Jump to content

Cutremur

maximus

Recommended Posts

• 4 years later...

Kum am un somn usor, l-am simtit din plin, deja eram tensionat ca un arc in cazul in care incepea mai tare ma pregateam sa sar din pat sa-i trezesc pe ai mei, problema e ca am adormit foarte greu dupa aceea...

L-a simtit prietena mea, a zis initial ca misc eu patul, dar cand a inceput sa se miste si monitorul si sa faca zgomotul ala specific plasticului era convinsa deja :D Deci a fost si pe la Constanta.

Cum de le simtiti bre... :wallbanger: ... oi fi eu mai nesimtit :rolleyes:

Simplu... am dat click mai sus, am citit, am vazut unde e... :rolleyes:

L-a simtit prietena mea, a zis initial ca misc eu patul, dar cand a inceput sa se miste si monitorul si sa faca zgomotul ala specific plasticului era convinsa deja :D Deci a fost si pe la Constanta.

Casatoriti-va! Sa vezi dupa aia ca o sa doarma dusa, de nu va mai simti nici cutremurele de grad 9.

Asa acum sta cu ochii in tavan noaptea si se gandeste: ma iubeste, nu ma iubeste, ma ia de nevasta, imi da papucii... :)

• Like 2

Casatoriti-va! Sa vezi dupa aia ca o sa doarma dusa, de nu va mai simti nici cutremurele de grad 9.

Asa acum sta cu ochii in tavan noaptea si se gandeste: ma iubeste, nu ma iubeste, ma ia de nevasta, imi da papucii... :)

De acord. Nici eu nu l-am simtit :D

• 11 years later...

Cu adevarat trist urmarile cutremurului din Turcia.

Intrebarea nu e daca, ci cind va lovi un nou cutremur in romanica. La cite buline are buhale pe cladiri si la cum se construieste ... ceva de groaza, or sa cada ca popicele !