NightClub Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Deja s-a inscris Leutzu pe lista...sa vedem daca singur sau nu. Poate ajung si eu pe acolo cu el, insa s-ar putea sa fiu prins in petrecerea de Sf Marie. De undeva din fundal se aude vocea de privighetoare ragusita a lui Leutzu care canta melodios "ba sa scrii acolo ca sunt asteptati toti cei cu numele de "Marie" cu fursecuri si suc sa ii putem hrani pe Alezz si pe Maniaku". Link to comment
VIPER Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Ar cam trebui sa mai vin si eu... Data trecuta am incercat sa ajung dar din Tunari la Polivalenta si apoi Titan... Nu am mai fost in stare. Motivul absentei de data trecuta e in poze (bine, stiu ca ati plans toti in cor ca nu am venit dar asta e ). @Satori: roscata e pregatita! Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Liberte, egalite... imi iau oglinzi retrovizoare si cand merg pe jos acu. S"> Link to comment
maximus Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 (edited) sexy thing ! super faine masinile.. a fost cumva o mini intalnire opel? ca daca da banuiesc ca a patra sau a cincea masina din stanga e al lui canan "> Edited September 6, 2005 by maximus Link to comment
VIPER Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Daps, asa ceva. E a 4-a de la dr la stg in prima poza. Ca loc de intalnire e fain si acolo, exista si mini bar, scaune, mese, cine vrea se da cu kart-ul. Doar ca e un pic departe... Mai mult, baietii de la Opel se pare ca ne citesc forumul si m-au rugat sa-i chem si pe ei cand ne mai intalnim, sa vina si ei, asta daca ii primim. Deci? Largim familia GM? Link to comment
VIPER Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Pai zisei mai sus Tunari si mai jos kart-uri Link to comment
NightClub Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 Sunt un tovaras de al lui Leutzu am copilarit impreuna aicea la bloc, dar sincer nu credeti ca ati intrecut masura cu caterinca...si mie imi place caterinca daca e misto se accepta, dar toate pana la o limita. Sincer nu ar mai trebui sa va bagati in viata lui Leutzu si a Leutzei... Daca vam jignit cu ceva sau am batut vreun apropo sa stiti ca imi cer scuze... Link to comment
Gica Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Viper, ne-ai tradat sau mi se pare mie ? Ce nu inteleg, cum erau stranse as multe Astre model nou la un loc si un singur Vectra... ? (iar ultima cred ca era alta marca..hi hi hi) Link to comment
VIPER Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Nu am tradat pe nimeni, tot in curtea GM am ramas Ne-am strans mai multi tocmai pentru photo-shooting. Motoare de 1.6 si 1.8 benzina (105 si 125CP) si 1.7 si 1.9 Diesel (100 si 150CP). Ultima e o Toyota. Link to comment
maximus Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 (edited) pentru ca probabil media de varsta a celor care cumpara vectra e mai mare decat celor care cumpara astra.. care e cumparata mai mult de tineri, care sunt interesati mai mult de internet etc etc etc(adica rationament tampit matematic ) Edited September 6, 2005 by maximus Link to comment
MethodRO Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Am sa fiu si eu prezent joi la intalnire. Sper sa vina si copiloata mea cu mine si sa nu intervina nimic. Viper poate ne vedem la intalnirea asta ca data trecuta nu ai mai ajuns. Link to comment
NightClub Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 (edited) poate vin si eu cu bicicleta pana acolo ca masina numai este disponibila ("> ...aaa stai ca vin cu taxiul poate ma aduce si pe mine Leutzu ca sa-l cunoasteti pe marele NightClub... Edited September 6, 2005 by NightClub Link to comment
NFS Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 fftopic: @NightClub Se poate, fratele nostru alb, sa pui si matale niste cratime, pe ici pe colo? Link to comment
dann Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 ...aaa stai ca vin cu taxiul <{POST_SNAPBACK}> da-mi mie aia 70-80 de mii cat ti-ar lua de la tine din obregia si te plimb...50km prin oras. ce zici, merge? Link to comment
Leutzu Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 dann, cu mine e mai lejereanu ca stam in ac bloc si la mine e si mai ieftin, cu o cola se rezolva. @Alezz mai rau decat a daunat sanatatii "leutza" nu are ce sa mai dauneze...deja sunt mai chel cu 1000 de fire - de la suparare...si la cele 2000 cate mai aveam se vede ("> Link to comment
hitman Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 (edited) Motivul absentei de data trecuta e in poze Vipere, ce de Opele ! Edited September 7, 2005 by hitman Link to comment
dann Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 dann, cu mine e mai lejereanu ca stam in ac bloc si la mine e si mai ieftin, cu o cola se rezolva. <{POST_SNAPBACK}> pai atunci strangeti amandoi 80k si va plimb prin oras 50km. Link to comment
MethodRO Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Sunt putin cam trist pt k maine seara s-ar putea sa vin fara copiloata. Sa speram ca maine sa nu plece sa-si ia noua masina. Dar niciodata nu se stie. Oricum cu sau fara copiloata eu tot am sa fiu acolo. Link to comment
alx Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Eu, s-ar putea, sa vin cu "+"-ul... Sa va purtati frumos ca de asta depinde venirea la Bicaz... Sa nu ragaiti, sa nu vorbiti urat, da? Ne-am inteles? Link to comment
ovidiuc Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Baieti aveti grija ce scrieti.Cei ce vad ca posturile lor au disparut sa fie mai decenti in exprimare. Link to comment
Satori Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Eu nu vin, sunt pe langa Mamaia. Alx, nu m-ai sunat! Link to comment
Sharpe Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Cu adanci regrete va anunt ca am sa lipsesc in toate zilele de joi ce vor urma ("> ("> ("> Am reanceput pagina de turism si deplasarile sunt in fiecare saptamana,joi-vineri,uneori miercuri-joi-vineri,in functie de traseu. Oricum imi pare bine ca v-am cunoscut si o sa imi scot parleala la Bicaz! Link to comment
muck_dj Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 sharpe tata stai linistit crezi ca o sa-ti simta careva lipsa. si io sunt la fel daca scriu aici ca vin sau nu vin ce crezi ca doare pe careva. sau poate ii doare dar doar la basca. da oricum cred ca o sa ajung si io... Link to comment
RaduERD Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 In primul rand as dori sa-i salut pe toti de pe acest forum deoarece este pentru prima data cand postez aici! As dori sa vin si eu la intalnirea de maine seara. Se poate sau este o intalnire intre cei care se cunosc deja? Daca se poate as dori sa stiu si eu ora. Locul de intalnire este chiar in parcarea Salii Polivalente? Link to comment
Recommended Posts