Andrei.ss Posted November 7, 2013 Share Posted November 7, 2013 (edited) Am vazut pe o Nexia GLX din Ungaria ca posesorul sustine ca si-a montat ceea ce sustine ca e o galerie de admisie variabila si injectoare de Lanos 1.6 DOHC care ii aduc un plus de putere. As fi curios ce avantaje presupune "variabilitatea" asta. Ma intreb din punct de vedere teoretic ce modificari ar trebui aduse pentru adaptarea pe Cielo DOHC. Din ce vad mi se pare ca galeria si motorul sunt aceeleasi pe Lanos si Nubira 1 cu motorizarile 1.6 DOHC. Edited November 7, 2013 by Andrei.ss Link to comment
iuli03 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Salut! Stie cineva cum se aplica bandourile la usile de cielo? Se lipesc sau se prind in suruburi? Ce mod de prindere au? Multumesc Link to comment
cris06 Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Bandourile se lipesc direct pe tabla usii. Link to comment
mihaimita25 Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 tuning cielo de toate namurile ce frumos e oltcitu acele din poza cu cielo,am avut si eu prima masina! pune cateva poze sa vada lumea cum arata evacuarea noua. Link to comment
stefancielo23 Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Salut...sunt nou pe said... Ma puteti a uta si pe men as vrea sa imi schimb motorul due cielo cu altceva...stiti cumva CE modifications trebuiesc facute ? Link to comment
Recommended Posts