VAXXi Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Vom face la Bicaz, don't worry. Cu poze. Multe. Link to comment
tolin Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Aaah ce mi-ar placea sa va vad intr-un topic de genul "Nubira II vs. Kalos" Ai rabdare sa soseasca, ca de ala nu mai poti spune ca-i dw ieftin. Cand am experienta necesara sa purtam o discutie, te anunt. Link to comment
MCojo Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 (edited) Un Kalosist stie sa recunoasta sportiv daca o masina este mai buna ca a sa mai ales daca e facuta de chevrolet... Un daciot in schimb...ii e greu sa creada ca masina lui are atatea lipsuri (a se citi chichite)... Edited September 8, 2005 by mcojo Link to comment
AND Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 nu ma refer la Chevrolet Nubira vs Chevrolet Kalos , ci la Daewoo Nubira II vs Kalos. Link to comment
tolin Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 @AND > Credeam ca vrei un topic Chevy Kalos vs Dacia Logan. Link to comment
AND Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Nu nu nu ! Vreau sa va vad cum va sariti unul la gatul altuia ! Posesori de Kalos vs. posesori de Nubira II. Preturile sunt aceleasi..dar care e masina mai buna?? Uuuuuuuu Link to comment
tolin Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 A dat sadismul peste tine sau se trage de la loganita ? Link to comment
AND Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Am fost asa si before the logan experiment. Link to comment
tolin Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Sa fie un efect pervers al motorului Diesel ? Link to comment
ovi_jer Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Baiat bun AND pacat ca si-a luat logan Link to comment
NFS Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Am fost asa si before the logan experiment. Nereusit, de altfel. Link to comment
AND Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Nu stiu daca e pacat. Atat am avut , atat mi-am permis , atat mi-am luat. De parut rau nu-mi pare , masina e mai mult decat ok. Sunt unele lucruri care nu-mi prea convin (gumele,CV) insa sunt putine ; nici o masina nu e perfecta (mai ales loganul..stiu stiu , v-am scutit de replica) Intr-un an , doi , o dau ca avans pentru altceva ..ce nu vreau sa depaseasca 12.000 DDP , si atunci voi sti sau nu daca ar fi trebuit sa-mi para rau ca am luat aceasta masina. Link to comment
tolin Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 ANDule, nu te lua dupa baietii astia, ca e rai. Masina cea mai buna e cea pe care o poti cumpara si intotdeauna e una mai buna si multe altele mai proaste. E foarte buna si Loganul, dar n-o tine prea mult. Apoi ia ceva pe bio-Diesel si sa vezi daca mai caraie cineva. Link to comment
steph Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 io zic sa iti cumperi iar un Ol`cit Link to comment
gonty Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Multumesc lui andreib care mi-a aratat Nubira si pe viu. Am uitat sa-l intreb, si poate stiti voi. Nubira II are scut la motor? Nu de alta, dar suntem in Romania. Iar daca nu, se poate adapta sau gasi unul? Link to comment
Mircea Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 (edited) Nu are scut la motor, dar nici nu prea are nevoie. Citeste topicul Nubira II, mesajele lui Gica care spune cat a incarcat masina si n-a atins niciodata de asfalt. Este drept ca daca intentionezi sa transformi Nubira in masina de teren, n-o sa-i convina... dar eu am mers cu ea pe drumuri de tara si n-a lovit si n-a atins. Am atins cu una din urechile de remorcare de pe fata in oras cand am coborat o bordura ... De adaptat se poate adapta orice, ca doar suntem in Romania... Edited September 9, 2005 by Mircea Link to comment
MCojo Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Apoi ia ceva pe bio-Diesel si sa vezi daca mai caraie cineva. <{POST_SNAPBACK}> Eventual tot Logan ca tot te-ai obisnuit cu "brandul"... Link to comment
test_driver Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Cica cea mai buna masina e masina care o ai. CORECT Mereu vor fi masini mai bune (CORECT) dar si mai naspa (daca ai Logan este INCORECT) Stiti voi reclama aia cu Logan "Tati tati, iar ai trecut de scoala" dar au uitat sa puna si sfarsitul reclamei: "cu masina ta nasoala" no offence Loganul e o masina cat de cat buna, glumeam si eu probabil ma oftic ca nu am una. Sa fac testul elanului cu ea. Link to comment
gonty Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 5. Consumul ala este de filme SF. Eu sub 7 nu am reusit sa consum(ce-i drept nici nu prea m-am straduit). Fara AC si la drum intins, cu un mers decent consuma probabil in jur de 6%. Nu stiu ce ar trebui sa faci sa atingi 5.3% . <{POST_SNAPBACK}> Am si eu o curiozitate. A incercat cineva sa faca un consum extraurban la Nubira II la o viteza 90 - 100 km/h fara a utiliza AC-ul? La SN am avut eu curiozitatea si rabdarea de a merge in regimul mentionat si am reusit un consum de 4,9-5,1l/100km . Asta s-a intamplat pe sosea libera, iar prin localitati am mers cu 80, numai cu a V-a. Dupa 200km in acest ritm am bagat 9.8 l de benzina. Tot asa, pe distanta Iasi-Viena-Iasi, cu AC 75% din drum, pe autostrada cu 120-150, si 4 persoane, a iesit un consum de 7l/100km. Din acest motiv am pus si eu intrebarea :"> Link to comment
Mircea Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 da, au existat, dar mai putin fara AC. Detalii aici, la @Sharpe. Link to comment
Tommy Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Cica cea mai buna masina e masina care o ai. nu e chiar asa .. ca bagi o gramada de bani fftopic: cea mai buna masina e cea de servici ) Link to comment
Gica Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) Aaah ce mi-ar placea sa va vad intr-un topic de genul "Nubira II vs. Kalos" > <{POST_SNAPBACK}> M-am tezit cam tarziu, dar... iete-te aici ! http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=2644&hl= nu e chiar asa .. ca bagi o gramada de banicea mai buna masina e cea de servici Super ! Edited September 12, 2005 by Gica Link to comment
ionU Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Stimati forumisti, Urmaresc cu mare interes acest forum.Sunt un cetatean trecut de prima tinerete si vreu sa-mi schimb masina Dacia Break din '99.Pot aloca pt. aceasta cam 7000-7500 euro.La prima vedere ar fi 2 variante: 1. Nubira II de la aaaauto din 2003, 37.000 Km la 7200 euro (3 luni garantie etc.) sau alte variante Nubira II sh. cam la 30.000 km 2. Logan Preference 1,6 MPI la 7330 euro. Unii ma sfatuiesc catre Logan ( masina noua, Nubirele ar fi putin depasite, ca nu se vor mai fabrica, ca au moatarele OPEL de acum 15-20 de ani etc.).Pe mine m-ar cam atrage totusi Nubira (dotari, aspect etc.) chiar daca e sh!Recunosc cinstit ca nu am mari veleitati de sofer,merg cam 6-7000 km/an, nu depasesc 110-120 Km/h nici pe autostarda. Va doresc o zi buna si astept cu mare interes parerile dvs! Link to comment
BAD_MF Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Daca gasesti o nubira cu putini km cu un proprietar de incredere mergi pe nubira, e peste logan la multe capitole. Dar daca nu esti foarte pretentios e bun si loganul care nu e muuult mai slab ca nubira, si ai avantajele de masina noua si un consum mai bun. Intretinerea e cam la fel la ambele, doar ca nubira ca consuma mai mult. Bafta! Link to comment
Recommended Posts