Jump to content

Poze tuning Daewoo

Recommended Posts

Aoleu...toti mi-au zis sa le scot p-alea...si chiar azi o sa le scot ...

O sa ma duc sa-mi iau altele sau nu imi mai pun deloc...Dar daca as vrea sa pun altele unde sa le pun ?

p.s. Stati mha linistiti ca stiu de katerinca :) ) =))

Edited by ToPser

Daca vrei sa fie cat de cat si folositoare pune-le cat mai aproape de sosea... trebuia daca tot ti-ai facut buza aia special de tico sa te fi gandit la loc de proiectoare cam cum e la mine.

Le-am dat jos...si o sa-mi cumpar unele cum are pepino bagate acolo in bara sub capota ...

@ remix...azi am dat odorizantele toate jos ...am luat unu da` bun si am facut curat in majinutza sa nu mai miroasa a tigara :P

bravo mojule, sa-ti traiasca noua atmosfera interioara. sa ma hazardez sa-ti recomand a te lasa de fumat pentru a scapa de muuuulte probleme sau as pasi pe teren minat ?

@ topser: frumuusica masina, vine chiar bine prelungirea bara fata.

la interior cred ca mai bine se potrivea un volan sport de cat sa il

imbraci pe al tau. Oricum felicitari si nu lua in seama pe toti rautaciosii.

@ vialy : nu sunt la concurenta cu nimeni; fiecare incearca sa-si personalizeze masina asa cum poate. Oricum luna asta o sa mai apara cateva modificari si la a mea.

@remix ... Mersi ...O sa ma las de fumat cat de curand ;)

@Silviu ... De unde volan sport de tico ?? Ai dat vreodata volanu jos sa vezi cum e ? :thumbl:

@ZLI ... Absolut nici una !

Mai nu eu le aduc...nu e afacerea mea :) Am gasit eu intr-un loc, vroiam sa-mi iau dar am facut sunetu mai intai. O sa iau unu cat de curand pentru mine si o sa va pun o poza. Megahertz are montat pe masinuta un volan care mie imi place mult!

Ce-ar fi să vă mutaţi voi pe privat şi aici să rămânem la subiect, adică "Poze tuning - Tico şi Matiz" ? :-W

mai dragilor, eu poze n-am de postat dar pot sa le pov.

cel mai misto matiz din buc e al unei tipe. e vopsit mov, iar de la nivelul geamurilor in sus argintiu. jante (BBS cred) de 14". Beton. Are ceva ce nu au multe matizuri tunate: bun gust.

Alta chestie interesanta pe care am vazut-o, culmea - tot la o femeie - portiunea din plastic negru a bordului era vopsita in culoarea caroseriei. Da binisor.

Oricum, cea mai grea chestie e sa nu o dai in kitch.

tipa sta la doua blocuri de mine ( sau cel putin a stat ca nu am mai vazut-o) si este intr-adevar foarte misto. jantele mi s-au parut alessio pe 14 cu 185 parca...

sa stii ca alessio sunt. am gresit eu. dap, alea cu 5 spite late. chiar sunt curios cat a bagat in ea (masina) ca mi se pare ca ce-i facut e de calitate.

ma rog, acum sa bagi intr-un matiz pana face cat un 206 iar nu mi se pare normal :D

oricum pe don'shoara am remarcat-o si eu.

matizu ala l-am vazut cand aveam audi si chiar nu consideram matizu' o masina si tot mi-a placut. ete ca lucrurile s-au schimbat

in legatura cu faza cu bordul vopsit. presupun ca tre' dat jos, nu?

Nu se da jos decat partea aia care se vopseste. Sunt poze cred chiar in acest topic cu bordu lu Maniaku care arata f bine vopsit cum zici.

Si mie mi-a placut Matizul acela vopsit gen smart insa intr-o zi tipa era impreuna pe la mine prin zona impreuna cu un domn care era cu un 600SEL :) banuiesc ca poate el a sponsorizat Matizul ;)

Habemus volan...

...TypeR, din targ. 1900000 cu montaj cu tot. Daca maifac niste reglaje, o sa stea si drept si o sa si claxoneze :)

Altminteri dragutz!