CT_ZDB Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Felicitari Vlade... si tot asa... sa spui si tu un pret... si maine vezi si tu cum si cand poti sa ajungi... de recunoscut.. o sa te recunoastem din capatul strazii ) Link to comment
MMihai Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 tuning cielo de toate namurile Link to comment
MMihai Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 inca mai am o gramda dar este o limita de upload asa ca nu vreau sa fac abuz ca mai am nevoie de spatiu ca sa-mi pun si eu viitoarea Leganza Link to comment
CT_ZDB Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Frumos... nu am ce zice... Link to comment
TheSinner Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Pt cei interesati. urmeaza sa aduc pleoape de cielo. modelul nu exista la noi... e ceva intre prostreet si kid tuning. cam ca cele din avatarul meu.. daca se vad. oricum.. urmeaza sa pun poze si sa vin cu ceva detalii. daca doriti asa ceva.. anuntati aici Link to comment
BGS'u Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Cu siguranta intereseaza ,daca poti sa arati si tu niste modele si normal preturile pentru ele... Link to comment
Gabi Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 O "comunitate" inchegata bine ! Felicitari baieti ! Cielo - Craiova! 2000 16v Link to comment
ToPser Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 moaa.. Super tare masinutza ta... Am vazut-o si pe 4tuning. Link to comment
Vlad Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 gata...serpisorii ...saxofonul...galeria de evacuare sau cum ii ziceti voi ca fiecare ii zice altfel :-D e din inox...sa vezi ce traseu frumos mi-au facut baietii..iar de tras trage foarte bine Link to comment
CT_ZDB Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Vlade... pune niste poze... De curiozitate: cat te-a costat toata evacuarea (cu totul) !!! Link to comment
Vlad Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 maine fac poze (sper)....pai toata distractia evacuarea completa cap coada...15 milioane...sa vezi ce misto au facut-o...sub baie am doua tevi care intra in traseu! Link to comment
panzer Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Am vazut la un cielo corean in portbagaj niste cutii pt scule puse pe lateral. (cam cum sunt plasele la VW). Omul jura ca asa a venit masina. E adevarat sau au fost puse ulterior? Intrebarea este de fapt a-ti vazut pe undeva caci mai nou am cateva sticle in portbagaj care se tot balangane incolo si incoace facand niscava zgomot. Link to comment
Satori Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 am vazut in cora buzunarase cauciucate de portbagaj. nu aveau pretul asa ca am trecut mai departe. Link to comment
matryx_16 Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 eu am un cielo din 95,1.5 sohc,380000 km.i-am pus arbore de espero 1.5 sohc,chiloasa de opel vectra 1.6,i-am scos filtrul de aer si capacul de la filtru,folosesc benzina 98,cateodata 99+ V-Power,jante pe 15 in 6 spite.fuge destul de bine si trage binisor.putin mai bine ca inainte(de ce sa ma laud ca fuge de rupe)...la liniute pierdeam mult cu cauciucuri pe 13" pt ca patinau mult...cu cele pe 15 scartz f.putin...ia si in a doua scartz...in treapta I-55,II-90,III-120,IV-150,V-185...deci sunt multumit de el...am facut multe astra-uri 1.6,cielo-uri executive 16v,espero 1.5 si 1.5 16V,chiar si o dacie cu motor de fuego 1.7... Link to comment
matryx_16 Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Am un prieten care are un cielo 1.5 din 99 sohc cu GPL.o sa va insir modificarile aduse si date tehnice: ~axa cu came si culbutori de Vectra 1.6 ~filtru de aer conic din Turcia ~jante fata 14".....spate 13" ~catalizator si toba finala eliminate ~eliminat sistem de AC Injectoarele lucreaza prost si din cauza asta merge numai pe GAZ cu ea.Deoarece la cielo se taie injectia la 6200 rot/min si masina mergand cu gaz,gazul nu mai trece prin injectoare...asa ca nu mai este limitat... I-70 km/h II-115 III-130...masina urca pana la 8000 rot/min si urca in continuare in viteza...are 70000 km reali...viteza maxima 200 km/h..incredibil dar adevarat... Link to comment
Vlad Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 acum am realizat ca schimband dracovenia aia de galerie din fonta am usurat si masina cu vreo 7 kg Link to comment
Gigel Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Vlad...parca ziceai ca pui niste poze Link to comment
MMihai Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Injectoarele lucreaza prost si din cauza asta merge numai pe GAZ cu ea.Deoarece la cielo se taie injectia la 6200 rot/min si masina mergand cu gaz,gazul nu mai trece prin injectoare...asa ca nu mai este limitat... <{POST_SNAPBACK}> gazul trece prin injectoare ca nu are cum altfel dar numai ca nu mai trece prin pompa de injectie de unde este limitata ea.. foarte corect, am mai intalnit cazuri Link to comment
tyranus Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 gazul trece prin injectoare ca nu are cum altfel dar numai ca nu mai trece prin pompa de injectie de unde este limitata ea.. foarte corect, am mai intalnit cazuri <{POST_SNAPBACK}> Trece prin injectoare doar daca are injectie de gaz, altfel gazul in stare "gazoasa" / se amesteca cu aerul in mixerul montat imediat dupa filtrul de aer. Link to comment
iso Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 ... nu , atunci cind merge pe gaz , injectoarele se opresc , avind loc "doar" o carburatie pe gaz(sau mai degraba o "injectie monopunct" de gaz) iar ECM-ul e "pacalit" de "centralina" de gaz ca injectoarele merg ok . Link to comment
Mad MAX Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 ce spuneti de aceasta masina si daca poate sa imi spuna si mie cineva pe ce site sunt faruri ca acestea Link to comment
hellcat Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 mai voi care v-ati pus evacuare de inox, spuneti-mi si mie: de unde ati luat-o fac si de espero? ma intereseaza doar prima (saxofonul) ca restul il fac in bacau. lasati si voi un nr. de tel. de la firma anume. Link to comment
tico_RS Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 evacuarile de inox se fac la pilot tuning borla sunt si in arges si in bucuresti. pentru cielo aveau deja facute, pentru espero cred ca trebuie facute ca la mine pe comanda, dar pretul e cam acelasi. www.pilotauto.ro si tel:021/2556653 Link to comment
hellcat Posted January 13, 2005 Share Posted January 13, 2005 ok, am inteles. si per total te declari multumit, adica la calitatea lucrarii, sa poti sa zici ca-i de la mama ei din fabrica? Link to comment
Recommended Posts