boton Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 SALUT mi-am luat un esperica de 1.5 din 96 si are pe el o panarama de alarma ,pe telecomanda scrie Maat si are 4 butoane ,are cineva instructiuni ,carte ,instructiuni de montaj si ce poate face chestia asta,pot pune modul dintrala de inchide geamurile cand armezi si modul de perimetru ca vayui pe net cu 500 miil Rol . Link to comment
BAD_MF Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Alarmele maat sunt foarte bine cotate, nu sunt panarame deloc, nici preturile nu sunt asa mici la ele. Modelul cu 4 butoane este unul mai avansat din cate stiu eu si poti sa-i montezi orice functie suplimentara. BaftA >- Link to comment
boton Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 SALUT mi-am luat un esperica de 1.5 din 96 si are pe el o panarama de alarma ,pe telecomanda scrie Maat si are 4 butoane ,are cineva instructiuni ,carte ,instructiuni de montaj si ce poate face chestia asta,pot pune modul dintrala de inchide geamurile cand armezi si modul de perimetru ca vayui pe net cu 500 miil Rol . <{POST_SNAPBACK}> nu ma poate ajuta nimeni ????? ("> ("> ("> ("> pe net am cautat si nu am gasit nimic ,nu are nimeni o baydaganie deasta montata sa ma poata ajuta si pe mine ??????????????? aseara ma bagasi pe dedesupt si surpriya are 2 senyori dar unul era decuplat ,de ce o fi avand 2??? ambii functioneaya doar daca o iei la pumni ??????? Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Prima chestie care trebuie sa o faci e sa te uiti pe alarma propriuzisa si sa vezi codul de pe ea ca asa e ca si cum ai intreba: "are cineva telefon Nokia? Pot sa ii montez camera?" Link to comment
SSorin Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Din cite stiu eu,in Vitan este o firma care comercializeaza/monteaza alarme Maat. Incearca sa iei legatura cu ei,daca esti din Buc (nu scrie in profil) Link to comment
boton Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 ma uitai la ea si scrie Maat remote control gfa 750 ,stie cineva unde gasesc o schema de montaj si o carte ,nu are nici unul asa ceva sau stie vreunu ceva ruseste ca e imposibil sa nu fie ceva pe siturile rusnacilor da cine dracu intelege ce scrie acolo . Link to comment
Florinut Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Este pe b-dul Cosbuc pe dreapta dinspre Brailei, firma Scorpio (parca asa-i cheama), au emblema VW pe niste steaguri mari si comercializeaza MAAT-uri de toate felurile. Du-te si vorbeste cu cei de acolo, sunt baieti de treaba. Tot acolo m-am montat si eu alarma MAAT. Link to comment
Senna Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Cred ca cel mai bine si-ar da cu parerea un posesor de alarma Maat, si anume doamna Xenna. Eu de mai multe o ori am reusit fara sa vreau sa o fac sa urle din toti rarunchii S"> Link to comment
Recommended Posts