NFS Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Se poate, no problem, esti binevenit. Incepand cu ora 20, in fiecare joi, in parcarea din SPATELE Salii Polivalente. Link to comment
Alezz Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 @RaduERD daca nu poti sa vii joi la 20:00 esti binevenit in orice zii a saptamanii de luni pana vineri in acelasi loc dar la orele 21:30. Link to comment
RaduERD Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Merci mult pentru raspunsurile prompte! Maine de la 8 o sa fiu acolo! Bafta Link to comment
VIPER Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Toata tarasenia imi aduce aminte de un banc celebru, cred eu: Niste schelete noaptea in cimitir la o tigara: bai, vine groparu, hai sa-l speriem pe asta sa ne distram si noi un pic... Zis si facut: incep sa se dea la el, sa-l sperie, sa faca ca toate alea... Groparul, nimic, sapa in continuare ca avea inmormantare a 2-a zi... Se agita scheletele, fac cat de urat pot ele... Nimic, groparul sapa linsitit... La un moment dat un schelet zice: bai, hai sa ne caram prin oras ca nu e distractie deloc aici... Si sus pe gard sa sara in strada. Groparul se opreste din sapat, le phoote cate o lopata in cap de-i arunca inapoi intre morminte si le zice: Ba, radem, glumim, da' in incinta!!! Link to comment
Shenck Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 asa, sa revenim dupa curatenia de rigoare... cine se anunta ? Link to comment
Leutzu Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 incerc sa vin eu de pe la 7 dar nu stau mult. Link to comment
iulia Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 @RaduERD daca nu poti sa vii joi la 20:00 esti binevenit in orice zii a saptamanii de luni pana vineri in acelasi loc dar la orele 21:30. <{POST_SNAPBACK}> Mai putin ieri Alezz... Link to comment
Alezz Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Vin si eu sa ma laud in fata lui maniaku ca am luat warn 20% . Link to comment
steph Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 eu vin si stau si staaaaaaaaau Link to comment
Leutzu Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 bah dar sa vina si careva de la 7 sa nu stau singur. Link to comment
zalmoxis Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 pai nu vi cu Leoaik...cu Leutza pardon... Link to comment
xenna Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Nu stiu cat de important este,dar ca de obicei,voi veni.Cu diferenta ca de data asta in postura de membra a acestui forum ...aaaaah si cu pilotul de rigoare...dl Senna Link to comment
NightClub Posted September 8, 2005 Author Share Posted September 8, 2005 imi pare rau ca n-am putut sa ajung si eu din cauza ca n-am avut cu cine si era ziua lu tata...Aaa La multi Ani celor cu nume de Maria!!! Link to comment
iulia Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Sa-ti traiasca! Merci, merci ...am adus si eu bomboane si pateuri Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 (edited) Si au fost delicioase. La multi ani! Edited September 9, 2005 by Zmeul cel rau Link to comment
ovidiuc Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Il rog pe Design sa ne scuteasca de prezenta s-a incantatoare la aceste intalniri.Am vazut ce poate Loganul lui,gata.Adio. Link to comment
alx Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 ioi, ce facu? cum se termina disputa intre rebeli si conducatori? Link to comment
ovidiuc Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Dar tu unde fusesi bre ca ne imbracasem la costum,ne parfumasem,lasam mistourile acasa? Link to comment
alx Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 la o santa marie... si din pacate nu am mai reusit sa vin... cu mari regrete... dar povestiti-mi, pretty pretty pliiiiiiz! Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Zic ca cea mai potrivita sa ii tina locul lui Obi cat e plecat si sa ne cronicheze ce s-a intamplat este Xenna. Link to comment
iulia Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Asa ar fi bine...sper insa sa si intre, ca de la serviciu la ea e mai greu, daca nu imposibil Aaa...si multumesc mult Link to comment
Alezz Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 (edited) Ar fii bine ca cei de la Daciaclub,daca mai au de gand sa vina spre binele sanatatii lor sa stea calmi si sa ne scuteasca de burn outuri demaraje in tromba si alte prostii. Pentru ca nu vrem ca intalnirile daewooclub sa semene cu cele daciaclub si sa incepem sa ne alergam cu politia sau jandarmeria prin parc. Edited September 9, 2005 by Alezz Link to comment
Senna Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Ceea ce a facut Dsign este total legal. Legea nu spune ca n-ai voie sa mergi cu 5 km/h cu rotile din spate blocate. Viteza maxima in localitate este 50, si nu se specifica in cat timp ai voie sa o atingi, daca poti in 3 secunde sau ai bani de cauciucuri e doar treaba ta. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Nu a zis nimeni ca ar fi fost contraventii la legea circulatiei. Linistea publica... Link to comment
remix Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Hai mai ca se pot gasi cateva articole de lege pe care sa le fi incalcat. Link to comment
Recommended Posts