Jump to content

Intalnire Joi 08.09 Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Toata tarasenia imi aduce aminte de un banc celebru, cred eu:

Niste schelete noaptea in cimitir la o tigara: bai, vine groparu, hai sa-l speriem pe asta sa ne distram si noi un pic... Zis si facut: incep sa se dea la el, sa-l sperie, sa faca ca toate alea... Groparul, nimic, sapa in continuare ca avea inmormantare a 2-a zi... Se agita scheletele, fac cat de urat pot ele... Nimic, groparul sapa linsitit... La un moment dat un schelet zice: bai, hai sa ne caram prin oras ca nu e distractie deloc aici... Si sus pe gard sa sara in strada. Groparul se opreste din sapat, le phoote cate o lopata in cap de-i arunca inapoi intre morminte si le zice: Ba, radem, glumim, da' in incinta!!!

Ar fii bine ca cei de la Daciaclub,daca mai au de gand sa vina spre binele sanatatii lor sa stea calmi si sa ne scuteasca de burn outuri demaraje in tromba si alte prostii.

Pentru ca nu vrem ca intalnirile daewooclub sa semene cu cele daciaclub si sa incepem sa ne alergam cu politia sau jandarmeria prin parc.

Edited by Alezz

Ceea ce a facut Dsign este total legal. Legea nu spune ca n-ai voie sa mergi cu 5 km/h cu rotile din spate blocate. Viteza maxima in localitate este 50, si nu se specifica in cat timp ai voie sa o atingi, daca poti in 3 secunde sau ai bani de cauciucuri e doar treaba ta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...