NFS Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Pai insista cu reglajele alea... poate pina la urma o sa se si invarta! Link to comment
KMLon Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 nu-i de ras ca asta chiar freaca undeva. Ata ete, macelarii aia din targ. oricum pana saptamana viitoare il fac se mearga singur. Io sa-i zic "dreapta", si el sa-ntrebe "cat stapane?" Oricum bine ca l-am rezolvat sa pot sa ma concentrez pe jante. Apropo, chiar daca sunt 1 pic off-topic, e ceva de capul jantelor alora din aliaj de la daewoo (care se gasesc si la metro mai ieftin)? Ca pe 13 in targ erau 14 mil fara TVA (da mishto de tot) Link to comment
dreaQ Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Ma poate cineva ajuta cu o scanare de la cadran tico?sau niste cote. Pentru ca nu mai am toate cotele.Stiu ca mai sunt niste gaurele pentru surubele, pentru reseter.Nu reusesc sa scot acul de la kilometraj ca sa-l pun in scanner. Link to comment
Maniaku Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Vreau si io d'astea pe Maty al meu ("> ("> ("> Link to comment
KMLon Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 io vreau macar cotiera si maneru' de la frana de mana Link to comment
Silviu Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Gata si esapamentul. Urmeaza spoilere vopsite si stopuri albe Link to comment
dreaQ Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Arata bine dar daca dai si adtzipildul cu "RO" jos ar fi si mai frumos. E degeaba acolo.Eventual pui sigla Tico. Nu?? "> Link to comment
Silviu Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Urmeaza si asta. Asa am cumparat-o si inca nu l-am dat jos. O sa caut un feon ca sa nu ramana urme. Link to comment
NFS Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Arata bine! E si functional sau e "de sanchi"? Link to comment
Silviu Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 E si functional. Ies gaze pe el dar mai putine ca pe cel original. Link to comment
mirceamat Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Felicitarii Silviu , a iesit foarte bine,pacat ca am vandut matizu ca asta asi fi facut si eu,dar oricum esti de apreciat Link to comment
ToPser Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 (edited) F.misto Silviule ...ti-a iesit fain ...Daca ii vopsesti si spoilerele chiar ca o sa dea calumea... @ mirceamat ... ) ) Da ce ,la Seat nu poti sa faci ??? Edited May 26, 2005 by ToPser Link to comment
Silviu Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Urmeaza. Sper ca la sfarsitul lunii iunie sa o termin. Link to comment
Catalin S. Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Salutare din nou... Intrucat momentan nu am la dispozitite un aparat foto digital... si cum orientarea mea s-a schimbat brusc catre Matiz (alb din 2004)... as dori daca se poate sa stiu de unde mama lu' Frankfurt gasesc niste poze cu Matizuri ALBE. Stiu, ma veti indruma catre Google dar credeti-ma ca nici acolo nu am gasit. Rosii, argintii, galbene, verzi... toate culorile, ce mai... dar ALB.. pauza... De ce am nevoie de foto cu Matizuri albe ? Pentru ca am o idee de semituning... si anume ceva autocolant aplicat (cumva) pe exterior (capota si portiere). Si cum lucrez in publicitate (ma rog, productie publicitara) incerc si eu sa profit cat pot de acest aspect... Promit ca voi pune pozele "finale" pe forum... Multumesc ! "> Link to comment
dreaQ Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 (edited) Ar fi trebuit sa ai un matiz in corel...vectorizat. Iti trimit eu unul.Si tico sau cielo daca vrei. Cam asa arata... Edited May 26, 2005 by dreaQ Link to comment
Catalin S. Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Crede-ma ca am avut o groaza de masini dar... deh... din cauza ca un coleg a "trebuit" sa plece din motive mai putin ortodoxe... a avut grija inainte, sa stearga "cate ceva" pe ici pe colo... Nu mai am decat un Reanult Clio si un Tico dar e facut de un coleg... incepator, deci nu e cine stie ce... Eu am facut ceva simulari pe pozele gasite pe net... ma rog... ideea e ca vreau sa-i arat si nevesti-mii... ca apoi daca nu-i place... ma sparge... Daca ai timp... uite aici: catalin@kaservices.ro cu multumirile de rigoare. Link to comment
hellcat Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Unul din cele cateva Matiz-uri modificate cat de cat. Interiorul arata binisor si mai bine in realitate dacat in poze. Proprietarul e un dealer local de sisteme audio auto de ultima generatie si elemente de tuning. Mi-a mai spus ca masinuta a fost si la SAB 2003 la un stand audio. Asa o fi... Link to comment
hellcat Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Si din exterior...nu-i cine stie ce, dar pe asta l-am prins. Link to comment
ToPser Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Uite-l aici : Singurul lucru care nu-mi place la el sunt pleoapele...prea mari... Link to comment
SORAN Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 M-am mai jucat si eu pe spoiler-ul vechi pana il schimb. Ce a iesit se vede in poze: Link to comment
Maniaku Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Frumos!!! M-i se pare mie sau "e" nichelate??? Cu ce le-ai facut??? fftopic: Bine ca ai sters nr. de inmatriculare ca noi nu-l stim, nuuuuuuu, deloc Link to comment
pesteimputit Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 are un spray de vopsea care le face sa para nichelate Link to comment
Maniaku Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Pe bune??? mai sa fie chiar nu stiam. i-ti multumesc foarte mult pt. informatie Intrebam cum se numeste mai EXACT ca multe dintre ele in loc sa iasa nichelate ies argintii Link to comment
pesteimputit Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 pai mai nici asta nu prea iese nichelat.. in relaitate arata cam ccum arata bordul tau (mie mi-a facut cu el un tamburus la vitezometru) Link to comment
Recommended Posts