ga^dele Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 wow...super arata gentile offtopic: sorry ca nu am venit la intalnire, dar din cauza medicamentatiei, ma luase somnul si a trebuit sa dorm...codeina bat-o vina Link to comment
mike.omega Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Si un alt tico cu jante Link to comment
ga^dele Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Serhan...ti-ai luat LOGAN? Nu era vb sa-ti iei un matiz? aaaaaa...ne-ai tradat SA O MANEUIESTI SANATOS! si sa vii odata la intalnire cu ea sa o vedem si noi , cica sapt viitoare va fi frumos...asa ca ca as recomanda undeva in mamaia (stiu ca e offtopic, sa ma scuze admini, cand vin la cta la deau o bere!) Link to comment
mkm-ul Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 (edited) Uite un Matiz simpatik Edited October 23, 2005 by mkm-ul Link to comment
john Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 @mkm-ul : ti-am vazut masina prin Craiova. Ai dat jos autocolantul ? Link to comment
Caucazianu' Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Superba masina serham, ii sta foarte bine asa. Sa stapanesti sanatos jantele. Link to comment
alx Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Iertati-mi ignoranta dar cine e Serham? Link to comment
SORAN Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Ce ziceti sa vem si noi pe Tico o "bomba" de motor ca asta? Tot 3 cilindri... Link to comment
SORAN Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Sper sa nu se supere nimeni ca am postat consecutiv dar ma gandeam ca unora v-ar placea sa vedeti fotografia asta! )"> Link to comment
mike.omega Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Vine carcotasu de Mike si spune: Pai numai in fata?! Arata bine si vrem mai mult(e).... neoane sub masina!!! Link to comment
SORAN Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Pai da da si cu astea m-a prins seara...ca am lucrat pt. altcineva mai intai. O sa fie si restu in curand insa fara alte modificari momentan mi-e cam rusine doar cu luminile Modificari la exterior ma refer! Link to comment
th3_grimreaper Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 care ma ajuta si pe mine cu niste flanse bine echilibrate? ca mi-am luat o teapa cu niste flanse, nu erau bine facute...hai ca dau o bere ) soran motoru ala e de daihatsu charade? exista asa ceva pe la noi? Link to comment
SORAN Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Eu am luat poza de pe net, am un prieten care are Daihatsu dar nu e turbo. Probabil ca nu exista. Eu doar visam Link to comment
pixel29 Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 sper ca se poate si un tuning virtual. asa as vrea sa imi fac eu tico si la primavara o sa pun rotile alea pe el [ mai putin etrier pe spate ) poate niste suspensii reglabile si un volan.. enjoy. o sa mai urmeze cateva Link to comment
AAdorjan Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Vezi ca are 5 prezoane Link to comment
pixel29 Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 >- details, details. sunt si cu 4 . normal ca nu imi iau cu 5. Link to comment
Apocalips Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 (edited) Hai sa mai adug si eu cateva. poate le-ati vazut pe net dar pe forum nu sunt. Asa m-as infige si eu sa pun ceva pe masina dar nu stiu cum e cu garantia si de exterior nu ma pot atinge pentru ca e un abtibild imens care ocupa 50% din buburuza si nu am voie sa-l dau jos 1 an Si totusi la ce folosesc placile de inox puse pe podul pedalier?? Edited November 24, 2005 by Apocalips Link to comment
pesteimputit Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 (edited) @Apocalips la aspect @pixel29 suspensii reglabile pe tico.. sa ma anunti si pe mine cand gasesti asa ceva... in alta ordine de idei tin sa te anunt ca daca vrei sa mergi cu masina prin oras eu nu ti-as recomanda suspensii tari... (crede-ma vb din experienta) Edited November 24, 2005 by pesteimputit Link to comment
Apocalips Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 NU stiu de ce dar nu prea imi plac placile alea de inox. parca te-ai da jos din patul cald cu picioarele direct pe gresie rece... Dar e doar opinia mea Link to comment
pixel29 Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 @peste > mda, stiu ca in oras ori dinti rupti in gura ori suspensie moale, si asa tico are rotile mici si intra in multe gropi da jantele se pun. tu aveai alte suspensii pe spate. cum sunt , mai moi sau mai tari alea de focus? ca eu am avut un amortizor mai tare [ inainte sa o cumpar efectiv ] si se cam dusese o flansa ; si altceva, franele te tin mai bine cu discurile si placutele alea ? ca si eu am probleme cu frana [ e moale rau, asa mi se pare ] ...mai vb , poate la intalnire spor Link to comment
pesteimputit Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 vino la intalniore si ai bere daca reusesti sa apesi mai mult de 2 cm amortizoarele spate Link to comment
Maniaku Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 (edited) Vereeeee ce masina cashto ti-ai luat!! Da' zi si mie mosule ornamentul ala de toba e asa de bine lipit de apzipildul de deasupra de nu se ia??? Moaaaaaaaa acu' am vazut ca ai facut "tunning" si la oglinzi oaaaauuu n-am mai vazut pana acu' oglinzi doua-intruna si ce pedale marpha asa era modelul??? doua cu cauciucul in sus si una in jos??? sau le-ai pus asa ca sa nu uiti care-i acceleratia??? P.S. La recomandarea lui TopSer:BUN VENIT!!! Edited December 4, 2005 by Maniaku Link to comment
ToPser Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Ia nu mai fii rau ma cu omul ..in loc sa-i urezi bun venit .. mai bine i-ai da niste idei in loc sa critici ! Link to comment
Recommended Posts