sebian Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Nu. cand e sa dai coltul, il dai...ti se prezinta nota de plata, te dau afara si achiti pe lumea cealalta...simplu! Link to comment
dadyDei Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Cum naiba se intampla de la mine ceasul este 15.28 si pe site apare 15.30?Nu inteleg...oricum,nesimtit nu sunt din fire-cred eu- dar, chiar nu l-am simtit! Link to comment
Vijelia Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 (edited) Nici eu n-am simtit. Prea multa cafea... Cum sa simti 2 grade?? Poate doar daca are palinca 38 sau 42 in loc de 40... Edited January 17, 2007 by Vijelia Link to comment
Tommy Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 (edited) N-am baut nimic inca. Intrebarea are sens.. "cum sa simti.. si-n ce sa simti" ) GRADUL I - Nu este simţit, păsările şi animalele sunt neliniştite. GRADUL II - Simţit numai de puţine persoane care se găsesc în repaus, în special la etajele superioare. GRADUL III - Se simte de unele persoane din interiorul clădirilor. GRADUL IV - Se simte de mai multe persoane din interiorul clădirilor şi de unele aflate în exterior. GRADUL V - Se simte aproape de toată lumea, mulţi sunt sculaţi din somn. GRADUL VI - Se simte de toată lumea, mulţi se sperie şi fug din locuinţe, unele mobile grele se deplasează. GRADUL VII - Cei mai mulţi oameni părăsesc locuinţele. Este perceput şi de persoanele aflate la volan. Stricăciuni considerabile în clădiri prost construite. GRADUL VIII - Casele se deplasează pe fundaţile lor, pereţii uşori sunt aruncaţi în afară, unii pereţi de cărămidă se prăbuşesc. GRADUL IX - Panică generală, stricăciuni considerabile şi în structuri special construite. Crăpături mari în teren. GRADUL X - Sunt distruse cele mai multe structuri din cărămidă. Mari alunecări de teren. GRADUL XI - Puţine clădiri din cărămidă rămân în picioare. Sunt distruse poduri. Şinele de cale ferată sunt îndoite puternic. GRADUL XII - Distrugerea este aproape totală. Obiectele sunt azvârlite în sus. Au loc modificări ale reliefului. Edited January 17, 2007 by Tommy Link to comment
Vijelia Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Eram in repaus, in interiorul unei cladiri despre care se barfeste ca ar avea bulina rosie. PS N-am zis ca n-a fost! Link to comment
VAXXi Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Calm, calm n-a fost. http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recent...gion/Europe.php http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recent.../quakes_all.php http://www.iris.edu/seismon/ Link to comment
Englishman Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Ba da. La primul link a lui Vaxxi se observa perfect patratul rosu ( cutremur de 4.5 grade, petrecut in ultima ora ) Link to comment
sebian Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Ba a fost MAP 4.5 2007/01/17 13:17:22 45.686 26.384 107.7 ROMANIA Link to comment
sebip Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 N-am baut nimic inca. Intrebarea are sens.. "cum sa simti.. si-n ce sa simti" ) GRADUL I - Nu este simţit, păsările şi animalele sunt neliniştite. ... GRADUL XII - Distrugerea este aproape totală. Obiectele sunt azvârlite în sus. Au loc modificări ale reliefului. Aceasta este scara Mercalli care masoara intensitatea, folosita mai ales in state...la noi se foloseste scara Richter care masoara magnitudinea (de la 1 la 8 in general). La stiri s-a anuntat ca a fost de 4 si ceva pe scara Richter. Link to comment
Vijelia Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 (edited) Corect! A fost, dar a trecut! Edited January 17, 2007 by Vijelia Link to comment
Miste_R Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Cutremur cu magnitudinea de 4,4 grade pe scara Richter, resimţit şi în Capitală Mişcarea de pământ a avut loc la o adâncime de 120 de kilometri, iar intensitatea a fost de 3 grade pe scara Mercalli, a informat Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Sa speram ca e ultimul din acest an! Link to comment
Tommy Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Sebip. 4 unde? In Vrancea sau in B? Link to comment
Vijelia Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Sebip. 4 unde? In Vrancea sau in B? Patratelul rosu e pe Vrancea. Din cate stiu eu se da intensitatea pe epicentru. Pot gresi desigur! Link to comment
dreaQ Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Sa speram ca e ultimul din acest an! Mai bine sa speram ca nu e ultimul. Sa mai fie din astea mici. Ca sa fiu mai plastic...e ca atunci cand nu te duci la femei si tii in tine... ) Link to comment
sebip Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 http://www.cutremur.net/ Is date distante fata de orase Link to comment
Vijelia Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 ...Sa mai fie din astea mici. Ca sa fiu mai plastic...e ca atunci cand nu te duci la femei si tii in tine... )Fii mai explicit ca sa intelegem si noi ce si cum! "> Link to comment
Tommy Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Asa e si la femei? Daca tii prea mult.. ) Se pare ca cutremur-ometrul meu e in grafic Link to comment
vijelie Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Eu vin zi de zi la birou unde am 5 colege (femei, adica). Oare de-asta nu am simtit cutremurul? Link to comment
Tommy Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 (edited) Cine stie ce se intampla inauntru .. daca e cu bulina rosie cum spuneai .. ) Edited January 17, 2007 by Tommy Link to comment
Vijelia Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Asa e si la femei? Daca tii prea mult.. )Se pare ca cutremur-ometrul meu e in grafic Eu nu l-am simtit, deci sunt in grafic. Link to comment
BogdanG Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Nu am simtit absolut nimic desi eram pe terasa, probabil ca eram foarte concentrat incercand sa fixez o antena ) Link to comment
george03 Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Cand am vazut ora la care s-a petrecut ... brrrr ... eram in lift N-am simtit nimic anormal (in afara de balanganelile liftului ... care fac parte din peisaj) Link to comment
Vijelia Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Azi dimineata, cutremur de 7,3 grade in Indonezia. Link to comment
iuliana Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Acum am aflat, de dimineata a fost alt cutremur: http://www.cutremur.net/ Link to comment
Recommended Posts