kum am un somn usor, l-am simtit din plin, deja eram tensionat ca un arc in cazul in care incepea mai tare ma pregateam sa sar din pat sa-i trezesc pe ai mei, problema e ca am adormit foarte greu dupa aceea... Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 Eu as zice sa nu se mai programeze cutremure imediat dupa ce adorm eu. La ora aia, putea sa vina si Angelina Jolie sa imi propuna ceva si nu ma sculam trezeam... Link to comment
Viktor Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 ... putea sa vina si Angelina Jolie sa imi propuna ceva si nu ma sculam trezeam... Ei nu, sa vezi atunci cutremur.> Link to comment
trebor271074 Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Incarcati fisierul de mai jos in Googleearth si veti vedea toate cutremurile din lume ce au avut loc in ultimile 7 zile. eqs7day-age.kmz Link to comment
MCojo Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Cum de le simtiti bre... ... oi fi eu mai nesimtit Link to comment
TBird Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 L-a simtit prietena mea, a zis initial ca misc eu patul, dar cand a inceput sa se miste si monitorul si sa faca zgomotul ala specific plasticului era convinsa deja Deci a fost si pe la Constanta. Link to comment
Satori Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Cum de le simtiti bre... ... oi fi eu mai nesimtit Simplu... am dat click mai sus, am citit, am vazut unde e... Link to comment
trebor271074 Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 L-a simtit prietena mea, a zis initial ca misc eu patul, dar cand a inceput sa se miste si monitorul si sa faca zgomotul ala specific plasticului era convinsa deja Deci a fost si pe la Constanta. Casatoriti-va! Sa vezi dupa aia ca o sa doarma dusa, de nu va mai simti nici cutremurele de grad 9. Asa acum sta cu ochii in tavan noaptea si se gandeste: ma iubeste, nu ma iubeste, ma ia de nevasta, imi da papucii... 2 Link to comment
Viktor Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 ) Buna gluma, casatorie = leac anti-cutremur. Dupa, el sta cu ochii tinta in tavan, am comis-o. Link to comment
ileana Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Casatoriti-va! Sa vezi dupa aia ca o sa doarma dusa, de nu va mai simti nici cutremurele de grad 9. Asa acum sta cu ochii in tavan noaptea si se gandeste: ma iubeste, nu ma iubeste, ma ia de nevasta, imi da papucii... De acord. Nici eu nu l-am simtit Link to comment
Viktor Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Cu adevarat trist urmarile cutremurului din Turcia. Intrebarea nu e daca, ci cind va lovi un nou cutremur in romanica. La cite buline are buhale pe cladiri si la cum se construieste ... ceva de groaza, or sa cada ca popicele ! Link to comment
Recommended Posts