Gabriel23 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 foarte reusita masina ... felicitari ... ceva poze din interiori ? Link to comment
puyuletzu Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 [cam tarziu dar acum vad si eu poze cu tuning e interesant si chiar imi place posteriorul celui albastru care are la volan o dama in rest salutare la toti Link to comment
teo89ro Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 salutti. pun si eu 2 poze cu matizu meu. urmeaza niste folie... si jantele negre. jantele sunt marimea deja standard pentru mati 15" cu gume de 195/45. in rest sanatate la toata lumea. Salut ! Daca nu ma insel ti-am vazut masina sipe DeviantArt , dar aveai o buza la Spoilerul fata ... Link to comment
Bulanu Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 m-am oprit de mult sa investesc in infatisarea masinii pentru ca nu poti sa multumesti niciodata pe toata lumea Secretul in "tuning", este acela de a NU multumi pe NIMENI, ci DOAR pe TINE, pentru ca tu mergi cu ea.. nu te mai lua dupa ce zice lumea, si fa dupa cum te taie pe tine capul... Inainte de a te apuca, gandeste-te de o mie de ori daca chiar ai bunul gust, si fa mai multe simulari pe calculator... apoi, treci la fapte Link to comment
sorin_maican20 Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Pun si eu cateva cu masina mea. Am lasat-o simpla, doar garda la sol a fost modificata. 1 Link to comment
Carabusu junior Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Eu as mai ridica un pic spatele. In rest n-am nimic de obiectat Link to comment
sorin_maican20 Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 O sa fac invers. O sa mai las un pic fata. Si pe mine ma enerveaza ca sta mai sus de fata. Cand aveam avelopele cu talon 70 pe spate era la nivel. Acum ca am schimbat anvelopele cu talon 65 pe spate s-a lasat. Link to comment
Viktor Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Sint de parere sa-i mai ridici putin spatele, n-o pune chiar pe burta ca nu da bine la masinuta aia. E doar o parere. Link to comment
sorin_maican20 Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Sa vedem ce se intampla. Eu as vrea ca anvelopa sa se termine exact unde incepe aripa, atat pe fata cat si pe spate. Daca nu ma obisnuiesc, ii pun arcurile normale si am terminat. Link to comment
Carabusu junior Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Nu e chiar o masina potrivita pt a face din ea "low rider". Cel putin, mie nu-mi place cum vine cu anvelopa ascunsa dupa aripa, cu distanta mai mica intre anvelopa si aripa fata de fabrica arata ok, eventual cu spatele un pic mai sus. Acum depinde de gusturile fiecaruia Link to comment
monitor Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 (edited) Ce spuneti de un Tico offroad ? Edited October 8, 2011 by monitor Link to comment
Mircea Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Stopurile in spate tot afumate le ai? Care-i logica cu nr de inmatriculare intr-o parte, cand exista suport pe bara? Link to comment
claudiu_lux Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Cand am vopsit masina iam spus celui care imi vopseste ca sa scoata din bara locul unde era nr de inmatricularesi cand mia terminato mia aduso asa... da si stopurile din spate sunt tot inegrite. Link to comment
Mircea Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Pai locul in bara tot a ramas, ai dat jos doar suportul de numar, si se vede ca dracu cu el intr-o parte, era mai eficient sa pui un nr moto, pe centru. Despre stopurile si semnalele afumate mi-am mai exprimat parerea pe aici, sunt o invitatie la "pupat in cur" Link to comment
pompiliu92 Posted November 7, 2023 Share Posted November 7, 2023 Snorkel din furtun de aspirator. :)) Link to comment
Recommended Posts